- Konu Sahibi Minikfaremmm
Bende predictor yaptım silikti ama kasette çıkmadı, bide asla güvenmem bugün regl günüm bekliyorum gelmesiniProdoctor bende 6 tane vardı hepsi silik çizgi çıktı bı daha asla almam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende predictor yaptım silikti ama kasette çıkmadı, bide asla güvenmem bugün regl günüm bekliyorum gelmesiniProdoctor bende 6 tane vardı hepsi silik çizgi çıktı bı daha asla almam
predictor mu prodoctor mu yaptın ikisi de farklı predictorun yanlış gösterdiği çok nadirBende predictor yaptım silikti ama kasette çıkmadı, bide asla güvenmem bugün regl günüm bekliyorum gelmesini
bat ne zamandıBende dün days comfort aldiydim eczaneden. Çubuğu idrara 10 sn batirmak lazımmış. Bende kaset test gibi yaptıydim. Negatif çıktı. Bir kaç gün sonra kan verecem ya da kaset yapacam
Bat 15bat ne zamandı
Bi kan testi verin bklmKızlar iyi günler. Benimde adetim 2 gun gecikti. Bugün sabah kaset test yaptim ama negatif cıktı. Dün gece bel ve sırt ağrısından uyuyamadım. Adet belirtilerimde yok. üstelik bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Galiba psikoloji ya.
bende son 2 aydır bata 2-3 gün kala çok ince sızı gibi pembe lekeler geliyor regl öncesi seninki inşallah yerleşmedirArkadaşlar şimdi çok az lekelenme oldu birden elim ayağımın canı kesildi gibi oldu adet başlangıcı mi yoksa yerl3sme kanaması mi acaba bu . Bata son 3 ve daha hiç erken adet görmedim şimdiye kadar . Yerleşme kanamasi yaşayanlar nasıldı sizde
Pembe değil canım kahverengi ve böyle pıhtı gibi falanda değil sadece lekelenmiş çamaşır şimdi bekliyorum artıcak mi diyebende son 2 aydır bata 2-3 gün kala çok ince sızı gibi pembe lekeler geliyor regl öncesi seninki inşallah yerleşmedir
anladım canım mutlaka gelişmeleri haber verPembe değil canım kahverengi ve böyle pıhtı gibi falanda değil sadece lekelenmiş çamaşır şimdi bekliyorum artıcak mi diye
Evet canım ama damarlar değilde karnının tam ortasında göbek deliğinden aşağıya doğru bir çizgi beliriyor hamilelikte, ama damar değilBir bayan karın bölgesinde yeşil damarlar paralel şekilde belirginleşir demişti. Benim karın damarlarım çok belirginleşti. Sizinde öyle mi hanımlar. Vücudunuzu bir inceleyebilir misiniz benim için yoksa ben mi psikolojik olarak öyle düşünüyorum
Prodoctor yazacaktımKızlar prodoctır alcaktım akşam trendyoldan yorumları okuyunca vazgeçtim, şimdi aynı şeyleri siz yazmışsınız..
ben comfort days siparişi verdim şimdi 4 tane onun gelmesini bekliycem onun hakkında kötü bir yorum yoktu ama prodoctorda çok varKızlar prodoctır alcaktım akşam trendyoldan yorumları okuyunca vazgeçtim, şimdi aynı şeyleri siz yazmışsınız..
Ne kadar fiyatı bende artık bir sonraki ay için alayım, bu ay erkeni kalmadı o gelene kadar kırmızılarda gelir siz kullanın inşallah güzel haberler verir size bizde güvenle alırızben comfort days siparişi verdim şimdi 4 tane onun gelmesini bekliycem onun hakkında kötü bir yorum yoktu ama prodoctorda çok var
4 tanesini 31,85 tlye sipariş verdim canım senin bat ne zamandıNe kadar fiyatı bende artık bir sonraki ay için alayım, bu ay erkeni kalmadı o gelene kadar kırmızılarda gelir siz kullanın inşallah güzel haberler verir size bizde güvenle alırız
14 ocak benim iki gün var, dün kaset test yaptım negatif, karnımda adet olcak gibi şişti, erken bile olabilir, senin ne zamandı4 tanesini 31,85 tlye sipariş verdim canım senin bat ne zamandı
17 ocak canım hayırlısı artık hiç kestiremiyorum belirti sıfır14 ocak benim iki gün var, dün kaset test yaptım negatif, karnımda adet olcak gibi şişti, erken bile olabilir, senin ne zamandı