Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

SİZE GÖRE AMELİYAT ZOR BENİMKİDE FİSSÜR İÇİN DEDİLER KORKUYORUM,DOKTOR BASİT DEDİ AMAlmaz:

soğuknevale geçmiş olsun.gerçekten zor bir ameliyatmış. ilk aşamalarda insan basur olduğnu anlayınca utanıyor gitmeye. son ana kadar bekliyoruz sonrası anlattığın gib,i kabus.

GEÇENE KADAR HER ŞEYİ DENEMEKTE FAYDA VAR AĞRI DAYANILMAZ:bbo:

bn bir iki gün den beri iyiyim kantoranla çörek otuyağını karıştırıp sürüyorum ilaçlarada devam

fisür bendede var bide benimkinin fistülüsüde var ilaç kullanıyorum krem çörekotu yağı kantoron yağı 24 gün çektiğim ağrı geçti sadece kanama devam

slm arkadaşlar benim halamdada var basu çok acı çekiğii söylüyor amaşeker hastası kendisi bir sorun olurmu acaba

sert değilmi mide nasıl eritçek

benimde fissürüm var ameliyat sonrası çabuk iyileşme oldumu

cuma günü cerraha gözükçem 1 cerrah dış basur demişti 2 ci olan fistül fistülü bakalı8m bu nediğcek

ben çörekotu ve nergis yağını kullandım tabi bu arada ilaçlarımı da oturma banyomu da hiç ihmal etmedim. şükür ki şimdi kalmadı basurla ilgili bi sıkıntım meme bile kayboldu

ben ilk ataklarım olduğunda ilaç ve krem kullanırken akşam yatmadan önce bi pamuğa çörekotu yağını döküp basurun üzerine koyuyodum sabaha kadar duruyodu öyle sabah onu alınca da nergis yağını pamuğa koyup bekletiyodum. bide baticonlu sıcak su oturma banyosu da çok rahatlatıyodu beni. 1 ay çektim ama bu tedaviden 20 gün sonra ağrı sızı kayboldu sonra da tamamen meme gitti. şimdi aklıma geldikçe banyodan sobra yatarken ikisinden de biraz pamuğa damlatıp koyuyorum. denemkte fayda var hem zahmetsiz hem masrafsız 2 yağı 10 liraya alırsın aktarlarda var.

Son düzenleme:
hamilerde kullanabilir çünkü yengem söyledi bana bu tarifi o hamilelik döneminde kabızlıktan dolayı olmuştu ilaç kullanamadığı için bu yöntemi kullanmıştı benden başka birinde daha sonuç elde etti yani. ve en son annemin baktığı bebekte 3 yaşında böyle bi sıkıntı vardı 1 haftadır annem bu karışımı ona da sürüyo çocuk rahatladı resmen hırçınlığı ağrısı geçti dedi bana. emziren anneye de sıkıntı olmaz sanırsam sonuçta kana geçen bişey değil ki

benimki fissür fistülü dedi cerrah cuma günü başka cerraha gözükçem geçmese ameliyat demişti 1 buçuk aydır çekiyorum daha önce böyle uzamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…