Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

Eğer siz de benim
gibi 36 yıldır hemoroid(basur) hastası olsanız,ilaçla tedaviniz yok
dense...Fistülünüzü ya lastikle boğarak çürütüp koparacağınız veya lazerle
kesip yarayı yakacağız deseler ve bunun için de 1 milyar 300 milyon lira
isteselerdi...Hem parası çok,hem ızdırabı çok bir işten,patlıcanın,yeşil
soğanın sayesinde sapları kaynatıp suyunu içerek beş günde parası
yok,ızdırabı yok bir şekilde kurtulsaydınız,bu başlığa az bile derdiniz.
36 yıldır devamlı sanki tuvalet ihtiyacı var gibi bir hisle
yaşamanın,üstelik ağrı ve kanamanın olmasının ne demek olduğunu ancak bu
derdi çeken bilir.
Allah,sebep olandan razı olsun.Gazetede anlatıldığı gibi, 10 adet
kemer patlıcanın yeşil sap kısmını 10 bardak su ile kaynatıp, bu sudan
sabah akşam bir bardak içtim.Beşinci gün sonunda basur diye bir derdim
kalmadı.
Sevincimden sokaklarda bağırıp bu derdi hala çeken kardeşlerime
duyurmak istiyorum ve ilaçla tedavisi yok denilen bu hastalığın çaresini
patlıcanın sapına yerleştiren Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun diyorum."

tamamen yendın mı bu sorunu artık tadı kotu mu bıde ya

herkese merhaba bendede basur oldu ve damar çatlaması inanılmaz kanamam var doktor fitil ilaç verdi ama operasyon geçirmen lazım dedi çok korkuyorum geçiren varmı :KK43:

merhaba arkadaslar oncelıkle herkese gecmıs olsun.2 yıldır bende hemoroid sorunu yasıyorum fakat son 3-4 aydır agrım kanamam ya da kabızık sıkayetım yok tek derdım kaybolmayan meme:KK43: bı tane ama buyuk sayfaları okudum ama memelerden kurtulmanın yolunu paylasmamıs kımse sıslık gıdıomus.benım sıslıgım zaten yok sadece o torba kaldı onu nasıl yok edebılrım.sımdıden tesekkurler

merhaba arkadaslar oncelıkle herkese gecmıs olsun.2 yıldır bende hemoroid sorunu yasıyorum fakat son 3-4 aydır agrım kanamam ya da kabızık sıkayetım yok tek derdım kaybolmayan meme:KK43: bı tane ama buyuk sayfaları okudum ama memelerden kurtulmanın yolunu paylasmamıs kımse sıslık gıdıomus.benım sıslıgım zaten yok sadece o torba kaldı onu nasıl yok edebılrım.sımdıden tesekkurler

öncelikle tavsiyem
macun
içerik : bal
sarı halile
kara halile
civan percemi
altın otu
kırk kilit otu yavşan otu
çörekotu
bunların hepsi ni karıstırın ve toz haline getirin kalın olan tozlarını eleyin ve macun haline getirin

veya

altın otu
kırk kilit otu
yavşan otu
ebe gömeci
civan perçemi mürver çiçeği
bunları karıstırıp çay gibi demleyip için
bu cok faydalı olacaktır

gelelim meme olayına memeyi kaybetmek çok zordur ama kurtulanda olmustur bitkilerle

krem yapabilirsiniz bunun için
krem yapımı için:

at kestanesi yağı
üzüm çekirdeği yağı
selvi agacı yağı
aynı sefa yağı
çay agacı yağı
bunları karıstırın bi kabın içinde
ve kullanmadıgınız bi tencere gibi bişiyin içinde katı kakao yağını ocakta eritin ve yukarıda hazırladıgınız yağı içinde bosaltın ondan sonra boş bi krem kutusunuz içine cam olsun kaynar olan yağ karısımını boşaltın buz dolabına koyun 2 saat sonra kreminiz hazır her tuvalet sonrası bunu kullanın faydasını muhakkkak göreceksiniz
bu süreç içinde birazcık diyet lazım tabiiiki tedavi süresinde
gazlı yiyecek içecek
fastfood
cola
içki
domates
kızartma tarzı ürünlerden uzak durun
hadi şifa olsun

öncelikle tavsiyem
macun
sarı halile
kara halile
civan percemi
altın otu
çörekotu
bunların hepsi ni karıstırın ve toz haline getirin kalın olan tozlarını eleyin ve macun haline getirin

veya

altın otu
kırk kilit otu
yavşan otu
ebe gömeci
bu cok faydalı olacaktır

gelelim meme olayına memeyi kaybetmek çok zordur ama kurtulanda olmustur bitkilerle

krem yapımı için:

at kestanesi yağı
üzüm çekirdeği yağı
selvi agacı yağı
aynı sefa yağı
çay agacı yağı
ve kullanmadıgınız bi tencere gibi bişiyin içinde katı kakao yağını ocakta eritin ve yukarıda hazırladıgınız yağı içinde bosaltın ondan sonra boş bi krem kutusunuz içine cam olsun kaynar olan yağ karısımını boşaltın buz dolabına koyun 2 saat sonra kreminiz hazır her tuvalet sonrası bunu kullanın faydasını muhakkkak göreceksiniz
gazlı yiyecek içecek
fastfood
cola
içki
domates
hadi şifa olsun

canımm cok tesekkur ederımm bayramdan sonra bu kremı hazırlıcam ıns sıfasını gorurum.:KK48:

bir tane hap, procto krem kullanıyorum, bitkisel kremim var hemolin diye onu sürüyorum, arada zeytinyağı ve kantoron yağı sürüyorum rahatlıyorum sonra yine acıyor, otururken yürürken canım yanıyor...ne yapacağımı şaşırdım...

Selam benimde son 5 gundur sorunum var dis basur arkadaslardan biri buz surun demis yapan varmi birde bitkiler yazilmis ben almanyadayim her bitkiyi bulma sansim yok ameliyatdan da cok korkuyorum :KK43:

Selam arkadaslar
benim sorunum su, lütfen bana yardimci olun

Bikac gündür cise gittigimde cok afedersiniz büyük wcmi yaptigimda, popom cok aciyor ici yani.
Cok zorlamistim ondan oldu galiba,
ama (cok afedersiniz) Hergün büyük cishimi yaptigim icin, tekrar biraz zorluyor, ve orasi zaten acidigi icin, cish yaparken cok aciyor ve kaniyor,
yani sildigimde kan görüyorum,
acaba bendedemi basur var ??
bunu illa doktora göstermem gerekirmi??

Selam arkadaslar
benim sorunum su, lütfen bana yardimci olun

Bikac gündür cise gittigimde cok afedersiniz büyük wcmi yaptigimda, popom cok aciyor ici yani.
Cok zorlamistim ondan oldu galiba,
ama (cok afedersiniz) Hergün büyük cishimi yaptigim icin, tekrar biraz zorluyor, ve orasi zaten acidigi icin, cish yaparken cok aciyor ve kaniyor,
yani sildigimde kan görüyorum,
acaba bendedemi basur var ??
bunu illa doktora göstermem gerekirmi??

cnm gecmiş olsun galiba basur baslangıcı var ama hemen korkma kabızlık varsa bu sorununu cözmelsin birde hemorplus diye basur kremi var kim kullandıysa hemen gecti mutlaka kullan bstan önlemini al int var zaten gecmiş olsun

cnm gecmiş olsun galiba basur baslangıcı var ama hemen korkma kabızlık varsa bu sorununu cözmelsin birde hemorplus diye basur kremi var kim kullandıysa hemen gecti mutlaka kullan bstan önlemini al int var zaten gecmiş olsun

sagol canim, bugun artik pek acimiyor, aslinda ben pek takmamistim ama kan felan gelince dedim acaba illa doktorami göstermeliyim ??

bence doktor her konuda oldugu gibi şart ama tabiiki sende dikkat edeceksin doktordan sonra yapacakların en azından gecene kadar diyet yağlı gazlı asitli gibi seylerden uzak durarak yapmak lazım sıcak suya oturmak lazım krem kullanmak lazım vs.. vs.. doktor şart ama

Merhabalar.Konuyu görüp en baştan okumaya ve inanılmaz acılarıma çare aramaya başlayalı tam 15 gün oldu.Ama benim için bir yıl kadar uzundu bu süre.Makatta müthiş yanma-acıma (Yani yırtık-meme)(ki büyük tuvaletten sonra kendime gelip klozetten kalkmam dakikalar alıyor ve hüngür hüngür ağlıyordum acıdan ) ile birlikte tromboze hemoroid vardı aynı zamanda .Kocaman-gergin,içi dolu ve avuç avuç Daflona-procto glyvenol merheme rağmen inmeyen bir pıhtı-(küçük-gergin bir balon düşünün ki bu yüzden de sadece büyük tuvalet değil her an sızlıyor-oturtmuyor-kaldırmıyor-inletiyordu)..Daflon içtiğim dönemde,arkadaşımın önerdiği ve Basur otu denilen bitkiyi kullandım-patlıcan sapı suyunu içtim-kuşburnu marmelatı yedim-dışkıyı yumuşatmak için X-M adlı bir tablet kullandım vs..(Bu arada ilaçların hepsini,gittiğim genel cerrah yazdı ve üstelik ameliyata gerek yok dedi.)Hiç biri acılarımı gidermedi,şişlik inmedi.Başka bir dr, hücum dozunu yanlış kullanmışsınız sabah 3 akşam 3 dedi,onu da yaptım olmadı.Üstelik ben ne kabızlık çeken ne de çok fazla acı-turşu vs yiyen biriyim.Öncesi de yok.Pat diye durup dururken çıktı.
Neyse uzatmayayım,bir dostum,kendisinin de çok çektiğini,herşeyi denediğini,ya tam geçmediğini ya da tekrarladığını,hatta ameliyat olduğunu ve bunun da fayda etmediğini ve tekrar çıktığını anlattıktan sonra,kesin çözümü Ankara'da Mevlüt Topbaş isimli dr. da bulduğunu,7-8 yıldır da her şeyi yemesine rağmen tekrar etmediğini söyledi.Muayene için bile doktora gitmeye çekinen,göstermem-elletmem diyen ve çok korkan ben,araştırdığımda gördüm ki "kesin kurtuldum-tekrarlamadı" diyen kim varsa altından bu doktorun adı çıkıyordu.Ve kime sorsak,en iyi olasılıkla-o da doktor tanıdıksa ve özel ilgi varsa,ameliyat sonrası ayağa kalkış 25-30 günü buluyor ve süreç çok acılı oluyordu.Oysa Mevlüt Topbaş'a gidenler,ertesi günü işlerine gittiklerini,ameliyat sonrası acı-sızı vs çok çok az olduğunu söylüyorlardı.İzmir'de yaşıyorum ve en sonunda kararımızı verdik.Hemen randevumuzu aldık.Çektiğim acılardan daha fazlasını çekemezdim herhalde.Ben zaten her gün on kez ameliyat acısı yaşıyordum üstelik.Elbette internette onu araştırdığımda,iyi diyenler yanında şikayetçi olanlar da vardı.Ama devede kulak kadardı bunlar.Denemeye değerdi..
Bugün 12. günüm bitti operasyon olalı.İnanılmaz iyiyim.Kurtuldum şükürler olsun.800 TL operasyon.
Üstelik muayene edip,onun yapamayacağı bir şeyse,gereken yere yönlendirip,hiç bir ücret de almadan gönderiyormuş.Bu adamın ne yaptığını-nasıl yaptığını kimse bilmiyor.Uzak Doğudan öğrendiği bir yöntemle, örtünün altında sadece o bölgeyi uyuşturarak 10 dakikanın içinden işini bitirip kalkabilirsin diyor.Ayrıca unutmamak gerek ki diğer tüm genel cerrahların belki bir senede yapmadığı kadar çok hemoroid operasyonunu o bir günde yapıyor,inanılmaz deneyimli bu konuda,çünkü diğer tüm genel cerrahlar başka operasyonlar da yapıyorken,O, "sadece" bunu yapıyor.Muayenehanesi tıklım tıklım dolu.Şehir dışından-yurt dışından ona gidiyor duyan insanlar.Ve sıkıntılı,ama asla önceki acılarla kıyaslanmayacak kadar daha az acılı bir iki günden sonra bitti.Ben kurtuldum,sizinle de paylaşmak istedim.darısı başınıza arkadaşlar.

öncelikle tavsiyem
macun
sarı halile
kara halile
civan percemi
altın otu
çörekotu

veya

altın otu
kırk kilit otu
yavşan otu
ebe gömeci
bu cok faydalı olacaktır

krem yapımı için:

at kestanesi yağı
üzüm çekirdeği yağı
selvi agacı yağı
aynı sefa yağı
çay agacı yağı
gazlı yiyecek içecek
fastfood
cola
içki
domates
hadi şifa olsun

bunu meme olayı için ben de deneyebilirim..

bende 6 yıldır çekiyordum bu illeti 2.5 yıl önce bir arkadaşım da aynı problemi yaşıyormuş bana o vermişti. hataydan özel olarak getirttikleri bir kahveyi dövüp aç karnına 1-2 çay kaşığı günde yedim ilk yememde etkili oldu maşallah. 1 hafta bile kullanmadım şükürler olsun artık olmuyor. tabii gene de kabız olmamaya gayret gösteriyorum. gavur paklası ya da kahvesi deniyormuş. ben bulunsun diye başka hataylı bir arkadaşa aratmıştım bulamamıştı. isterseniz bulursanız deneyin bende etkili oldu. allah ım bir daha yaşatmasın oturabilmek nasıl bir nimetmiş oturamayınca anlamıştım. allah şifa versin arkadaşlar...

Kizlar benim basur git gide kötüye gidiyor
doktor da randevuyu daha ayin 7sine verdi
offf cok aci cekiyorum, tuvalete cikamiyorum

Ne yememeliyim ne icmemeliyim bana biraz tavsiyelerde bulunurmusunuz :KK43:

su yasimda cektigime bak yaaa allahim kimsenin basina vermesin bu basuru

X