- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 29
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Demekki ben gözüm öyle görmek istiyor çok hafif varmış gibi görüyorum halbuki yok ama ikna olmadım sizede göstermek istedimCanım ben göremedim ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki ben gözüm öyle görmek istiyor çok hafif varmış gibi görüyorum halbuki yok ama ikna olmadım sizede göstermek istedimCanım ben göremedim ama.
Cok cok hayali bi cizgi gördümKızlar ben çok çok hayali görüyorum belkide gözüm öyle görmek istiyor öyle görüyorum sizde bakarmisniz negatif dimi bat cuma
Tamam olmadı cuma bidaha tekrarlarim saol canımSanki ben gordum 2 gun sonra bidaha yap canim
Ya bende öyle gördüm ama dedim artık gözlerim öyle görmek istiyor ondan galiba die dedim bide size sorayimCok cok hayali bi cizgi gördüm
Sizin bat nezamanbende göremedim ya benim testimde sabah böyle çıktı
Bence sizin testleriniz gayet güzel koyulaşmış bir sıkıntı yoktur içiniz ferah tutunKizlar benim testlerimde boyle yumurtlamam erken oldu diye dusunuyorum ama testler prodoctor yanlismidir acaba icime kurt dustu yaaa burdaki yazilanlari gordum testleri gun asiri yaptim
pazar 17 ocak canım hiç belirtim yok senin belirtin var mı?Sizin bat nezaman
InsallahBence sizin testleriniz gayet güzel koyulaşmış bir sıkıntı yoktur içiniz ferah tutun
Malasef bı umut bende dedim belki vardır negatif çıktı bu ay yumurtladigimida hissetmemistimCanım yaa senin pozitif olacağını düşünmüştüm hep, O erken testi yapanlar neye göre üretiyorlar acaba, bu kadar hassas bir konuda bile..
bende deneyeceğim inşaallah olur ovulasyon yapmadım bu ay yumurtladigimi da hissetmedim akıntı olmadı bu ayEvet ben de laboqick ile ovulasyon takip ettim ve yanında gelen aynı marka gebelik testiyle gebeliği öğrendim, cok hassas bence baska test yapsam cikmayabilirdi cok erken dönemde pozitif çıktı aşırı silik de olsa. Daha erken de test yaptim negatifti mesela hcg salgılanır salgilanmaz laboqick de çıktı benim
Canım senin koyulasarak gitmiş ve belli pembe bende böyle değildi sen hamilesin kesinKizlar benim testlerimde boyle yumurtlamam erken oldu diye dusunuyorum ama testler prodoctor yanlismidir acaba icime kurt dustu yaaa burdaki yazilanlari gordum testleri gun asiri yaptim
Bal tarçın çörekotu kürünü yapsana yumurtlamaya cok faydasi varMalasef bı umut bende dedim belki vardır negatif çıktı bu ay yumurtladigimida hissetmemistim
bende deneyeceğim inşaallah olur ovulasyon yapmadım bu ay yumurtladigimi da hissetmedim akıntı olmadı bu ay
Benim hep ilk silik testin gibi çıktı belki de tutunamadıKizlar benim testlerimde boyle yumurtlamam erken oldu diye dusunuyorum ama testler prodoctor yanlismidir acaba icime kurt dustu yaaa burdaki yazilanlari gordum testleri gun asiri yaptim
Ben kasıklarım ağrıyor kramp girer gibi ama artık neye yoracagimi şaşırdım regilmi ne anlamadım seninpazar 17 ocak canım hiç belirtim yok senin belirtin var mı?
Tarifi nasıl deneyeyimBal tarçın çörekotu kürünü yapsana yumurtlamaya cok faydasi var
bu ay bir çoğumuzun olmadı, satları kaydedelimde bir sonraki ay takip edelimAz önce comfort erken gebelik yaptım silik bile cıkmadı bu ay daa hüsraan
Malzemeler:Tarifi nasıl deneyeyim
Predictor yaptım silikti kasetde dün yaptım çıkmadı bugün regl günüm olacak gibiyim bekliyorumpredictor mu prodoctor mu yaptın ikisi de farklı predictorun yanlış gösterdiği çok nadir