Onu cesaretlendirdim yoksa izin vermezdi şimdi iyiki yapmışsın diyorHahaha ay gece gece guldum :) yaw sendeki iyi cesarette esinde cesaretliymis masallah :)
Demekki sismis ondaki.. normal basur delinmez sanirim.. yakma teknigi filan var ama.. hic dusunemiyorum.. geri geliyomus ne yazikkiOnu cesaretlendirdim yoksa izin vermezdi şimdi iyiki yapmışsın diyor
Evet şiş ve dışarı taraftaydı normalde evet yapılmaz ama nasıl olduysa yaptık iyileşti herifimDemekki sismis ondaki.. normal basur delinmez sanirim.. yakma teknigi filan var ama.. hic dusunemiyorum.. geri geliyomus ne yazikki
Ya senin su herifine duskunlugune bayiliyorum:) masallah nazar degmesinEvet şiş ve dışarı taraftaydı normalde evet yapılmaz ama nasıl olduysa yaptık iyileşti herifim
Ya senin su herifine duskunlugune bayiliyorum:) masallah nazar degmesin
Günde iki defa kullaniyorum ben o kremi çok bol sıkmiyorum bide dışına az sürüyorumEvet o ama ilk basta gunde 4 kere bol sik, bir hafta duzenli kullan geciriyor. Kac gun kullandin?
Tamam canım ozaman kullanmaya devam edeyim ben yarin tekrar gidicem doktora belki farklı bi ilaç verirDuphalac canım onunla kabızlık problemini çöz,o arada da kremini düzenli kullan bir iki güne ağrın acın hafifler, bir iki haftada da komple geçer inşallah.
Yarın eczaneden alayım bi çok kişi baticon önerdi inşallah geçirir şişkinliği ; (Evet baticon ödemi alıyor. Hem de mikrobu kırdığı için faydalı. Bulabilirseniz sokol likit şurubu tavsiye ederim. Bir hafta kullanın. Bir zararı yok bana emzirirken vermişti doktorum. Tadı kötü ama. Kahvaltıdan sonra bir ölçek içiliyor. Ve zeytinyağı kullanın salatalarda. Direk içmek zor.
baya bi çılgınlık olmuş hic daha duymadım öyle yapaniHap ve kremi aynı anda kullanın fayda sağlarsınız
Eşimde de çok kötü vardı bir çılgınlık yapıp iğneyle deldim o şişkinliği kan çıktı bayağı o gün bu gündür tık yok şükür6 7 sene olmuştur ama siz yapmayın tabi
O ilacı duydum bi arkadaşım da önerdi bu kantoron yağı bi kaç kişi daha söylemiş onu aktarcidan mi bulabilirimKantaron yağı şişlik ve ağrı için çok iyi özelikle geceleri pamuga döküp şişlik üzerine koyup bekletin. Şişlik eski haline dönüyor
Birde R.. ile başlayan bir fitil var. Bagsur icin derseniz verirler.Krem değilde fitil içeriden kurutması için çok etkili. Şiddetle tavsiye ederim. İlk günden etkiyi gorursunz. Çok geçmiş olsun, çok zor. Allah şifa versin
Bu fitil gerçekten çok etkili kesinlikle tavsiye ederim. Mutlaka bir kutu deneyinO ilacı duydum bi arkadaşım da önerdi bu kantoron yağı bi kaç kişi daha söylemiş onu aktarcidan mi bulabilirim
Incir sutu iyi geliyomus amcama yaptilar olmustu.. incir agacinda yaprak koparin biraz faxla 10 tane falan cikan beyaz suyu surunki aydır şiddetli kabızlık ve ıkinma sonucnda basur oldum makat bölgemde şişkinlik var çok fazla krem de fayda sağlamiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin şişkinlik nasıl iner hap ve krem verdi kremi devamli kullanıyorum ama geçmiuo inmiyor şişkinlik ne yapmalıyım ne olur yardimci olun kimseye de anlatamiorum haplar fayda saglarmi yani makat bölgem daraldi oturamiyorum mesleğim gereği oturarak çalışıyorum suan bu yüzden işi bırakmayı bile düşünüyorum ; (
Evet,ben de onu yazmaya gelmiştim,saf zeytinyağı içilecek ve sürülecek,çok iyi geliyor,denenmiştir.saf zeytinyağı sür bacım bana ilk sürmemde bile fayda etti ne fitil ne krem işe yaramamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?