bakmaz cnm genel cerrahi doktoruna gideceksin
selamlar ben doğum yapalı 2 ay oldu we ondan sonra tuwalete girmelerim çok sancılı olmaya başladı ağlıyorum resmen benim gibi bi çok arkadaşım war bu durumda olan.. normal zamanlarda ağrı sancı yok büyük tuwaleti yaparken oluyor we kan geliyor. ne önerirsiniz????
Ona baktırmaya fırsatım olmadı zaten o kadar yoğunlukta. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar..Ben de 5 yıldır basurdan çok çektim.Bitki ve Güzellik Uzmanı Gülden Çimen'in her derde deva kitabından bu patlıcan kürünü uyguladım.Her akşamda pamukla zeytin yağı bu bölgeye sürdüm.1 haftada 5 tane erik,5 kayısı,5 inciri 5 dk kaynatıp yarım litre suda kaynatıp yatmadan 1 hafta her gün içindeki tanesiyle beraber tükettim.şu anda tamamen iyileştim.Başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok.Hepinize geçmiş olsun diyorum... öğrenmek isterseniz adres ... guldencimen.com
arkadaşlar merhaba,
ben de uzun zamandır hemoroitten çekiyordum.2 ay önce dayanılmaz olmaya başlayınca doktora gittim.ilaçlar verdi.Merhem,hap ve fitil.Ancak ağrılarım geçmek bilmedi.sonunda buradi ki mesajları okuyarak çözüm üretmeye başladım.patlıcam saplarını kaynatarak 5 gün boyunca içtim.fayda etmedi.sonrasında bodurotu çayı içmeye başladım.ağrılar bir anda kesiliverdi.inanılmazdı.ama en önemlisi şu;kesinlikle kabız olmamaya ve ıkınmamaya çalışın.ben bitkisel çay içiyorum.aktarlardan bulabilirsiniz.gece bir fincan içiyorum.çayın adı Tilaks.çok etkili.sabah ilk işim su içmek.içebildiğim kadar çok içiyorum.sonrasında sığır dili bitkisini aradım ama bulamadım.sığır kuyruğunu aldım.bodurotu çayına ilave edip içiyorum hala.çok iyi geldi.hemoroit memesinde ki yanma da sona erdi.küçülme oldu dolayısıyla.ama kesinlikle meme kaybolmuyor.sanırım hemoroit memesine çözüm yok.çok araştırma yaptım.etkin ilaçların bile hedefi memelerin küçülmesi.ama ağrı hayatımı zindana çevirmişti.ne oturabiliyordum,ne yürüyebiliyordum,ne de sosyal yaşantıma devam edebiliyordum.bodurotu çayı hayatımı kurtardı bu açıdan.bir de çörekotu yağını hemoroite direkt sürüyorum.o da iyi geliyor.umarım faydam olur.çünkü benim kullanmadığm şey kalmadı....bodurotu çayı bana çok iyi geldi.ikinci gün ağrı bitti.inanamadım....ohaoldumsmile
canım benimki hemeroid değil fissür sanırım ve inanılmaz ağrıyor. ben bebek emziriyorum acaba ben de içsem bu çaylardan olur mu?
kızlar merhaba hepinize geçmiş olsun bu rahatsızılıgı cekmiyen bilemsz kanamalı ve dış fiskül hemoroitim vardı hemorplus kremi denedim wc den sonra sürekli sürdüm bitkilerle ugrastıgımdan herşeyi denedim ama hepsi gecici çözümdü size tavsiyem kabız kalmayın ve bu kremi mutlaka deneyin kesinlikle fayda ediyo babamda kullanda cok memnun kaldı hepinize gecmiş olsun