- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Bende erken olacam ağrı var 5 gün sonra değilde daha erken olurumBenim regl başladı bu ay nasip değilmiş inşallah sizlerden güzel haber alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erken olacam ağrı var 5 gün sonra değilde daha erken olurumBenim regl başladı bu ay nasip değilmiş inşallah sizlerden güzel haber alırım
Böyle olumlu olanlara bayılıyorum ama ağrım var5 gün kaset test için erken bence
Bu ay ovulasyon yapalım laboquick kullanmıştım bı kere memnundum erken gebelik testiyle gelmişti erken gebelik testi de güvenilir hiç silik çizgi çıkmıyordu kurusa bileİnşallah canım
Şu dönemde mecbur yoksa kafayı yerim heraldeBöyle olumlu olanlara bayılıyorum ama ağrım var
Normalde benimde yarın veya salı olmam lazım bende katılabilirim sana merak etmeİnşallah canım
Canım benim eşim başka şehirde 2 yıldır istiyoruz. Bir iki ilişki ile hamile kalmaya çalıştık eylüle kadar ama erkeğin 2 günde bir sperm çıkışı olması gerekiyormuş.. Bir iki ilişki ile de zormuş..Bir yıldır istiyoruz nasip olmadı henüz bir yıldır da ovu testi kullandık beyaz akıntıdan 2-3 gün sonra pik gördüm ama doktorun bir yumurtlama gününe kadar değerlendirmek lazım demişti biz yumurtlamayı bekliyoruz orda mı hata yapıyoruz
Ben o markayla takip yapıyorum bu ayda öyle yapıcamBu ay ovulasyon yapalım laboquick kullanmıştım bı kere memnundum erken gebelik testiyle gelmişti erken gebelik testi de güvenilir hiç silik çizgi çıkmıyordu kurusa bile
O bende de geliyor ama bugün adet oluyor gibi belim bacağım kasığım ağrıyor yaw olayim da bian önce yumurtlama günüm gelsin 5 gün var ama olsun erken olayim negatif zatenKızlar benim şimdi bi akıntım oldu beyaz ama tam değil çok hafif sarımsı ama peçeteye koyunca renk hafif sarımsı oldu yapışkan kıvamlı peçeteye geldi çamaşırımda yoktu sizce ne olabilir
Benim adet ağrım kesildi dün yine çok az oldu ama yok artık iğne batması var daha çok bıçak saplanır gibi giriyo geçiyo anlıkO bende de geliyor ama bugün adet oluyor gibi belim bacağım kasığım ağrıyor yaw olayim da bian önce yumurtlama günüm gelsin 5 gün var ama olsun erken olayim negatif zaten
Sende olabilir bende aktif ağrı varBenim adet ağrım kesildi dün yine çok az oldu ama yok artık iğne batması var daha çok bıçak saplanır gibi giriyo geçiyo anlık
Sabah negatifti valla bilmiyorum yarın yada salı olmam lazım ama kendimi tutabilirsem salı kan vericem artık olmazsamSende olabilir bende aktif ağrı var
Şuan hepimiz aynı durumda titizlikle kendimizi inceliyoruz :) benımde bel ağrım çokKızlar benim şimdi bi akıntım oldu beyaz ama tam değil çok hafif sarımsı ama peçeteye koyunca renk hafif sarımsı oldu yapışkan kıvamlı peçeteye geldi çamaşırımda yoktu sizce ne olabilir
Herşey netleşene kadar da eminim daha çok inceleriz kendimiziŞuan hepimiz aynı durumda titizlikle kendimizi inceliyoruz :) benımde bel ağrım çok
Negatifse kan niye veriyorsun bir iki gün adet oynayabilir ovulasyon gününü biliyorsan bir hafta 10 gün gectiyse testte cikarSabah negatifti valla bilmiyorum yarın yada salı olmam lazım ama kendimi tutabilirsem salı kan vericem artık olmazsam
Aynen 5 gün var ama bugün olacak gibiyimBende adet sancısı gibi agrı başladı ya daha var ama bilemedim