How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Basur ağrisı çeken var mı?

Kabızlık için yatmadan önce 5-6 tane kuru erik yiyin, üstüne de 2 büyğk bardak su içip yatın. Sabah tuvalet işinizi çok kolaylaştırır. Leğene sıcak su- kaynar değil tabi dayanabileceğiniz kadar/ koyup oturmak da çok rahatlatır.

Duphalac canım onunla kabızlık problemini çöz,o arada da kremini düzenli kullan bir iki güne ağrın acın hafifler, bir iki haftada da komple geçer inşallah.
Tamam canım ozaman kullanmaya devam edeyim ben yarin tekrar gidicem doktora belki farklı bi ilaç verir

Evet baticon ödemi alıyor. Hem de mikrobu kırdığı için faydalı. Bulabilirseniz sokol likit şurubu tavsiye ederim. Bir hafta kullanın. Bir zararı yok bana emzirirken vermişti doktorum. Tadı kötü ama. Kahvaltıdan sonra bir ölçek içiliyor. Ve zeytinyağı kullanın salatalarda. Direk içmek zor.
Yarın eczaneden alayım bi çok kişi baticon önerdi inşallah geçirir şişkinliği ; (

Hap ve kremi aynı anda kullanın fayda sağlarsınız :KK66:
Eşimde de çok kötü vardı bir çılgınlık yapıp iğneyle deldim o şişkinliği kan çıktı bayağı o gün bu gündür tık yok şükür :KK45:6 7 sene olmuştur ama siz yapmayın tabi :KK48:
baya bi çılgınlık olmuş hic daha duymadım öyle yapani

Kantaron yağı şişlik ve ağrı için çok iyi özelikle geceleri pamuga döküp şişlik üzerine koyup bekletin. Şişlik eski haline dönüyor

Birde R.. ile başlayan bir fitil var. Bagsur icin derseniz verirler.Krem değilde fitil içeriden kurutması için çok etkili. Şiddetle tavsiye ederim. İlk günden etkiyi gorursunz. Çok geçmiş olsun, çok zor. Allah şifa versin
O ilacı duydum bi arkadaşım da önerdi bu kantoron yağı bi kaç kişi daha söylemiş onu aktarcidan mi bulabilirim

O ilacı duydum bi arkadaşım da önerdi bu kantoron yağı bi kaç kişi daha söylemiş onu aktarcidan mi bulabilirim
Bu fitil gerçekten çok etkili kesinlikle tavsiye ederim. Mutlaka bir kutu deneyin

Kantaron yağı aktarda satılıyor fakat orjinal olanini ege tarafında balıkesir tarafında yapan bulursanız çok daha iyi olur .çok çok güzel mutlaka sürekli kullanmak cok etkili

saf zeytinyağı sür bacım bana ilk sürmemde bile fayda etti ne fitil ne krem işe yaramamıştı :KK61:

I
ki aydır şiddetli kabızlık ve ıkinma sonucnda basur oldum makat bölgemde şişkinlik var çok fazla krem de fayda sağlamiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin şişkinlik nasıl iner hap ve krem verdi kremi devamli kullanıyorum ama geçmiuo inmiyor şişkinlik ne yapmalıyım ne olur yardimci olun kimseye de anlatamiorum haplar fayda saglarmi yani makat bölgem daraldi oturamiyorum mesleğim gereği oturarak çalışıyorum suan bu yüzden işi bırakmayı bile düşünüyorum ; (
Incir sutu iyi geliyomus amcama yaptilar olmustu.. incir agacinda yaprak koparin biraz faxla 10 tane falan cikan beyaz suyu surun

Eşim 2 ay önce bu sorundan ameliyat oldu ve kurtuldu ağrısı olduğu zaman ılık su ile yıkıyordu ve arkasından kantoron yağı ile pamuk yardımıyla o bölgede tutuyordu ağrısı hafifliyordu

Back