Benimde 6 gün gecikti ama testler hep negatif yarın gidicem doktora bakalım ne diycek
Bugunse bekle erken daha ama 4 gün önce erken normal gebelik testiyse bi kaç hün olmazsa kan testine gitBenim de bat bugün ama gelmiyor off gebe degilim ama eminim 4 gün onceki tesf negatifti ayrica daha once gebe kaldim o belirtilerim yok
Stresten gecikmese keşke ya
Bat tarihim dündü ve dün akıntı geldi. Tam adet oluyorum diycem ama bu seferde sadece peçetede kalıyor, pedim kirlenmiyor. Dünden beri, tam anlamıyla adet olayım diye bekliyorum yok. Bende daha önce prolaktin yüksekliği çıkmıştı. Aynı belirtiler, ondan korkuyorum. İlaç kullanmaya başlarsam, bir süre bebek işine ara vermek zorundayım. Korkuyorum. Doktora gittim ama sıra alamadım. öğleden sonraya kaldı
Kahverengi akıntı gelirse yerleşme kanaması diyolar inş hamilesindr cnmmKızlar benden de camurumsu lekeler geliyor 2 gündür.adet olacam yani.ıcımızden biri olsun keşke hamıle olsaydı.
bana da hamile kalırsan çocuğu düşürür bu ilaç demişti doktor. dostinex mi sizinde..Niye ara vermek zorundasınız bendede prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum haftada 2 yarım içiyorum 1 aydır ve klomen kullandım bu ay bebek içinde aynı devam ediyoruz doktorum hamile kalana kadar kullanıcaksın prolaktin ilacını onun bi zararı olmaz bebek için dedi prolaktin yüksek oluncada hamilelik zorlaşıyor düşürmek için ilaç falan kullanın bir an önce kaç çıktı sizin prolaktin
Bende oldum zannedyrm o derece bi ıslaklık gidiyrm yok üçüncü gün bugun. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim acaba kimyasaldan sonra adet tarihi gecikiyo mu
bana da hamile kalırsan çocuğu düşürür bu ilaç demişti doktor. dostinex mi sizinde..
henüz ölçtürmedim öğleden sonra gidicem doktora. sonuçları ne zaman alırım bilmiyorum
Ayy ne guzel neyse bakalim. Ben en son aralikta gittim kontrole dusmustu. Simdi yeniden mi cikti ya da stres mi yaptim ondan mi gelmiyo anlamadimEvet dostinex kullanıyorum banada öyle dedi doktor bi zararı olmaz diye bi konuşun bakalım inşallah düşmüştür sizin gerek kalmaz ilaca
Aynen bende öyle olsamda bi sonraki tarihi beklesemBende aynı sürekli sanki bişey gelmiş gibi oluyor bakıyorum oldum kesin diye ama yok hamilelik yok okadar test yaptım hepsıde yanlış olacak degil barı adet olsamda kist falan olmasa diyorumüzülüyor insan ya
Bugün kırmızılar geldi canım.hayırlısı bakalım.yenı bırakmıştım zaten korunmayı olacağını sanmıyordum.inşallah topıkten bir hamıle çıkar.Kahverengi akıntı gelirse yerleşme kanaması diyolar inş hamilesindr cnmm
Hayırlısı canım.gelecek aya nasıp kısmet olur inşallah.bol bol dua edelim.mübarek ramazan ayında.Bnde olmuşum şuangelecek aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?