En iyisni yapysn cnm kesnleşsin umutlanmak sonrdan çk kötü yapıyo insanıBugun olmam gerekiyodu ama bıkaç aydır 2 3 gun geç oluyorum ondan da bekliyorum umutlanmayım dıye
Olurmuş cnm adet belirtilerine benzermiş inşallah sennde güzel habeni alırız bnmde 12 mayıs heycanla beklyrm :)Benim de mayos 12 sanırım bat . Az kaldı test yapmaya korkuyorum.
Gebeliğin ilk haftalarında adet ağrıları gibi sürekli ağrılar yaşayan var mı ?
Cnm o erken olanlara pek güvenme önce kanda çıkıyo hcg idrar için adetin geçmesi gerekiyomuş pek inanmıyrm bnYa kızlar bat 13 mayis ben dün erken vebelik yaptm negatfiti ama şu an sağ kasığimda o kadar yerlesmis bi agri var ki batma ağrı daha önce gebe kaldim ona benzetiyorum hafif de olsa gögüs hassasiyetim de basladi ama negatif cikti sonucta umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi testte silik milik yok biliyorum ama adet olana kadar bi umut olacak hep sanırım
Cnm en kesin sonuç kan testi yaptır normalde gecikir mi ?Kızlar 2 gün gecti. Test negatif çıktı ne regl ne bebiş belirtisi varsizce ne yapmalıyım destek olun
Erken gebelik testlerine güvenme aylar önce hamile gösteriyordu beniYa kızlar bat 13 mayis ben dün erken vebelik yaptm negatfiti ama şu an sağ kasığimda o kadar yerlesmis bi agri var ki batma ağrı daha önce gebe kaldim ona benzetiyorum hafif de olsa gögüs hassasiyetim de basladi ama negatif cikti sonucta umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi testte silik milik yok biliyorum ama adet olana kadar bi umut olacak hep sanırım
Canım ilk bebişinmi olacak.inşallah vardır.Benim 12 mayıs Canlar çok heyecanlıyım bugün doktora gittim rahmin çok kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamilesin dedi bir umut bekliyorum ama adet agrıları gibi agrım var
Bu arada hoşgeldin.Benim 12 mayıs Canlar çok heyecanlıyım bugün doktora gittim rahmin çok kalınlaşmış ya adet olacaksın ya hamilesin dedi bir umut bekliyorum ama adet agrıları gibi agrım var
cnm keşke kan testi yapaydın varsa çıkar bnmde 12 mayıs test yapmamak için çok zor sabrediyorumBu arada hoşgeldin.
inşallah güzel haber alırsın yaa :)Yok gecikmez normalde
Ben yapamıyorum ya o çizgiyi göremezsem yine çok kötü olurumEvettt arkadaşlar dayanamayıp test yapanlarınız oldumu??
Evet canım ilk inşallah Allahım bu cuma hürmetine isteyen herkese en kısa zamanda aratmadan nasip etsinCanım ilk bebişinmi olacak.inşallah vardır.
Canım senın niçin olmuyordu bebeğin.sanırım bayadır uğraşıyorsun.Ben yapamıyorum ya o çizgiyi göremezsem yine çok kötü olurum((( korkuyorum valla
4. Ayım cnm 9 aylık evliyiz geçen ay kimyasal gebelik oldu daha önce bi doktor polikistik oversin ddi sonra başka bi doktor testler yaptı yok dedi vs vs ama olmuyo nedense bakalım bu ay ne olckCanım senın niçin olmuyordu bebeğin.sanırım bayadır uğraşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?