- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Yok ona ultrason kağıdı ile sürpriz yapacam varsa tabiEşine haber ver hamilesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ona ultrason kağıdı ile sürpriz yapacam varsa tabiEşine haber ver hamilesin :)
Sanki çok az bi tık daha koyu gibi alttaki yada öylemi görmek istiyorumRenk koyulaşmış mi 24 saat var testler arasinda
6 gün var daha günler geçmek bilmiyorBende yaptım negatif bana ne oluyorsa :) 10 gün var daha :)))
Valla Minik fare bende astigmat var kendi testimi bile göremiyorumRenk koyulaşmış mi 24 saat var testler arasinda
Valla Minik fare bende astigmat var kendi testimi bile göremiyorum
Merhaba bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi falan doktor dediği günlerde değerlendirdik adetime 5 gün bugün ilk defa süt beyazı ve akıntı olarak gelmiş acaba enfeksiyon mu ki klomen için kist yapar diyorlar yaBeyaz akıntı kokusuz kaşıntısız ya yumurta çatladığını gösterir oda yumurtlama günü yada hamilelik belirtisi canım inşallah hamilesindir bence bu belirtiler güzel bekle bakalım zaten şuan test yapsan da çıkmaz daha adetine baya var
Kuzum senin 7 gün vardı demi onun için normalde çıkmıyodur erkende bile silik biraz daha bekle kan ver istersenKızlar al bı negatif çıktı ya erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı yine ya
Bekleyeyim bence test yanlış kötü yorum cokKuzum senin 7 gün vardı demi onun için normalde çıkmıyodur erkende bile silik biraz daha bekle kan ver istersen
Bekle bakalım benim 3 gün var normal testte çıkmadıBekleyeyim bence test yanlış kötü yorum cok
Evet koyulaşma varRenk koyulaşmış mi 24 saat var testler arasinda
Teşekkür ederim canım. Hepimizin olur inşallahInş olur. Güzel haberlerimizi paylaşırız.
Kızlar al bı negatif çıktı ya erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı yine ya
Canım baya baya görünüyor. Hele de daha 7 gün varken. Belirtin var mı ben test yapmaya cesaret edemiyorum da daha. Belirtim de yok arada sıcaklar basıyor ama belirti mi bilmiyorum. Sende neler var.Renk koyulaşmış mi 24 saat var testler arasinda
Belirtin yok mu çok enteresan :) hamiş olanda belirti yok ben doğurdum doğurcam belirtilere göre :))Belirtim yok
Hadi inşallah hepimiz pozitif testlerimizi de atarızSon haftaya girdik kızlar hadi bakalım hamişler çıksın birer birer inşallah
Canım niye bu kadar stres yapiyosun, erken gebelik testlerinin mantığı da bu zaten normal testten daha erken çıkarması pozitifi, bu yüzden normal testin 10 katı fiyata satılıyor, suan adetine 1 hafta var daha çıkmamasi çok normal, sen şu günlerde bolca C vitamini al dinlen, düşün ki bebeğin yerlesme çabasında, 3 tane erken test de hatali olamaz heralde dimi?Kızlar al bı negatif çıktı ya erken gebelik testi yaptım anında silik çıktı yine ya
Evet canım klomen herkeste kist yapmaz yumurta gelişimi için veriliyor çatlamazsa yumurtan o şekilde kist yapıyor çünkü bazen çok büyüdüğünde de çatlamıyor gelen akıntı kokusuz ve kaşıntı yanma yoksa iyi canım ümidi kesme inşallah seninledir yavrunMerhaba bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi falan doktor dediği günlerde değerlendirdik adetime 5 gün bugün ilk defa süt beyazı ve akıntı olarak gelmiş acaba enfeksiyon mu ki klomen için kist yapar diyorlar ya