- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Hayalet cizgi çıkmış hadi bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay kullandım onu hiç çizgi çıkmıyor varsa çıkarEvet sabah ilk idrarla yapıcam bende şimdi farkettim test markamız farklıymış ben days comfort almışım
İnşaallah hepimizde vardır hemen çıktı şaşkınım ama markaya güvenilir mi bilemiyorumBende gördüm canım çizgiyi inşallah vardır
Belirti nelerin vardiNormal kaset testlerim kargoda daha sabah daha koyu çıkarsa aynı test kan veririm yoksada koyulasmasini takip ederim
Belirgin bı akıntı yok sadece WC de peceteye çok çok az beyaz geliyor göğsümde bişey yok eğer hamileysem farklı olacak gece üşüme geliyordu hep tüylerim diken diken oluyordu ateşim çıkacak sandmBelirti nelerin vardi
Ben hiç kullanmadım bilemiyorum ki inşallah doğrudurİnşaallah hepimizde vardır hemen çıktı şaşkınım ama markaya güvenilir mi bilemiyorum
Selamlar,Evet polikstikover var , benım iş zor
testlerden korkuyorum artik hep negatif bu lez kan yapayim dedim oda baya erken yaptım. yumurta takibi internetten oluvasyon belirleme kitleri var gebelik testi gibi ikiside tam koyu olunca ya o gun yada ertesi gun yumurta catladigini anliyorsun bende bu ay denedim ama beklemedeyim ins. vardirYaşadıkların bendede var akıntı bel ağtısıda var bende . Ben şu yumurta çatlama olayını çözemedim ilişkiden sonramı çatlıyor yoksa o çatlıyor sonramı ilişki olması gerekiyor :/ inşlah sende de vardır hayırlı haberler le ocak ayını bitirirz . 10 ocağa bişy kalmamış aslında erken gebelik testleri 5 gün önceye kadar gösteriyor
iste bilmiyorum ki tekrar mi yumurta oldu. ama cumartesi olivasyon yaptim koyuydu ve bu ucgundur akinti var oyle olsaydi akinti cumartesi olmaz mıydıCanim ovulasyonu erken yapmışsın döllenmeden 5 6 gün sonra bebek yerleşiyor tekrar mi yumurtladin acaba
O ilacı duymadım hiç . Uygulama benım regli tarihlerimi tam tutturuyor, ama dün benden şefaf akıntı geldi yumurta çatlaması sanırım , belki ben geç yumurtluyorumdur. Senınde olabilir pikolu olanların yumurtaları büyümüyor ilaçlarla destekliyorlar belki geç büyür uygulamaya göre bakmıyorum ben kendimi kontrol ediyorum kasıklarımda hareket vs kontrol et zamanla kendini tanıyorsun nezaman yumurtladıgını vs anlıosun. İnşlah sende güzel haberler verirsinSelamlar,
Bende yeni üyeyim; 2 yıllık evliyim. Bende pco hastasıyım. Gynositol verdi yumurta desteği için. 2 ocakta rastgele ovu testi yaptım anında çift cıktı, değerlendirdik. Ancak adet günümden emin değilim, cok tutarsız geliyor, uygulamaya göre 11 ocak olmalı.
Maşallah kaç tane test aldınKızlar ilk testten 2 saat sonra yine test yaptım yine silik çıktı sabah netleşir hayırlısı olsun inşallah
Normal test miKızlar ilk testten 2 saat sonra yine test yaptım yine silik çıktı sabah netleşir hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı canım inşallah bebeğin seninledir darısı bizlere artık inşallahKızlar ilk testten 2 saat sonra yine test yaptım yine silik çıktı sabah netleşir hayırlısı olsun inşallah
Cok iyi netlesmez daha onu düşünme çünkü cok erken. Ben de yarın normal test yapmayi düşünüyorum ama senin erken gebelikte bu kadar silikse benim varsa bile cikmaz heraldeKızlar ilk testten 2 saat sonra yine test yaptım yine silik çıktı sabah netleşir hayırlısı olsun inşallah
6 tane erken gebelik 20 tane de kargoda geliyor normal kaset testMaşallah kaç tane test aldın
Erken gebelik prodoctorNormal test mi
İnşaallah sabah ikimizde güzel haber verelim az önce ard arda sağ kasigima ağrı girdi çıktı sanki bacağıma da ağrı vuruyorHayırlısı canım inşallah bebeğin seninledir darısı bizlere artık inşallah
Heyecan arıyorum resmen yaaCok iyi netlesmez daha onu düşünme çünkü cok erken. Ben de yarın normal test yapmayi düşünüyorum ama senin erken gebelikte bu kadar silikse benim varsa bile cikmaz heralde