- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
-
- Konu Sahibi Babygirl16
Benidme oluyor hala ama gelen giden yok normalde olur sökülürdüm direk neyse yarın kaç gbi gidiceksinn:)Sol tarafta bazen ara ara çok şiddetli ağrı oluyor birde adet olucakmisim gibi ağrım oluyordu 4 gün once geçti ama.
Amin hayırlısı olsun teşekkür ederim
Benidme oluyor hala ama gelen giden yok normalde olur sökülürdüm direk neyse yarın kaç gbi gidiceksinn:)
ilişki durumunuza göre gebelikte olabilir.Ben hsg çekildikten sonra tıbben öyle bir etkisi yok deniyor ama adet düzenim değişti.normalde 33 falan en uzun periyodumken 38 de oldu 40 ta hala düzensizliğim var neredeyse 5 ay oluyor.Kızlar benim bu ay 10 gün adetim geçti adet olamıyorum kaç gün önce test yaptım ancak negatif bu ay bir lekelenme yaşadım bir 16 gün önce falan iki ay önce hsg çekildim ancak hsgden once adetim düzenliydi ama hsgden sonra adetim 37. Günde oldum normalde 30 günde olurum bu ay 40 oldu hala gelen giden yok sebebi nedir acaba yaşayan varmı bu durumu ?
Bende öyle düşünüyorum netten adet düzensizliği yaptığı söyleniyor . En uzun benimde hep 33 oluyor oda en uzun şuan 44 gün oldu adet olmayalı bilmiyorum ama bana normal gelmiyorilişki durumunuza göre gebelikte olabilir.Ben hsg çekildikten sonra tıbben öyle bir etkisi yok deniyor ama adet düzenim değişti.normalde 33 falan en uzun periyodumken 38 de oldu 40 ta hala düzensizliğim var neredeyse 5 ay oluyor.
e gormeye gittiğinizde oda belli olur.
Baska belirtileride vardir ama karisik
asta olucakmışım gbi agrı oluşuyor ama gelen giden yk acaba enfeksiyon mu diyorum bazen . 14 gün oldu gelen giden yk bilmiyorum gögüs şişme yok ama taş gbi Hem ucu çok agrıyor bilmiyorum yarın nasipse görücem
Sol tarafta bazen ara ara çok şiddetli ağrı oluyor birde adet olucakmisim gibi ağrım oluyordu 4 gün once geçti ama.
Amin hayırlısı olsun teşekkür ederim
Çoğu Saglik ocağında yapılıyor sagkik ocaginda yaptir ?Bugün kan vermek için devlet hastanesine gittim. Randevu olmadığı için yapmadılar acil bölümüne gittim ordada bakmadılar randevu gerekiyormuş. En erken randevu 2 hafta sonra :/ Anliycaginiz kaldı öyle. Adet de olmadım. Sabah idrar testi yapicam tekrar çünkü en son 6 gün önce falan yapmıştım eğer varsa bu kadar gectikten sonra çıkar diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım
Sen en iyisi git özelde yaptır çk bşey istemiyorlar sonuçta iki haftayı boşuna beklemeBugün kan vermek için devlet hastanesine gittim. Randevu olmadığı için yapmadılar acil bölümüne gittim ordada bakmadılar randevu gerekiyormuş. En erken randevu 2 hafta sonra :/ Anliycaginiz kaldı öyle. Adet de olmadım. Sabah idrar testi yapicam tekrar çünkü en son 6 gün önce falan yapmıştım eğer varsa bu kadar gectikten sonra çıkar diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım
Malesef negatif çıktı bu ay da boş yani CanımBende ilk kasıklarımda cok ciddi bir ağrı olmuştu Enfeksiyon kaptıgımı sandım. Regl ağrısından değişikti Elektrik carpar gibi ağrıydı..göğüslerim hafif şişmişti.. Test cubugu deneyin bence önce.. Bişey varsa orada zaten belli olur.. Sonra kanda baktırırsıız.. İnşallah bize de güzel haberler verirsiniz .. Hayırlısı olsun lnşallah
Malesef negatif çıktı bu ay da boş yani Canım
Sabah idrar testi yapicam evde insaAllah. Eğer negatif çıkarsa demekki yok. Nasip bakalımSen en iyisi git özelde yaptır çk bşey istemiyorlar sonuçta iki haftayı boşuna bekleme
Malesef negatif çıktı bu ay da boş yani Canım
Allah razı olsun kuzum benim rabbim dualarını kabul etsin inşallah :)Canım hayirlisu olsun bende senin gibi gün sayarken bu ay boşver dedim Nasip oldu Hayırlısı olsun İnşallah rabbim sizlede nasip etsin çok dua edicegim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen bende ota başladım Aslan pençesi adet düzensizliği hormon düzeltirsem kalırım belki hamile diye düşündümSabah idrar testi yapicam evde insaAllah. Eğer negatif çıkarsa demekki yok. Nasip bakalım
Ya : ( hakkında hayırlısı olsun canım Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Rabbim
Sabah idrar testi yapicam evde insaAllah. Eğer negatif çıkarsa demekki yok. Nasip bakalım
test yapabildiniz mi
Hayırlısı olsun inşallah rabbim bir dahaki ay nasip etsinEvet yaptım negatif çıktı. Nasip değilmiş : ) teşekkür ederim sorduğunuz için
Hayırlısı olsun inşallah rabbim bir dahaki ay nasip etsin