BAT 15 TEMMUZ

benim bugün adet olmam gerek az agrım var ama adet degilim şansıma ezzaneler kapalı pazattesine kadar olmassam test yapacagım hemen
Ben kendi vücudumu tanıdığım için anlıyorum 6 gündür devamlı inçe kasık ağrım var birde pütürlü gibi beyaz parçalı akıntı bunlarla anlıyorum geleceğini akıntı takibi yaparsanız sizde anlayabilirsiniz benimde yarın olmam lazım

Kızlarr bugün adetime 4 gün var .sabah predictor early gebelik testi yaptım.tek çizgi..yani testte adetten 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyo..yani hamile olsam çıkardı büyük ihtimal.umudum kalmadı:KK43:
Erken cikan gebelik testine pek inanmiyorum Evet doğru cikiyor olabilir ama gec döllenme oluyorsa di
benim bugün adet olmam gerek az agrım var ama adet degilim şansıma ezzaneler kapalı pazattesine kadar olmassam test yapacagım hemen
Insallah olmazsinda genelde regl belirtisi yasayip hamile kalanlar oluyor.Ben böyle birsey yasamadigim icin bilemiyecem ama insallah bizde bu belirtilleri yasayip hamile kalanlardan oluruz.iyi haberlerini bekleriz canim.

Kizlar benim bu sabah hem sol kasigimda sizi bel agrim ve atesim var bide cok halsizim yerimden kalkasim yok ayyy insallah Allahim bunlar da benim belirtilerim olur. Ama umutlanmakta istemiyorm beni gercekten pisikoloji olarak etkiliyor artik :(

Erken cikan gebelik testine pek inanmiyorum Evet doğru cikiyor olabilir ama gec döllenme oluyorsa di

Insallah olmazsinda genelde regl belirtisi yasayip hamile kalanlar oluyor.Ben böyle birsey yasamadigim icin bilemiyecem ama insallah bizde bu belirtilleri yasayip hamile kalanlardan oluruz.iyi haberlerini bekleriz canim.
inşallah ben dayanamadım eşime nöbetçi ezzane aramaya gönderdim hadi bakalım allah gönlüme gere versin

Kızlar hatırlarsanız adetime 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım.negatif çıkmıştı.yarın adet olmam lazım.ama hiçbir adet belirtim yok.umarım perşembeye kadar beklicem adet olmam

Kizlarrrrr bu sabah test yaptim regl günüm yarin iki sene sonra ilk defa ikinci cizgi cikti gibi. Haydi hayirlisi insallah Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.

Eklentiler

• 15003573256371520613170.jpg
    15003573256371520613170.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 48
güzel düşün güzel olsun canım
Hayirlisi canim test yaptiktan sonra hemen doktorumu aradim gel dedi gitim kan tahlili yapti kontrol oldu teprikler gebelik var ama daha kese görülmedi oda erken oldugu icindir iki hafta sonra randevu Verdi hayirlisi insallah butun bekleyenlerin yüzünü güldürür.

Hayirlisi canim test yaptiktan sonra hemen doktorumu aradim gel dedi gitim kan tahlili yapti kontrol oldu teprikler gebelik var ama daha kese görülmedi oda erken oldugu icindir iki hafta sonra randevu Verdi hayirlisi insallah butun bekleyenlerin yüzünü güldürür.
tbkler canım bebiş küçükse kese görünmüyormuş demekki 6 haftadan küçükmüş olsun 2 haftada geçer rabbimin izniyle canını sıkma sen

Tskr ederim canim seninde silik cikmisti ne oldu doktora gitinmi senin durumun nasil oldu canim
evet canım ben 2 tane test yaptım ikiside önce silik çıktı sonra netleşti ama içimde korku vardı ertesi gün hemen azile gittim test yaptırdım kesinleşti 6-7 haftalık dedi net bişey demedi bugün kadın doguma gittim tam ögrendim orda canım 7 hafta 3 günlük :)

evet canım ben 2 tane test yaptım ikiside önce silik çıktı sonra netleşti ama içimde korku vardı ertesi gün hemen azile gittim test yaptırdım kesinleşti 6-7 haftalık dedi net bişey demedi bugün kadın doguma gittim tam ögrendim orda canım 7 hafta 3 günlük :)
Ayyy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. :emir_bebek::halay::halay:

Kızlar dün yada bugün regli olmam gerekiyodu hala olmadım.sabah idrarıyla yapmak için yarın sabahı beklicem.ama benim hiç geçikmezdi düzenlidir.ama adete 4 gün kala erly predictor test yaptım negatif çıkmıştı ondan pek cesaretimde yok test yapmaya

Kızlar dün yada bugün regli olmam gerekiyodu hala olmadım.sabah idrarıyla yapmak için yarın sabahı beklicem.ama benim hiç geçikmezdi düzenlidir.ama adete 4 gün kala erly predictor test yaptım negatif çıkmıştı ondan pek cesaretimde yok test yapmaya
ben olmadıgım günün akşamına test yaptım bi yap derim iyi düşün iyi olsun bende geçikme nedir bilmezdim sen yap testi

Bugun aksama kadar regl olmazsan ki insallah olmazsin ilk idrarla testini tekrarla canim gec döllenme olabilir Haydi insallah iyi haberlerini aliriz. Benimde bugun regl olmam lazimdi ama dün test yaptim ve hamile oldugumu ögrendim.insallah seninde bebisin seninle dir :)

Back