- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Slm kızlR 10 ocak bnm de bat ama belirti olduğu için test yaptım, hepsi pozitif. Dün idrar ve kan yaptırdım. Pazartesi çıkacak inş sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gebelik vardı fakat boş gebelikmiş kürtaj olmak durumunda kaldımÇizgi böyleyken gebelik olmadı mı
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizi de duanızda eksik etmeyinSlm kızlR 10 ocak bnm de bat ama belirti olduğu için test yaptım, hepsi pozitif. Dün idrar ve kan yaptırdım. Pazartesi çıkacak inş sonuç
bende dün verdim sonuc cıktı e nabızdan kontrol edin istersenız.Slm kızlR 10 ocak bnm de bat ama belirti olduğu için test yaptım, hepsi pozitif. Dün idrar ve kan yaptırdım. Pazartesi çıkacak inş sonuç
Benim kasıklarda bacaklarda ağrı başladı bu adet ağrısı eminimBeklemeye devam edin , bol bol dua edin. Biliyorum hoca verir talkımı kendi yutar salkımı gibi oluyo Ama beklemekten başka çare yok ve kendimizi yıpratmak hiç bi işe yaramıyor
Evet yok zaten kısmet değilmiş.Sizde de olsa çıkardı bence
Resim atsaniza çift çizgi görmeyi ozledikSlm kızlR 10 ocak bnm de bat ama belirti olduğu için test yaptım, hepsi pozitif. Dün idrar ve kan yaptırdım. Pazartesi çıkacak inş sonuç
Neyse bı dahaki aya bat 10 Şubat derim artık ordan konusuruz (sigara içmiyorum )Evet yok zaten kısmet değilmiş.
Benim de ağrılarım başladı, benimkiler de adet ağrısı. Bunu söylemek beni üzüyor ama maalesef ki öyleBenim kasıklarda bacaklarda ağrı başladı bu adet ağrısı eminim
Bu gruptan bı en az bı gebe çıksın insaallahBenim de ağrılarım başladı, benimkiler de adet ağrısı. Bunu söylemek beni üzüyor ama maalesef ki öyle
ümitler tükenmiyor malesef. Hayırlısı benim artık kalmadı umudum ama yine de her ay ister istemez acaba mı diyorumNeyse bı dahaki aya bat 10 Şubat derim artık ordan konusuruz (sigara içmiyorum )
İnşallahBu gruptan bı en az bı gebe çıksın insaallah
Neydi belirtiniz bata kaç gün kala başladıbende dün verdim sonuc cıktı e nabızdan kontrol edin istersenız.
Bi de kaset test mi yaptnNeydi belirtiniz bata kaç gün kala başladı
Hayırlısı olsun. Bat tarihi yakın mı ? Yorumların çoğunu okudum çok erken test yapılmış. Bat tarihini bekleyip öyle test yapınGecenin 11 inde çok fena olmuştum ve ilk defa böyle birşey oldu bana
3 günüm var benim bataHayırlısı olsun. Bat tarihi yakın mı ? Yorumların çoğunu okudum çok erken test yapılmış. Bat tarihini bekleyip öyle test yapın
Ben bununla öğrendim. Zorla görülen çizgi. Adete 6 gün vardı .İnternette predictor testin yanlış gösteren sonuçlarına baktım da benim ki gibi sanırım yanıltıcı ya negatif
Bu şekil de ciktiginda aynı gün kaset test yaptınız mı bı de sonraki gün daha koyu çıktı mı aynı koyulukta mi çıktıBen bununla öğrendim. Zorla görülen çizgi. Adete 6 gün vardı .
Bende geçen ay ovulasyon yaptim olmadı bu ay ikinci denemem son değerlendirme 2 Ocak ama şuan 6 gün kaldı negatifim oglum 2 yaşındaMerhaba benim de bat 15 Ocak görünüyor uygulamaya göre. Ovulasyon testi ile takip ettim 31 Aralık pik 1 Ocak çatlama gördüm. En son değerlendirme de 4 Ocak oldu. Test yapmadım henüz. Geçen ayda ovulasyon testi ile takip etmiştim ama kısmet olmadı. Bu ikinci ay.. 7 yaşında bir kızım var o da Eylül doğumlu. Eylül ayını çok severim bakalım bu defa olacak mı?