Evet bir arkadasim ameliyattan bu yöntemle kurtuldu.ama ondaki 10 sayısı patlıcan adedi idi.10 adet patlıcan sapı ile yaptiyaptiGeçmiş olsun canım patlıcanın sapını kaynatıp iç 10 gün boyunca geçiriyor görümcem yeni Doğum yaptığında oturamıyordu kadın ilaçta kullanamıyordu yaptı çok iyi geldi dene istersen
Canım o kremin adını bana özelden yazar misinHangi kremi kullaniyorsunuz? Siringa ucu gibi olan bir krem var iceriye sikmaniz gereken onu kullanin.. adini buradan yazmam dogru olur mu emin degilim ama iceri sikilan o krem cok cabuk geciriyor yuzde yuz ise yaradi kime onersem..
Teşekkür ederim duydum ama denemedim hiç şimdi mi macun onerdiler bide çoban çantası iyi gelir dediler bide bi yağ karışımı aldım çok kullanamıyorum patlicani denicem yarın iyi gelir insallahGeçmiş olsun canım patlıcanın sapını kaynatıp iç 10 gün boyunca geçiriyor görümcem yeni Doğum yaptığında oturamıyordu kadın ilaçta kullanamıyordu yaptı çok iyi geldi dene istersen
Gittim doktor krem ve hap verdi hapı 2 hafta kullandım kremi hep kullanıyorum pek faydası yok aynı halenSıcak suya oturmak veya pamuğu sıcak suyla ıslatıp bastırmak gibi şeyler yapılır. Ama sizin 2 ay olmuş, kontrole gittiniz mi ? Hapları neden almadınız ?
Patlıcan denemedim sizin de onerinize uyucam bakalım iyi gelicekmiEvet bir arkadasim ameliyattan bu yöntemle kurtuldu.ama ondaki 10 sayısı patlıcan adedi idi.10 adet patlıcan sapı ile yaptiyapti
Hangi kremi kullaniyorsunuz? Siringa ucu gibi olan bir krem var iceriye sikmaniz gereken onu kullanin.. adini buradan yazmam dogru olur mu emin degilim ama iceri sikilan o krem cok cabuk geciriyor yuzde yuz ise yaradi kime onersem..
Hangi kremi kullaniyorsunuz? Siringa ucu gibi olan bir krem var iceriye sikmaniz gereken onu kullanin.. adini buradan yazmam dogru olur mu emin degilim ama iceri sikilan o krem cok cabuk geciriyor yuzde yuz ise yaradi kime onersem..
Kremin adını yazarmisiniz benim de procto diye başlayan bi krem içine sıkıyorum sabah akşam kullanıyorum ama şişkinliği gecirmiyo acısını alıyor sadece
Baticon duydum bende şişkinliği geçirdimı peki devlet karsiliyomu Baticon u yoksa kendim mi alıyorumDoğumdan sonra olmuştu bende sıcak suya baticon damlatıp oturdum günde iki kez 4-5 günde geçti
simit kullan otururken simit seklinde minderler var internette satiliyorki aydır şiddetli kabızlık ve ıkinma sonucnda basur oldum makat bölgemde şişkinlik var çok fazla krem de fayda sağlamiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin şişkinlik nasıl iner hap ve krem verdi kremi devamli kullanıyorum ama geçmiuo inmiyor şişkinlik ne yapmalıyım ne olur yardimci olun kimseye de anlatamiorum haplar fayda saglarmi yani makat bölgem daraldi oturamiyorum mesleğim gereği oturarak çalışıyorum suan bu yüzden işi bırakmayı bile düşünüyorum ; (
Aldım kullanıyorum simit simdi yine aynı sanırım işi bırakıcam yakındasimit kullan otururken simit seklinde minderler var internette satiliyor
Şekerli bir surup var onu kullanıyorum beyaz bi şisede o iyi geliyordu ama bıraktım onu bu aralar ilaç çok kullanıyorum diye bide yan etki yapar diye korkuyorum tesekkur ederimİlaçlardan fayda görmeniz için kabızlığı çözmeniz lazım ilk önce.Eczaneden bir şurup var adını bilmiyorum mamaları tatlandırmak için kullanılan zararsız bir madde içeriyor.O kabızlığa çok iyi geliyor.Kabızlık devam ederken krem hap fayda etmez.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?