- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi Minikfaremmm
- #1.141
Pozitifti ama daha bata 1-2 gün var kimyasal olmasindan korkuyorumYerleşmedir büyük ihtimal pozitifti çünkü senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitifti ama daha bata 1-2 gün var kimyasal olmasindan korkuyorumYerleşmedir büyük ihtimal pozitifti çünkü senin
Allah korusun kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsunPozitifti ama daha bata 1-2 gün var kimyasal olmasindan korkuyorum
Kızlar benimde bir sorum olucak. Adetime 9 gün var sol kasığımda batmalar ve mide bulantım oluyor. Sizce belirti için çok mu erken
Amannn inşaallah devamı gelmezMerhaba lekelenme ne durumda? Benim testlerim pozitif bat yarin veya cuma ama az önce leke geldi kahverengi, adet başlangici gibi ama insallah degildir
Erken yumurtladiysan yerleşiyor olabilirKızlar benimde bir sorum olucak. Adetime 9 gün var sol kasığımda batmalar ve mide bulantım oluyor. Sizce belirti için çok mu erkek
İki gündür benimde aynı şekilde tansiyonum yükseliyor. Baş dönmesinden ayakta duramiyorumKızlar çok kötü oldum nabzım yükseldi tansiyonum düştü sitresmi yaptım acaba
Evet ikinci çizgi belli .. adetinize kaç gün var acabaMerhaba arkadaslar yeniden. Birkac gun once silik fotograf paylasmistim. Bu sabahki testim de bu sekilde. Bat 16'siydi. :)
Eki Görüntüle 2760678
3 gun canimEvet ikinci çizgi belli .. adetinize kaç gün var acaba
İnşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin3 gun canim
Gözün aydın canım sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaslar yeniden. Birkac gun once silik fotograf paylasmistim. Bu sabahki testim de bu sekilde. Bat 16'siydi. :)
Eki Görüntüle 2760678
Ayyyy insallah. :) 2.denememizdiGözün aydın canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım adetine 9 gün varsa tahmini döllenmenin 5.günündesin... Yerleşme 7 ila 10 günde oluyor. mide bulantısı için de yerleşme ağrısı için de çok çok çok erken.Kızlar benimde bir sorum olucak. Adetime 9 gün var sol kasığımda batmalar ve mide bulantım oluyor. Sizce belirti için çok mu erkek
Ovulasyon kullanmadım ama adetim biter bitmez. Düzenli ilişkiye girdik.Canım adetine 9 gün varsa tahmini döllenmenin 5.günündesin... Yerleşme 7 ila 10 günde oluyor. mide bulantısı için de yerleşme ağrısı için de çok çok çok erken.
Ama regl tarihinde sapmalar oluyorsa ve batı doğru tahmin edemiyorsan belki yumurtlaman erken olmuş olabilir. Ovulasyon kullanmış mıydın?
Benimde bundan 10 gün önceye kadar batmalar vardı şimdi hiç biri yok tuafKızlar benimde bir sorum olucak. Adetime 9 gün var sol kasığımda batmalar ve mide bulantım oluyor. Sizce belirti için çok mu erkek
Adetinize kaç gün var pekiBenimde bundan 10 gün önceye kadar batmalar vardı şimdi hiç biri yok tuaf