Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)
- Konu Sahibi experla
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamile #gebelik gebe olmak için gebeliğe hazırlık
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Canımm. Hayırlı olsun topiğin inşallah bol bebişli olur Seninde güzel haberlerini bu topikte alırızMerhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Beirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Sağ ol canım İnşaallah topik uğur getirir hepimize sen önceki topikten devam İnşaallah bu topikte gebelik serüvenini dinlerizCanımm. Hayırlı olsun topiğin inşallah bol bebişli olur Seninde güzel haberlerini bu topikte alırız
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Hoşgeldin canım. Adet uzadıysa yumurtlama da iki gün ötelenir ve regl tarihin de değişir diye düşünüyorum. Ovulasyon takibi yaptın mı pekigüzel haberler alırız insallah beraber 10 Mayıs ama bu ay adet 2gun uzadı leke şeklinde bu durumlar tarih uzatırmı aceba önceden gebelik düşünmeyince insan dikkat etmiyormuş
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Canım hoşgeldin inşaallah cinsiyetleri falan tahmin ederiz sürecimizi konuşuruz ya çok istiyorum. Hep birlikte inşallahBende geldim kızlar inşallah Mayıs ayı bize uğur getirir vee bu topikten sonra hamilelik sürecimizi konuşacağımız topikte buluşuruz
- 25 Şubat 2021
- 211
- 133
- 53
- 34
Ayyy evet canım yaa ne güzel olur valla o ay bu aydır inşallahCanım hoşgeldin inşaallah cinsiyetleri falan tahmin ederiz sürecimizi konuşuruz ya çok istiyorum. Hep birlikte inşallah
- 29 Ocak 2021
- 246
- 109
- 23
- 33
Geçen ay yaptım ama olmadı ondan öncesi bi kimyasal var düşmesi zor oldu iğne oldum onun üzerinden geçen bu 3ay insallah bu ay tutarHoşgeldin canım. Adet uzadıysa yumurtlama da iki gün ötelenir ve regl tarihin de değişir diye düşünüyorum. Ovulasyon takibi yaptın mı peki
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Hoşgeldin canımmMerhaba bende geldim canım
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
İnşaallah canım ya. Kese mi oluşmuştu sadece?Geçen ay yaptım ama olmadı ondan öncesi bi kimyasal var düşmesi zor oldu iğne oldum onun üzerinden geçen bu 3ay insallah bu ay tutar
- 29 Ocak 2021
- 246
- 109
- 23
- 33
Kesede yoktu dış gebelik şüphelendi 1700 çıkmıştı beta sonra düştü bi ara geri yukseldi az bisey ama süreç uzun sürdü iğne oldum ama adet tarih oynamadı ondan sonra düzeldi bu ay olur insallah siz ilk mi denemeİnşaallah canım ya. Kese mi oluşmuştu sadece?
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Adet değişmediyse olur inşallah canım. Sıkıntı yok demektir bu. Ben daha önce bir düşük yaptım, sonrasında bir yıl korunduk. 3 aydır deniyoruz bu 4.ay olacak. İlk ay günleri tutturamadık ama diğer aylar ovulasyonla takip edip günleri değerlendirdik olmadı. Bakalım inşaallah bu aya nasip olurKesede yoktu dış gebelik şüphelendi 1700 çıkmıştı beta sonra düştü bi ara geri yukseldi az bisey ama süreç uzun sürdü iğne oldum ama adet tarih oynamadı ondan sonra düzeldi bu ay olur insallah siz ilk mi deneme
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Yeni topiğin hayırlı olsun, bol çalışmalı günleriniz olsun ama şunu söyleyebilirim hergün çalışmaktansa gün aşırı çalışmanızı öneriyorum bebeklerim en sağlıklısı oymuşMerhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Beirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
Sağ ol canım topiğimizin hamişi olarak bizi mutlu ettin.Motive olduk sayende Sperm kalitesi için diyorlar dimi onu? Senin tavsiyelerin kıymetli canım yaz bizeYeni topiğin hayırlı olsun, bol çalışmalı günleriniz olsun ama şunu söyleyebilirim hergün çalışmaktansa gün aşırı çalışmanızı öneriyorum bebeklerim en sağlıklısı oymuş
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Evet, benimki inşAllah sağlıklı gebeliktir Gün aşırı 4 gün ilişki yaşayabilmiştim enfeksyondan dolayı 1 hafta yasaklamıstı doktor bende birdahaki aya kaldı enfeksyon gecsin öyle çalışırız diye düşünmüştüm. Hayırlısı bakalım bi gidim de günlerde gecmiyor cok heycanlıyım aklım kullandığım antibiyotikde regl olmadım akıntım oluyor. Tek duam sağlıklı gebelik olmasıSağ ol canım topiğimizin hamişi olarak bizi mutlu ettin.Motive olduk sayende Sperm kalitesi için diyorlar dimi onu? Senin tavsiyelerin kıymetli canım yaz bize
- 26 Mayıs 2020
- 572
- 299
- 18
İnşaallah canım enfeksiyonun çok azmış demek ki orta seviyelerde bile gebelik oluşmuyormuş diye biliyorum. Akıntı da gayet normal vücudun gebeliğe hazırlanıyorEvet, benimki inşAllah sağlıklı gebeliktir Gün aşırı 4 gün ilişki yaşayabilmiştim enfeksyondan dolayı 1 hafta yasaklamıstı doktor bende birdahaki aya kaldı enfeksyon gecsin öyle çalışırız diye düşünmüştüm. Hayırlısı bakalım bi gidim de günlerde gecmiyor cok heycanlıyım aklım kullandığım antibiyotikde regl olmadım akıntım oluyor. Tek duam sağlıklı gebelik olması
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
ara ara vuran karın ağrılarımda var suan kendimi cok tuhaf hissediyorum doktordan iyi sonuclar duyarsam cok iyi gelicek Allahın izniyleİnşaallah canım enfeksiyonun çok azmış demek ki orta seviyelerde bile gebelik oluşmuyormuş diye biliyorum. Akıntı da gayet normal vücudun gebeliğe hazırlanıyor