ben kısa mahmutla sığır dili otunu deniğcemBisey kullandinmi arkadasim sen?Yada faydasini gördügün bisey varmi?:1no2:
bana attar bu gün dediki sadece kısa mahmutu kulalan sığır dili boğazlar için çok acı dedim az at çok demlenmesin dedi ve çatlağın üstüne basur kremi vede kantoron çatlk kapatır dedi yağ olarak faydalı sür dedi benim rahatsızlığım fistül çünküAma ben sığır dilini bulamıyorum buralarda yok((
Kısa mahmut da bodur mahmut diye var heralde aynı ottur
kartos pomatla anestol pomad karıştırılarak sürüldüğünde kesiyo:teytey::teytey:mrb benim eşim de de aynı sorun var acaba sizlerde de kaşıntı da oluyormu ayrıca daflon tablet mi pomat mı
Haınmlar benimde hemoroit le ilgili çok sıkıntım vardı. Tıbbi olarak ne denemedimki krem olsun fitil olsun, hatta Tayvan dan 100$ ra hapını getirttim o hap %50 iyileştirdi gibi oldu fakat tam geçirmedi. Oğlum bir gün bir macun almış getirdi. Günde 3 öğün aç iken yememi söyledi. İlk gün farkı hissettim. 3 ncü gün ağrı falan yok oldu kavanozu bitirdim basur da bitti ALLAH a şükür. Aradan sanırım 2,5-3 sene geçti tahmin ediyorum. Birşeyim yok. Aktarlarda satılıyor sanırım. Adını şimdi hatırlayamıyorum. ama şişesini atmadım belki yine başlar diye nerdedir bilmiyorum yoksa adını yazardım sizlere, bulursamda yazarım zaten. Denemediğim kalmamıştı okuyorum pek çok tarif görüyorum. Ama bu söylediğim inanın kesin çözüyor. Hepinize geçmiş olsun. Çok rahatsız eden bir hastalık gerçekten..
cerraha gittinmi hemoroitmi acaba benimki füstül çıktıHerkez birşeyler denemiş tavsiye etmiş,kafam karıştı şimdi bilmiyorumkismile Bendede var,yanlız ben doktora gittim ilk zamanlar,bana krem vermişti iki tane karıştırıp sür demişti,o şekil kremler bitene kadar uyguladım,sonra bir sıkıntı yaşamadım elh.. geçmiş gibi oldu... Ama hayla var,bana kaybettirdiği,hissettirdiği birşey yok şuanlık elh,ama sanki büyüdüğünü hissediyorum biraz,yeni olanlar için,erkenden kurtulmak için en etkili neyi tavsiye edersiniz ???? ..... :uhm:
cerraha gittinmi hemoroitmi acaba benimki füstül çıktı