Basur ağrisı çeken var mı?

Şekerli bir surup var onu kullanıyorum beyaz bi şisede o iyi geliyordu ama bıraktım onu bu aralar ilaç çok kullanıyorum diye bide yan etki yapar diye korkuyorum tesekkur ederim
Adını bulup yazdım canım sanırım aynı şurup.Ben o şurup ve krem sayesinde düzeldim.Tekrar geçmiş olsun.

Pamuğa bol baticon döküp oraya koyun sabaha kadar kalsın. Bikac gün deneyin bunu. Bulaşmaması için ped de koyun. Doktora gittiniz mi? Çok büyük değilse ameliyatsız küçük bir klips le halledilebildigini de duydum ama hangi şartlarda yapılıyor bilemem tabi. Çok ilerlediyse olmaz belki. Bol su için kabız olmayın sakın.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Merhem ilaç hepsi boş bunun tek tedavisi “zeytin çekirdeği” evet bu kadar basit zeytin yerken (tek sayı olması daha iyi olur 3-5-7 gibi) çekirdeklerinin uç kısımları sivriyse dişimizle ezerek düzelmesini sağlıyoruz ve yutuyoruz. Tek tedavisi bu diyebilirim. İnşaallah işine yarar bana da dua edersin

Zeytin çekirdeği iyi mi geliyor hiç denemedim teşekkür ederim denicem bunu

Batikon şişkinligi alıyormu gittim doktora krem ve hap verdi başlangıç dedi bana kremi kullanıyorum ama kabızlığa dikkat etmedim bi kaç gündur kabızlık çok tetikliyor biliyorum

At kestanesi yağı birebir. Aktarda satılıyor ve çoğu tanıdığımın basuru bununla bitti. Tavsiye ederim

Bana özelden yazarmisin mesajın gelmemiş görmedim bende kullanmaya devam edeyim bi şişe mi kullandın o suruptan
Duphalac canım onunla kabızlık problemini çöz,o arada da kremini düzenli kullan bir iki güne ağrın acın hafifler, bir iki haftada da komple geçer inşallah.

Baticon duydum bende şişkinliği geçirdimı peki devlet karsiliyomu Baticon u yoksa kendim mi alıyorum
Geçirdi bende.doğumda atilan dikişler değil de basurdan çektim resmen oturamiyordum başlar başlamaz etki gösterdi. Eczaneden alabilirsin çok fazla değildi fiyatı

Batikon şişkinligi alıyormu gittim doktora krem ve hap verdi başlangıç dedi bana kremi kullanıyorum ama kabızlığa dikkat etmedim bi kaç gündur kabızlık çok tetikliyor biliyorum
Evet baticon ödemi alıyor. Hem de mikrobu kırdığı için faydalı. Bulabilirseniz sokol likit şurubu tavsiye ederim. Bir hafta kullanın. Bir zararı yok bana emzirirken vermişti doktorum. Tadı kötü ama. Kahvaltıdan sonra bir ölçek içiliyor. Ve zeytinyağı kullanın salatalarda. Direk içmek zor.

Ayyy aklima geldi Dogumuma bir ay kala durduk yere olmustu, hic bisey fayda etmedi dogumdan sonra kendiliginden gecti.
Siringali bisey varmis iyi geldigini duymustum baskalarina.

Ortasi oyuk olan minderler var ona oturursaniz rahat edersiniz. Kabiz olmamaya calisin

Doktora git oncelikle ve kabiz olmamaya dikkat et yoksa hic gecmez..bolca lifli gidalar ve bolca su tuket.. mesela kivi, salata, sabah ac karnina ilik suda bal ise yarar..

İki hamilelikte de yaşadım bu sorunu. O şişlik gitmiyor ama azalıyor. Ilaç felan iyileşmeyi hızlandırır ama en önemlisi kabızlık için çare bulman. Benim yaptıklarım şunlardı:

gün içerisinde wc gitmediyseniz haşlanmış mısır yiyip üzerine hemen soğuk su için rahatlatır.

Kuru kayısı ile hoşaf yapın ve gün içinde bolca için.

Bol bol çorba benzeri yemek tercih edin.

Et, ekmek, hamur işi, poğaça, bisküvi vs vs her şeyden uzak durun.

Posalı meyveler tüketin. Elma, armut, şeftali benzeri.

Nohut, kurufasülye, mercimek tüketin.

Atıştırmalık olarak incir, kayısı, üzüm kurusu tüketin.

Size şu kadar söyleyeyim, emzirdiğim halde bu saydıklarımdan başka birşey yiyemedim. Çok hızlı kilo da verdim. Millet şaşırdı ne güzel kilo verdin hemen diye ama acısı bileni yakar

Geçmiş olsun.

Kantaron yağı şişlik ve ağrı için çok iyi özelikle geceleri pamuga döküp şişlik üzerine koyup bekletin. Şişlik eski haline dönüyor

Birde R.. ile başlayan bir fitil var. Bagsur icin derseniz verirler.Krem değilde fitil içeriden kurutması için çok etkili. Şiddetle tavsiye ederim. İlk günden etkiyi gorursunz. Çok geçmiş olsun, çok zor. Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun o acıyı çok iyi bilirim. Bende birçok şey denedim en son viks sürdüm o bölgeye ve iyi geldi 2 günde geçti . Mentollü olduğu için biraz değişik etki yapıyor ama rahatlatıyor

Hap ve kremi aynı anda kullanın fayda sağlarsınız
Eşimde de çok kötü vardı bir çılgınlık yapıp iğneyle deldim o şişkinliği kan çıktı bayağı o gün bu gündür tık yok şükür 6 7 sene olmuştur ama siz yapmayın tabi

Hahaha ay gece gece guldum :) yaw sendeki iyi cesarette esinde cesaretliymis masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…