- Konu Sahibi Minikfaremmm
Adete kaç gün var bekle biraz daha sonra tekrar yapİnternette predictor testin yanlış gösteren sonuçlarına baktım da benim ki gibi sanırım yanıltıcı ya negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete kaç gün var bekle biraz daha sonra tekrar yapİnternette predictor testin yanlış gösteren sonuçlarına baktım da benim ki gibi sanırım yanıltıcı ya negatif
Ben bu fotoğraf ile oynadım nerede gördüğümü size göstermek için bu silik ilk 3 dk içinde çıktı ama çok silikVar kuzum çizgi gözüküyor
Yok öyle kokulu ağrılı değildi ilk defa oldu böyle adetime 5 gün var karın ağrısı da var adet olacam büyük ihtimalle çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet canım klomen herkeste kist yapmaz yumurta gelişimi için veriliyor çatlamazsa yumurtan o şekilde kist yapıyor çünkü bazen çok büyüdüğünde de çatlamıyor gelen akıntı kokusuz ve kaşıntı yanma yoksa iyi canım ümidi kesme inşallah seninledir yavrun
12 ocak batAdete kaç gün var bekle biraz daha sonra tekrar yap
3 gün kaldı benimde aynı gecikme olacak mı bakalım sende yine acaba mı bende negatif çıktı direk12 ocak bat
Siz kaset test mi yaptınız3 gün kaldı benimde aynı gecikme olacak mı bakalım sende yine acaba mı bende negatif çıktı direk
Evet evde ondan varSiz kaset test mi yaptınız
Bende kaset test yapmıştım o direkt negatif belki bunda çıkar dedim. Çıkmadı sizin belirtiler ne durumdaEvet evde ondan var
Benim de 16Benim 16
Bende al bı yaptım yine negatifKuzu negatif M Minikfaremmm
Daha silik dunden24 saat gecti mi diger testle arasinda
Valla güvenmiyorum artık erken gebeliklere daha da almayacağım benİşte böyle ben ışıkta bakıınca görebiliyorum ama burada dikkatli bakılmadan görülmüyor karın ağrılarım da başladı bilemiyorum
Erken gebelik testi pişmanlık yani. Ben bunu her olumsuz sonuçtan sonra daha iyi anlıyorumValla güvenmiyorum artık erken gebeliklere daha da almayacağım ben
Adet ağrım vardı o yok şuan iğne batar gibi oluyor sık tuvalete gidiyorum bunlar var şimdilikBende kaset test yapmıştım o direkt negatif belki bunda çıkar dedim. Çıkmadı sizin belirtiler ne durumda
Biraz daha bekleyelim en iyisi hem iyice yaklaşsınBende al bı yaptım yine negatif
Benim de vardı bi kaç gün önce sonra yok oldu bu sabah tekrar başladıAdet ağrım vardı o yok şuan iğne batar gibi oluyor sık tuvalete gidiyorum bunlar var şimdilik
Hayır cok erken olduğu için belirgin bi koyulasma olmaz. Senin ilk gebeliğin mi buKesin hatalı az önce yine yaptım koyulaşma yok aynı silik çizgi olsa koyu olmazmiydi
Adet ağrısı mı hemen üzülme hamilelik ağrısı ve adet ağrısı aynıymış benim arkadaşım gecikmişti ama adet ağrısı vardı olucam heralde ağrım var dedi sonra test yaptı pozitifti şimdi 16 haftalık hamileAğrılarım da başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum
Aynen belkide gecikeceksin günler zor geçse de son 3 gün geçmiyo vallaBiraz daha bekleyelim en iyisi hem iyice yaklaşsın