- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Büyük ihtimal var gibi o zamanErken gebelik prodoctor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimal var gibi o zamanErken gebelik prodoctor
Valla yumurtlamadan beri her gün mutlaka kasıklarda batma yaşıyorum ama nedense içimden bi ses bu ayda olmadı diyo ama bu batmalar beni tedirgin ediyor bakalım sabah test yapınca yazıcamİnşaallah sabah ikimizde güzel haber verelim az önce ard arda sağ kasigima ağrı girdi çıktı sanki bacağıma da ağrı vuruyor
Bende de pco var bu ay yumurtlama çatlama gördüm ben çakşır suyu kullandım yumurtlama için çatlama içinde havuç suyu kullandım çok.sukur adet bittikten 8.9 da yumurtlama gördüm inaallah güzel haberler alirizEvet polikstikover var , benım iş zor
Çizgi görünüyor gerçekten inşallah vardır canımKızlar erken gebelik testi prodoctor direk böyle çıktı güvenilir mi
Normal gebelik testini yaptinizKızlar benimde bat 16 ocak, 3 ocakta ovülasyon testim pik yaptı cuma cumartesi pazar pazartesi hep değerlendirdik. 2 gündür sağ kasığımda ağrım var. Bugünde 2 kere bacağıma kramp girdi. Salı günüde çok az koyu kıvamlı bir akıntım oldu başka olmadı. Az önce dayanamadım surelab gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı
Daha erken ama 11 gün var benim bat 8 çok silik çıktı erken gebelikte dogruysa tabiKızlar benimde bat 16 ocak, 3 ocakta ovülasyon testim pik yaptı cuma cumartesi pazar pazartesi hep değerlendirdik. 2 gündür sağ kasığımda ağrım var. Bugünde 2 kere bacağıma kramp girdi. Salı günüde çok az koyu kıvamlı bir akıntım oldu başka olmadı. Az önce dayanamadım surelab gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı
Sabah yine yapacam belli olur resim atarımÇizgi görünüyor gerçekten inşallah vardır canım
Surelab markası normaldir galiba 4. Günde çıkar mı acaba gebelik testindeNormal gebelik testini yaptiniz
4. Günde hicbir şekilde çıkmaz kanda bile. Benden de aceleciler varmış şaşırdım en az 1 hafta daha beklemen lazımSurelab markası normaldir galiba 4. Günde çıkar mı acaba gebelik testinde
At canım inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallahSabah yine yapacam belli olur resim atarım
Erken gebelik yapsaydiniz cnki gununuze daha varSurelab markası normaldir galiba 4. Günde çıkar mı acaba gebelik testinde
He 4. Günmu yaptınız testi ozamn çıkmaz zaten yerlesme 6 gün sürüyor erken yaniSurelab markası normaldir galiba 4. Günde çıkar mı acaba gebelik testinde
Bende sonradan silik çıkmıştı ama negatiftiSurelab güvenilir mi sizce kullananlar var mı
Bende de silik çıktı da o zaman güvenmemeliyimBende sonradan silik çıkmıştı ama negatifti
İnşallah oylesindir inşallah bizimde batmalarimiz gebelik belirtisidirKızlar bence ben hamileyim kasığımda batmalar başladı sağ kasıkta