Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş olmştr cnm kasık ağrısı belirti diyr duydum ama yndr umutlandırmiyim
Erken g. testi aldım 10 gün olmuştu dayanamadım sonuç negatif , ama hala kasık ağrım mevcut iğne gibi batıyor bakalım yarın doktora gidip hormonlarıma baktırayım annelik için değerlerim ideal mi

Erken g. testi aldım 10 gün olmuştu dayanamadım sonuç negatif , ama hala kasık ağrım mevcut iğne gibi batıyor bakalım yarın doktora gidip hormonlarıma baktırayım annelik için değerlerim ideal mi
Kaç aydır deniyosunuz ? Mutlaka bi kontrle gidin

Merhaba kızlar bende bisi sorcam bugün adet olmam gerekiyordu gelmedi acaba test yapsam varmi yok mu belli olur mu ki şimdiden teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

Kızlar merhaba benimde 5 gün geçti üstünden ama adetime 2 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı acaba yanlış çıkma ihtimali varmı ?

Benim arkadaşım adeti on gün gecti öyle yaptı testi silik cikmis ona rağmen bence umudunu yitirme derim ama yinede daha iyi bilen birisi cevaplasın:) bende yaptim bir gün gecikti varla yok arasi gibi.bisi cıktı anlamadim hayali gördüm belkide

Valla insan nasıl umutlaniyor eşim bile sürekli soruyor :)) Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş birakmasin

Kızlar merhaba benimde 5 gün geçti üstünden ama adetime 2 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı acaba yanlış çıkma ihtimali varmı ?
Adet geçince kesin sonuç veriyo onlar yapın bi tane daha inş pozitiftir haber verin bizde

Merhaba kızlar bende bisi sorcam bugün adet olmam gerekiyordu gelmedi acaba test yapsam varmi yok mu belli olur mu ki şimdiden teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
en iyisi kan testi canm idrar için bi kaç gün geçmesini bekle inş vardır

Kızlar benim için mayıs bitti negatif. Regelim bitti gebelik için yapmam gereken tavsiyeleriniz var mı

Maalesef yaptım bugün negatif hala hasta olmadim anlamadim ben bu işten birşey yoksa hasta olayim ozaman insan daha çok strese giriyor böyle..

Kızlar benim için mayıs bitti negatif. Regelim bitti gebelik için yapmam gereken tavsiyeleriniz var mı

Bende aynı durumdayım canım inşallah haziranda mutlu haberleri alırız bizde ben sadece prolaktin yüksekti onun için ilaç kullanıyorum folik asit falan herşeyi bıraktım klomen tekrar kullandırcaktı doktorum gitmedim ramazandan sonra rahim filmi çektirip sonra kullanayım diyorum sen çektirmişmiydin rahim filmi sperm testi falan yapıldımı eşine

Cnm bn kimayasal gebelik geçirdim . bn gittim doktora amh testi vajinal ultrason falan yapıldı bi sorun yok ddi ama 4 aydır hüsran sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…