seninki kolay ilaç tedaviside varEvet canım dediğin gibi gittim ve doktorum bana hemoroit dedi :1no2:....
mevlüt topbaşmı ankaradaki doktor şu an 8 yüz tlkizlar bu aciyi ceken bilir..5 yil öncesine kadar benimde vardi...aman allahim ne aci ne aci...yatsam yatamam ayakta dursam duramam oturamam (offff tüylerim diken diken oldu simdi) bir arkadasin dogumunda cikmis,ve ankarada bir doktor bulmus banada tavsiye etti...almanyadan özel olarak o doktora gittim...allah razi olsun o doktor beni kurtardi,6 yil olcak allaha sükür hic bir sekilde nüksetmedi,kabizlikta olsa acida yesem baharatlida yesem cok rahatim cok sükür..bende sizlere tavsiye ediyorum..kizlar cok memnun kalacaksiniz egre hala duruyorsa o doktor bir gidin derim ben...ozamanlar 400 milyondu simdi nekadar oldu bilmiyorum,ama deger yani..isterseniz isminide verebilirim. üstelik öyle bildiginiz gibi ameliyat deyil..ben tedaviden hemen sonra 6 saat otobüsle yolculuk yaptim ...hicte rahatsiz olmadim
bende füstül var sanki içinde cıvık yara varmış gibi çatlaktan da tuvalati nyapaken acı oluyo sonra devam ediyo muayane bazısı huni ginbi bi şeyle bakıyo o acımıyo parmakla en iyi teşhis biraz acıyoFüsül mü bağsur mu benim ki emin değilim,felaket kanama oluyor ve sanırım popomun biraz içinde ayrıca afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken ağlıyorum acıdan.Doktora gitcem ama muayeneden korkuyorum.
Acaba nasıl oluyor muayene,anlatabilirmi birisi çok acil..Acı falan çok oluyor mu?
almıştım çöret otu yağı çatlağıda kapatırmı acaba büyük şişe aldım 18 tlkesin çözüm çörekotu yağı bol bol sürün 15 gün devam edin
slm benimkide makatta çatla füstül dr ameliyat olma gaz kaçırması olur diyo çok ağrım oluyor benim ne ilç ve merhem kullanıyo yazarsan sevinirim ben anestol ve kortis merhembende dktora gitmeni tavsiye edrim bu rahatsızlığı eltim ve en yakın arkadaşım geçirdi ikisinin de sonucu zamanında gitmedikleri için ameliyat oldu bağırsaklarında kükük çapta bir yırtılma varmış ve ondan kaynaklanıyormuş aramızda kalsın eşimde bu dertten muzdarip ama eltimin durumuna düşmemek için o hemen gitti ve şuan kullandığı ilaç ve merhemden çok memnun iyileşti denilebilir ameliyat olmaktansa muayene olmak daha iyidir çünkü amaliyat sonrası gördüğüm kadarıla çok acı verici geçmiş olsun