- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
-
- Konu Sahibi Babygirl16
Kızlar benim bu ay 10 gün adetim geçti adet olamıyorum kaç gün önce test yaptım ancak negatif bu ay bir lekelenme yaşadım bir 16 gün önce falan iki ay önce hsg çekildim ancak hsgden once adetim düzenliydi ama hsgden sonra adetim 37. Günde oldum normalde 30 günde olurum bu ay 40 oldu hala gelen giden yok sebebi nedir acaba yaşayan varmı bu durumu ?
He nettede hsgden sonra olabiliyor yazıyorBende bu ay başında hsg çekildim adetlerim düzenlidir ama 3 gün evvelinden oldum ve aşırı ağrılı ve yoğun kanamalı geçti bugün reglimin 4 . Günü akşam acilden geldim . Bana da doktorlar regl takvimini şaşırtmaz dedi ama şaştı benimkide
Salı günü yaptım ama zannetmiyorum hamilelik için tabi Allah’ın nasibi ne zaman ol derse olur ama bu ay üç kez test yaptım negatif görmekten bunaldımGec döllenme olabilir en son nezaman test yaptin
Ay benimde öyle bakalım yarın gelicek mi 11 gün olucak benimde hç hayatımda böyle gecikme yaşamadımBenimde bu ay 11 gün oldu adetim geçeli. Gecen ayda sadece lekelenme olmuştu test yaptım negatifti kanda verdim oda negatif çıkmıştı doktora gittim alttan muayene yaptı hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi mevsimsel olabilir dedi. bu ayda 11 gün gecti hala adet olmadım. Test yaptım bugün negatif çıktı. ilk kez boyle bir durum yaşıyorum. Napicami şaşırdım Hayr olsun insaAllah.
Ay benimde öyle bakalım yarın gelicek mi 11 gün olucak benimde hç hayatımda böyle gecikme yaşamadım
Aynı şey bendede var korkuyorumBende bekliyorum hâlâ kan vermeyede gidemiyorum yine negatif çıkıcak korkusu var :/ hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
Gidicekmisin bugun kan vermeye ben pazartesi doktora gidicem neden adet olmuyorum diyeBende bekliyorum hâlâ kan vermeyede gidemiyorum yine negatif çıkıcak korkusu var :/ hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
Gidicekmisin bugun kan vermeye ben pazartesi doktora gidicem neden adet olmuyorum diye
Bende olmazsam adet bende pazartesi vercem kanEvde degilim yarın aksama dogru eve gecicem. Pazartesi günü kan vericem bende :/
Bende olmazsam adet bende pazartesi vercem kan
Yok veremedim yarın vericem adet hala yk yani :) siz ne yaptınız hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahNaptınız kan verdinizmi? Sonuç ne ? Merak ettim. İnsaAllah hayırlısı ile hamilesinizdir
Hasta olucakmışım gbi agrı oluşuyor ama gelen giden yk acaba enfeksiyon mu diyorum bazen . 14 gün oldu gelen giden yk bilmiyorum gögüs şişme yok ama taş gbi Hem ucu çok agrıyor bilmiyorum yarın nasipse görücemBaşka Belirtiler varmı? Kasıklarda ağrı goguslerde şişlik vb gecikme bildiğim 1-2 gün olur 10 gün de inşallah guzel sonuçlar alırsınız
Yok veremedim yarın vericem adet hala yk yani :) siz ne yaptınız hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Hadi güzel haberler verelim birbirimize :)Aminnhm yarın insaAllah hayırlı sonuçlar alırsınız
bende hâlâ olmadım kanda vermedim yarın gitmeyi düşünüyorum bende bakalım hayırlısı insaAllah
Başka Belirtiler varmı? Kasıklarda ağrı goguslerde şişlik vb gecikme bildiğim 1-2 gün olur 10 gün de inşallah guzel sonuçlar alırsınız