- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.121
İnsallah canim ya ama niyese icimde hic oyle bir his yok kesin negatif ben bugune kadar hic kuruma cizgisi bile gormedimHasi bakalım bir güzel haberde senden alalım bu başlık uğurlu geldi birçok kişiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim ya ama niyese icimde hic oyle bir his yok kesin negatif ben bugune kadar hic kuruma cizgisi bile gormedimHasi bakalım bir güzel haberde senden alalım bu başlık uğurlu geldi birçok kişiye
Hasi bakalım bir güzel haberde senden alalım bu başlık uğurlu geldi birçok kişiyeKizlar esime test al dedim yine predictor almis umarim dogru gosterir sabah yapicam
ama öyle deme ben hep ümidi kestiğimde nedin bana :) bak ben devam sende vazgeçmeİnsallah canim ya ama niyese icimde hic oyle bir his yok kesin negatif ben bugune kadar hic kuruma cizgisi bile gormedim
Ahh kuzum benim cok sagol artik yarin beraber gorucez bakalimHasi bakalım bir güzel haberde senden alalım bu başlık uğurlu geldi birçok kişiye
ama öyle deme ben hep ümidi kestiğimde nedin bana :) bak ben devam sende vazgeçme
Yarin test yapicam negatifse artik hep birlikte yeni ayda yeni denemelere devam ederizKızlar benim kırmızılar geldi, şubata kaldı artık, inşallah sizden güzel haberler alırız
Test aldım sabah idraıyla yapmak biraz daha net sonuç veriyormuş bir de onu denicem. Olmazsa artık kan testine gidicem heyecanlanıyor insanAy senin yerinde olsam 10 kere vermiştim şimdiye kan testini
Bende var ama negatif üzülmeHiç birinin bnde olmayışı ahh
Benim gelsin bat 10 Şubat diye başlık açacak yineKızlar benim kırmızılar geldi, şubata kaldı artık, inşallah sizden güzel haberler alırız
Adet olmazsam bende katilacam inşallah. Sizin hamileliginizi duymadan burdan gitmek istemiyorum.Benim gelsin bat 10 Şubat diye başlık açacak yine
Regl olursam kesin ordayimBenim gelsin bat 10 Şubat diye başlık açacak yine
Sağol canım denemenin ikinci ayı olmadı bu ay yumurtladigimi da düşünmüyorum akıntı olmadı ovulasyon yapacağım insaallahAdet olmazsam bende katilacam inşallah. Sizin hamileliginizi duymadan burdan gitmek istemiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun bebişin vardır insallahTest aldım sabah idraıyla yapmak biraz daha net sonuç veriyormuş bir de onu denicem. Olmazsa artık kan testine gidicem heyecanlanıyor insan
Kıyamam ya rabbim bu sefer yüzüne güler inşallah vardır bebişİnsallah canim ya ama niyese icimde hic oyle bir his yok kesin negatif ben bugune kadar hic kuruma cizgisi bile gormedim
Ah bebegim bu kadar sıkıntıya sokma kendiniKızlar çok kötü oldum nabzım yükseldi tansiyonum düştü sitresmi yaptım acaba
Merhaba lekelenme ne durumda? Benim testlerim pozitif bat yarin veya cuma ama az önce leke geldi kahverengi, adet başlangici gibi ama insallah degildirPembe değil canım kahverengi ve böyle pıhtı gibi falanda değil sadece lekelenmiş çamaşır şimdi bekliyorum artıcak mi diye
Aslında keyfim yerinde anlamadım inanki 8/5 oldu tansiyon allahtan alet var da baktım. Bu ara alışverişe sardım kendimi oyalanıyorum ama kafamın bir köşesinde acabamı ? Soruları dolanıyor. Az kaldıAh bebegim bu kadar sıkıntıya sokma kendini
Yerleşmedir büyük ihtimal pozitifti çünkü seninMerhaba lekelenme ne durumda? Benim testlerim pozitif bat yarin veya cuma ama az önce leke geldi kahverengi, adet başlangici gibi ama insallah degildir