ya benim afedersiniz ama tuvalete zor çıktığımda sadece kan geliyor birazcık oda onun dışında gelmiyor sizce bu ne olabilir?
otururken ağrım falan olmuyor arada bi biraz kaşıntı oluyor oda fazla değil...
slm arkadaşlar
bende daha önce hiç olmadı yalnız yeni doğum yaptım galiba aşırı zorlanmadan dolayı oluştu
henüz dr. gitmedim artık dr. yüzü görmekten orama burama bakmalarından gına geldi
basur olduğunuda bilmiyorum
dış tarafta hiç bişi yok,kabız olduğum bi gün bu kabus başladı yaklaşık 1 aydır var
ama şöyle bişi var ishalde olsam tuvalet çok acılı oluyor acaba çatlak falanmı var??
basurunda bütün özellikleri var örnğ;
tuvalette acıma sanki içten bişiler batıyo, sonrasında kaşınma hissi ve sabaha kadar zonklama
totomun üzerine oturmak istemiyorum,bazanda çamaşırda kan damlaları??
ne şimdi bu biri bana akıl versin lütfen??
şimdiye kadar yoktu sanırım artıık varrdışarda meme gibi bir şişlik yok mu?
bu arada patlıcan sapı suyunu deneyin arkadaşlar işe yarıyor. yalnız benim şişlik hala duruyo. evde patlıcan sapı bulamamamıştım 3 bardak yapabildimağrı falan kalmadı ama dediğim gibi şişlik orda.
şimdiye kadar yoktu sanırım artıık varr
benimde aklımda hatta bugün aldırıcam ve deniycem hemen
şişlik duruyo ama wc ağrısız oluyo demi anladığım kadarıyla:26:
sende ne zmandır var canım
benim 1 haftadır var canım, ben şişliği fark eder fark etmez hemen eczaneden ilaç aldım kullanmaya başladım. kanama ve çok ağrı yoktu ama wcde özellikle ağrı hafif hafif vuruyodu. patlıcanı denedim dediğim gibi, yok gibi hissediyorum şu an, rahatsızlık vermiyo. ama meme duruyo. ilaca devam ediyorum, patlıcanı da bugün tekrar yapıcam. geçmiş olsun sana da canım hiç gecikmeden başla tedaviye.
canım sağolsın sanada geçmiş olsun inşallah bi daha yekrarlamazlar
bak bende bişi söyliyim aklında bulunsun benimkini durdurdu şimdilik
şeftali yaprasğınıın arasına zeytini sarıp çiğneyip yutuyosun biraz acımsı tadı
ama çok şükür geçirdi eşliğinde bide krem kullanıyorum şimdilik ses soluk yok inşallah olmazda
aa kanama falan durdu mu?
ewet tatlım durdu benim kanama kaşındığı zman oluyodu zaten
ne kaşıntı ne bişiii hiç biri kalmadı şükür benim elticimde çok var 4-5yıldır çekiyodu
o da yedi aradım sordum çok ciddi kabızlık yaşamadığım sürece bi sıkıntım yok dedi
hem anlık bi tedavi hemen etki ediyor..
anladım canım çok teşekkür ederim aklımda bulunsun bu da, tekrar geçmiş olsun :)
aa kanama falan durdu mu?
Hanımlar bende on gun once cok kotuydum. Tum yazılanları okudum. Bazılarını denedım hangısı şifa oldu bılmıyorum. Agrım cok sukur gectı. Tabı bıraz var ama o kadar şiddetlı degıl cok sukur.
Neyse uyguladıklarım
Daflon tablet
Ecz vermış oldgu ıkı adet krem.
Mahmut otu
Corekotu yagı
Sıcaksu kompleksı
Hepsını üşenmeden yaptım. Şuanda agrım yuzde70 azaldı.