BAT 10 GÜN GEÇTİ

Kızlar benim bu ay 10 gün adetim geçti adet olamıyorum kaç gün önce test yaptım ancak negatif bu ay bir lekelenme yaşadım bir 16 gün önce falan iki ay önce hsg çekildim ancak hsgden once adetim düzenliydi ama hsgden sonra adetim 37. Günde oldum normalde 30 günde olurum bu ay 40 oldu hala gelen giden yok sebebi nedir acaba yaşayan varmı bu durumu ?
merhaba regl oldunuz mu ?

sanırım bu ayda bi sıkıntı var çoğu bayan hala regl olamamış havalardan mı acaba

Valla ne yalan söylim ben artık gerçekten korkmaya başladım. Geçen ayda aynı sıkıntıdan dolayı doktora gittim doktor bile dedi bu ay çok fazla bu şikayetten gelen oldu siz ilk değilsiniz. Artık yediklerimizdenmi hava kirliliğindenmidir Allahu a'lem : (. Gönül rahatlığı ile yiyebildigimiz bir sebze meyveler kalmıştı onlardan da korkar olduk. İspanaktan zehirlenip önlenmi dersin nardan zehirlenenmi dersin. Ne yiyeceğimizi şaşırdık Rabbim hayra çıkarsın

Valla ne yalan söylim ben artık gerçekten korkmaya başladım. Geçen ayda aynı sıkıntıdan dolayı doktora gittim doktor bile dedi bu ay çok fazla bu şikayetten gelen oldu siz ilk değilsiniz. Artık yediklerimizdenmi hava kirliliğindenmidir Allahu a'lem : (. Gönül rahatlığı ile yiyebildigimiz bir sebze meyveler kalmıştı onlardan da korkar olduk. İspanaktan zehirlenip önlenmi dersin nardan zehirlenenmi dersin. Ne yiyeceğimizi şaşırdık Rabbim hayra çıkarsın
Aynen öyle valla umarım en yakın zamanda hepimiz düzene gireriz. Sağlıklı da besleniyorum valla sebzeler maydonozlar bitki çayları ☺️☺️

Canım hasta oldun mu ??

X