Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

bu gün kısa mahmutla sığır dili otunuda aldım çok acı tadı çok koydum heralde

Ama ben sığır dilini bulamıyorum buralarda yok((
Kısa mahmut da bodur mahmut diye var heralde aynı ottur
bana attar bu gün dediki sadece kısa mahmutu kulalan sığır dili boğazlar için çok acı dedim az at çok demlenmesin dedi ve çatlağın üstüne basur kremi vede kantoron çatlk kapatır dedi yağ olarak faydalı sür dedi benim rahatsızlığım fistül çünkü

bağsuru olanlar için bir formül öğrendim bildiğimiz viksi içine sürüyomuşsun yakıyomuş fakat iyi geliyormuş

bende yeni bir cerraha gitim füstül dedi daflon kortis pomad anestolla karıştırıp sür dedi yoksa ameliyat başka biride gitmiş günde 3 kere sıcak suya oturup kremi sürüp 15 dk kalkmamış füstülü kapanmış 60 yaşındaki kadının kapandıysa benimkide kapanır

şu an 1 buçuk aydan sonra ağrım kesildi ama füstül daha iyileşmedi,sıcak suu uygulığcam,bide ağrılı dönemde voltron fitil verdi bana

süheyla cımm canım,adını yazarmısın kullandığın macunun!!!lütfen ve acilen!!!kavanozunu sana zahmet bulurmusun,sevaba girersin,hadi canım ,kurtar bizi şu durumdan yahuuu beklemekteyiz adını macunun ...cevap lütfeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Herkez birşeyler denemiş tavsiye etmiş,kafam karıştı şimdi bilmiyorumkismile Bendede var,yanlız ben doktora gittim ilk zamanlar,bana krem vermişti iki tane karıştırıp sür demişti,o şekil kremler bitene kadar uyguladım,sonra bir sıkıntı yaşamadım elh.. geçmiş gibi oldu... Ama hayla var,bana kaybettirdiği,hissettirdiği birşey yok şuanlık elh,ama sanki büyüdüğünü hissediyorum biraz,yeni olanlar için,erkenden kurtulmak için en etkili neyi tavsiye edersiniz ???? ..... :uhm:

kızlar tam geçti derken tekrar tutuyo ağrısı füstül ameliyatsız geçmiğcekmi ne ben sıcak suya oturup arkasından kremi sürcem günde 3 kere denenmiş çatlak kapanmassa gidip diktircem ameliyat

cerraha gittinmi hemoroitmi acaba benimki füstül çıktı

çok sıkıntılı ve rahatsızlık verici inşallah ameliyatsız kapanır yoksa nisanda olcam havalar sıcakken iyi olurmuş iyileşmesi kimide çok memnun ameliyattan

kızlar benim arkadasımında bu sorunu vardı onada saf zeytınyagını pamuga surup fıtıl olarak kullanmasını tavsiye etmısler suan duzeldı her gece yapıyorsunuz 30 gun.. bırde bunu deneyin derim umarım faydası olurbilmiyorumkismile

benimde vardı hemoroid hamilelikte dahada büyüdü sarktı resmen :kedi: 2tane meme yaptı ama hiç ağrı filan yapmıyor bende öle duruyor ne büyüyor ne küçülüyor malum bölge olduğu için doktora filanda gitmeyi pek istemyorum ama sonradan ağrısı filan başlarmı acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…