- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çizgiyi görüyorum bence hamilesiniz umarım yanıltmazKızlar benimde bat bugün. Bu ay 8 gun öncesinden test yapmaya başladım ve hepsini sakladım. Hic birinde kuruma cizgisi görmedim.. Bende hobi gibi birsey oldu test yapmak negatife alışkın olduğum için sanirim... dun cok acık kahverengi akintim oldu ama 1 2 damla. Adet oluyorum işte derken devamı gelmedi. Bugun de karnım ağrıyor sabahtan beri ama olamadım. Gittim normal test aldim ve 2 3 saatlik idrarla yaptım. Başta 2. Çizginin yeri gri gibiydi. Kurudukça kırmızı olmus. Acaba dün gördüğüm yerleşme kanamasimiydi. Testime de bakar mısınız
Evet ya hala silik duruyo ben test yaptım sabah malesef silik bi çizgi Bile yokMalasef koyulasan bı çizgi yok
Çok silik görünüyor foto da yok moralim bozuldu seninde aynı marka hıc mi cikmadiEvet ya hala silik duruyo ben test yaptım sabah malesef silik bi çizgi Bile yok
hayır malesef tek çizgi erkenmi yaptık acaba ama sende bi umut var bi kan falanmı versen acaba o zaman emin olursunÇok silik görünüyor foto da yok moralim bozuldu seninde aynı marka hıc mi cikmadi
Ben hemsireyim şuan çalışıyorum ama koyulasmadi ki vereyim kimyasal mi ya da bilmiyrm ki koyulasirsa veririm hemen normal kasetle yapayım bide aksam eve gidincehayır malesef tek çizgi erkenmi yaptık acaba ama sende bi umut var bi kan falanmı versen acaba o zaman emin olursun
Dün yaptığın iki test de bozuk değildir herhalde anlayamadım bugünkü çok daha silik çıkmış demi tam aksi olması gerekirken inşallah kimyasal değildirBen hemsireyim şuan çalışıyorum ama koyulasmadi ki vereyim kimyasal mi ya da bilmiyrm ki koyulasirsa veririm hemen normal kasetle yapayım bide aksam eve gidince
Daha bir hafta var acele etmeyin kızlar valla günler gecmiyoooDün yaptığın iki test de bozuk değildir herhalde anlayamadım bugünkü çok daha silik çıkmış demi tam aksi olması gerekirken inşallah kimyasal değildir
Aynen daha erken yapıp moral bozmayın benceM Minikfaremmm daha önce de dediğim gibi suan normal test yapsan tertemiz negatif çıkar daha coook başında yakaladın gebeliği moralini bozma, data 3-4 gün kala ancak bı tık daha koyulaşır bu. Bosa üzülüyorsun tadını çıkar artık
Ben yumurtlamanin 1. Haftasında az önce test yaptım negatif, normal kaset test. Benim için de erken
İnşaallah ya aynen bende daha net bekliyordum ama yok neyse umut kaybetmeyelim bat 7Dün yaptığın iki test de bozuk değildir herhalde anlayamadım bugünkü çok daha silik çıkmış demi tam aksi olması gerekirken inşallah kimyasal değildir
Ya ağzından bal damlıyor inşaallah vardir hepimizde çift çizgili testler atalım hepimizM Minikfaremmm daha önce de dediğim gibi suan normal test yapsan tertemiz negatif çıkar daha coook başında yakaladın gebeliği moralini bozma, data 3-4 gün kala ancak bı tık daha koyulaşır bu. Bosa üzülüyorsun tadını çıkar artık
Ben yumurtlamanin 1. Haftasında az önce test yaptım negatif, normal kaset test. Benim için de erken
Canım bence biraz daha bekle reglinin üstünden iki gün falan geçsin belki çıkıcakMalasef koyulasan bı çizgi yok
Şafak 10 tatlım :) bana sorarsan piskolojikmen hamileyim ama bedensel hiç bişy yok :) akıntımda artık yok . Zamana bırakıyorum şüphelendiğim zaman evde test var yapcamKızlar kaç günününüz kaldı bata benim 3
Kuzum senin biraz daha varmış :) bana kalsa bende hamileyim ama kasığımda bildiğin adet ağrısı var ara ara sonra iğne batmalar oluyo arada kaldım valla :) ben sabah yaptım testŞafak 10 tatlım :) bana sorarsan piskolojikmen hamileyim ama bedensel hiç bişy yok :) akıntımda artık yok . Zamana bırakıyorum şüphelendiğim zaman evde test var yapcam
Benimde bata 8 gün kaldı inşallah güzel haberler alırız hepmizKızlar kaç günününüz kaldı bata benim 3
Sonucunu, ne ciktiKuzum senin biraz daha varmış :) bana kalsa bende hamileyim ama kasığımda bildiğin adet ağrısı var ara ara sonra iğne batmalar oluyo arada kaldım valla :) ben sabah yaptım test
İnşallah canım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın allahımBenimde bata 8 gün kaldı inşallah güzel haberler alırız hepmiz
Negatif malesef kiSonucunu, ne cikti