BAT 15 TEMMUZ

Ben bugün hatta biraz önce certain marka ultra erken gebelik testi yaptım yumurtlamadan 4-5 gün sonra negatif cıktı moralim bozuldu cok.erken diyemi çıkmıyo.rüyalar görüyorum.örn gece rüyamda kaşarlı tost yaptığımı gördüm.kaşar peyniri evlat sahibi olma demek.ondan önceki gün beyaz ayakkabı satın aldıgımı gördüm anşamı erkek cocuk.yani psikolojik olamaz ya bu rüyalar.psikolojik olsa yüzük görürüm hamile oldugumu görürüm bebek görürüm falan.bilmiyorum umarım erken diye negatif cıkmıştır.kan tahlili ne zzaman yaptırcaksın
Daha coook erken kanda bile cikmaz o. Bak iliskiden 6 gün sonra bebek yerlesmis olur ondan sonra kana hcg yayilir ve ondan bi kac gün sonra idrara yayilir.. Yani iliskiden 10 gün sonra idrar testi yapabilirsin oda ilk idrarinla ama bu kdr stress yapma cok etkiliyo cnm olacagi varsada olmuyo stress yapdikca hormonlarin etkileniyo

Daha coook erken kanda bile cikmaz o. Bak iliskiden 6 gün sonra bebek yerlesmis olur ondan sonra kana hcg yayilir ve ondan bi kac gün sonra idrara yayilir.. Yani iliskiden 10 gün sonra idrar testi yapabilirsin oda ilk idrarinla ama bu kdr stress yapma cok etkiliyo cnm olacagi varsada olmuyo stress yapdikca hormonlarin etkileniyo
Tamam cnm cok teşekkür ederim

Ben bugün hatta biraz önce certain marka ultra erken gebelik testi yaptım yumurtlamadan 4-5 gün sonra negatif cıktı moralim bozuldu cok.erken diyemi çıkmıyo.rüyalar görüyorum.örn gece rüyamda kaşarlı tost yaptığımı gördüm.kaşar peyniri evlat sahibi olma demek.ondan önceki gün beyaz ayakkabı satın aldıgımı gördüm anşamı erkek cocuk.yani psikolojik olamaz ya bu rüyalar.psikolojik olsa yüzük görürüm hamile oldugumu görürüm bebek görürüm falan.bilmiyorum umarım erken diye negatif cıkmıştır.kan tahlili ne zzaman yaptırcaksın
adetim geçince direk kan testi yaptıracagım canım daha önceleri adetime 3 gün 5 gün kala kendim test yaptım evde negatif çıktı bu sefer sabır deyip günümün geçmesini bekleyecegim

Ne rüyalar gördüm görüyorum ama hepsi İnan boş gün geçip kan testi görmeden artık hiç bir şeye inanmam bence sende metanetli ol biraz

bugün çalıştıgım iş yerine bi bayan geldi surdan burdan sohbet ederken konu bebege geldi onunda olmuyormuş ilk yıl biz istemedik sonrada kendiliginden olmadı dedi 8 yıldır anne olmayı bekliyormuş aşılamada yaptırmış tüp bebekte yaptırmış tutmamış vermeyince vermiyor rabbim sokaktada her yer dilendi çocuk kaynıyor onların nasıl oluyor kafaya takmayınca oluyormuş ama nasıl takmayacaksın hadi unut nasıl unutucaz ki o kadın beni unutsuz olmama sebep oldu her belirtiyi yaşamaş her ay farklı farklı bu sefer kesn demiş olmamış :(

bugün çalıştıgım iş yerine bi bayan geldi surdan burdan sohbet ederken konu bebege geldi onunda olmuyormuş ilk yıl biz istemedik sonrada kendiliginden olmadı dedi 8 yıldır anne olmayı bekliyormuş aşılamada yaptırmış tüp bebekte yaptırmış tutmamış vermeyince vermiyor rabbim sokaktada her yer dilendi çocuk kaynıyor onların nasıl oluyor kafaya takmayınca oluyormuş ama nasıl takmayacaksın hadi unut nasıl unutucaz ki o kadın beni unutsuz olmama sebep oldu her belirtiyi yaşamaş her ay farklı farklı bu sefer kesn demiş olmamış :KK43:
Bir başkası öyle oldu diye sizinde öyle olmayacak kötü düşünmeyin ne kadardır çocuk İsteminiz var 2 senelik evliyim 1.5 yıl olunca korunmayı bıraktım ve hamile kaldım 4 ayın içindeyken kaybettim Mart'tan beri korunmuyoruz ama hemen olan bebek şuan olmuyor 1 ay daha bekleyip doktora gidicem

Bir başkası öyle oldu diye sizinde öyle olmayacak kötü düşünmeyin ne kadardır çocuk İsteminiz var 2 senelik evliyim 1.5 yıl olunca korunmayı bıraktım ve hamile kaldım 4 ayın içindeyken kaybettim Mart'tan beri korunmuyoruz ama hemen olan bebek şuan olmuyor 1 ay daha bekleyip doktora gidicem
2 yıla yaklaştı nerdeyse senin adına çok üzüldüm olur inşallah dedigin dogru aslında herkes bir degil hayırlısı herşeyin

benim ovulasyon tarihim 1 temmuz ben belirtileri 7 temmuzda yaşamaya başladım tabi herşeye hazırlıyorum kendimi ama olsun istiyorum gece gündüz hep aklımda hiç çıkmıyor aglayamıyorum artık bi küçük yaramaz istiyorum rabbimden inş olur
Canım ben de 1 temmuzda ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım.. Yalnız bu ay fazlasıyla erken oldu ovulasyonum çünkü Son adet tarihim 24 Haziran :KK57::KK57: Ve 5-6 temmuzda kahve pembe bi akıntım oldu silince peçeteye gelen ve 2 gün boyunca aralıklarla olan.. 5 Temmuz aslında normal adet periyoduma göre ovulasyon olması gereken gündü ama çok çok eminim ve daha önce de yaptığım marka testle takip ettim ovulasyonu 1 temmuzda pik oldu ve 2 temmuzda silindi.. Benim hiç belirtim yok ondan başka.. Test yapıcak mısın?

Canım ben de 1 temmuzda ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım.. Yalnız bu ay fazlasıyla erken oldu ovulasyonum çünkü Son adet tarihim 24 Haziran :KK57::KK57: Ve 5-6 temmuzda kahve pembe bi akıntım oldu silince peçeteye gelen ve 2 gün boyunca aralıklarla olan.. 5 Temmuz aslında normal adet periyoduma göre ovulasyon olması gereken gündü ama çok çok eminim ve daha önce de yaptığım marka testle takip ettim ovulasyonu 1 temmuzda pik oldu ve 2 temmuzda silindi.. Benim hiç belirtim yok ondan başka.. Test yapıcak mısın?
15 temmuzu bekleyecegm hep erkenden yaptım bu sefer sonuna kadar bekleyecegim allah sabrımın sonunda müşdeli haberi alırım inşallah 15 temmuza 4 kaldı dua edin bana ben hepinize ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

bugün ara ara sancılarım oldu ama şiddetli degildi belim çok agrıdı onu çok hissettim agzım kuruyor ve inanın hiç susayan biri degilim ben bi kaç gündür böyleyim akıntılarım var gögüslerime el vuramıyorum halen şişler

Kızlar ben bugün öğlen 16:00 da dayanamayıp hastaneye gittim kan testi yaptırdım.yumurtlama günüm gecen hafta salı yada çarşamba günüydü.yani 1 hafta sonra kan testi yaptırdım adetimede 1 hafta var.kan hcg sonucum >0,100 çıktı..umudu kestim yani..yani daha erken test yapmak için ama bu kadarda düşük çıkmaz diye düşündüm

Kızlar ben bugün öğlen 16:00 da dayanamayıp hastaneye gittim kan testi yaptırdım.yumurtlama günüm gecen hafta salı yada çarşamba günüydü.yani 1 hafta sonra kan testi yaptırdım adetimede 1 hafta var.kan hcg sonucum >0,100 çıktı..umudu kestim yani..yani daha erken test yapmak için ama bu kadarda düşük çıkmaz diye düşündüm
:( ben bu htc leri anlamadım her hastanede degişik oran da hamile kalındıgını söylüyorlar erken yapmışsın bekle bi süre daha bakalım

Yumurtlamadan eminsen 5 ve biraz üstü çıkması lazımdı

Yumurtlamadan eminsen 5 ve biraz üstü çıkması lazımdı
Bende öyle düşünüyorum.cnm umudu kestim zaten.hayırlısı..Rabbim bilir zamanını..yani örneklerde var burda okudum adete bir hafta kala >100 cıkıpta adetten 3 gün sonra 900 küsür çıkan..yani bilmiyorum..iyi düşünmeye çalışıyorum..yumurtlmadan en erken 8 ile 11. Günler arası örenilirmiş.çünkü 6-7 günde yerleşme sonrada anca hcg salgılanıyomuş.daha reglime 1 hafta var .ama 2-3 gündür gögüslerim dokununca acaip hassas ve resmen ağzıma gircek iki katına çıktı..yani bel ağrım zaten var kasık ağrım var..hadi üşüttümde ağrıyo desem göğüslern ne alkası var üşütmeyle..allahım yardım et

Testi ne deyip yaptirabiliyorsunuz bukadar kolay ya. Ben ozele gittim cok pahaliydi yaptiramadim. Saglik ocagnda da cok gec cikiyor. Acilde bakmiyorlar diye biliyorum.

Testi ne deyip yaptirabiliyorsunuz bukadar kolay ya. Ben ozele gittim cok pahaliydi yaptiramadim. Saglik ocagnda da cok gec cikiyor. Acilde bakmiyorlar diye biliyorum.
Gebelik için kan testi demeniz yeterli İzmir'de 30 tl özel hastanede acilde yapıyorlar zaten kadın Doğuma muayene olmanıza gerek Yok

Kızlarr bugün adetime 4 gün var .sabah predictor early gebelik testi yaptım.tek çizgi..yani testte adetten 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyo..yani hamile olsam çıkardı büyük ihtimal.umudum kalmadı:(

Slm kizlar bende sizin gibi annee olmaya can atanlardanim iki senedir her ay hüsrana ugramaktan biktim hayirlisi deyip bekliyorum.regl günüm 19 temmuz ama üc gündür her an regl olacakmisim gibi belim sol bacagima vuran kasik agrilarim var.Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.

Kızlarr bugün adetime 4 gün var .sabah predictor early gebelik testi yaptım.tek çizgi..yani testte adetten 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyo..yani hamile olsam çıkardı büyük ihtimal.umudum kalmadı:KK43:
benim bugün adet olmam gerek az agrım var ama adet degilim şansıma ezzaneler kapalı pazattesine kadar olmassam test yapacagım hemen

Back