Adını bulup yazdım canım sanırım aynı şurup.Ben o şurup ve krem sayesinde düzeldim.Tekrar geçmiş olsun.Şekerli bir surup var onu kullanıyorum beyaz bi şisede o iyi geliyordu ama bıraktım onu bu aralar ilaç çok kullanıyorum diye bide yan etki yapar diye korkuyorum tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Merhem ilaç hepsi boş bunun tek tedavisi “zeytin çekirdeği” evet bu kadar basitki aydır şiddetli kabızlık ve ıkinma sonucnda basur oldum makat bölgemde şişkinlik var çok fazla krem de fayda sağlamiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin şişkinlik nasıl iner hap ve krem verdi kremi devamli kullanıyorum ama geçmiuo inmiyor şişkinlik ne yapmalıyım ne olur yardimci olun kimseye de anlatamiorum haplar fayda saglarmi yani makat bölgem daraldi oturamiyorum mesleğim gereği oturarak çalışıyorum suan bu yüzden işi bırakmayı bile düşünüyorum ; (
Zeytin çekirdeği iyi mi geliyor hiç denemedim teşekkür ederim denicem bunuÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Merhem ilaç hepsi boş bunun tek tedavisi “zeytin çekirdeği” evet bu kadar basitzeytin yerken (tek sayı olması daha iyi olur 3-5-7 gibi) çekirdeklerinin uç kısımları sivriyse dişimizle ezerek düzelmesini sağlıyoruz ve yutuyoruz. Tek tedavisi bu diyebilirim. İnşaallah işine yarar bana da dua edersin
Batikon şişkinligi alıyormu gittim doktora krem ve hap verdi başlangıç dedi bana kremi kullanıyorum ama kabızlığa dikkat etmedim bi kaç gündur kabızlık çok tetikliyor biliyorumPamuğa bol baticon döküp oraya koyun sabaha kadar kalsın. Bikac gün deneyin bunu. Bulaşmaması için ped de koyun. Doktora gittiniz mi? Çok büyük değilse ameliyatsız küçük bir klips le halledilebildigini de duydum ama hangi şartlarda yapılıyor bilemem tabi. Çok ilerlediyse olmaz belki. Bol su için kabız olmayın sakın.
Bana özelden yazarmisin mesajın gelmemiş görmedim bende kullanmaya devam edeyim bi şişe mi kullandın o suruptanAdını bulup yazdım canım sanırım aynı şurup.Ben o şurup ve krem sayesinde düzeldim.Tekrar geçmiş olsun.
Güzel haberini bekliyorumZeytin çekirdeği iyi mi geliyor hiç denemedim teşekkür ederim denicem bunu
Duphalac canım onunla kabızlık problemini çöz,o arada da kremini düzenli kullan bir iki güne ağrın acın hafifler, bir iki haftada da komple geçer inşallah.Bana özelden yazarmisin mesajın gelmemiş görmedim bende kullanmaya devam edeyim bi şişe mi kullandın o suruptan
Geçirdi bende.doğumda atilan dikişler değil de basurdan çektim resmen oturamiyordum başlar başlamaz etki gösterdi. Eczaneden alabilirsin çok fazla değildi fiyatıBaticon duydum bende şişkinliği geçirdimı peki devlet karsiliyomu Baticon u yoksa kendim mi alıyorum
Evet baticon ödemi alıyor. Hem de mikrobu kırdığı için faydalı. Bulabilirseniz sokol likit şurubu tavsiye ederim. Bir hafta kullanın. Bir zararı yok bana emzirirken vermişti doktorum. Tadı kötü ama. Kahvaltıdan sonra bir ölçek içiliyor. Ve zeytinyağı kullanın salatalarda. Direk içmek zor.Batikon şişkinligi alıyormu gittim doktora krem ve hap verdi başlangıç dedi bana kremi kullanıyorum ama kabızlığa dikkat etmedim bi kaç gündur kabızlık çok tetikliyor biliyorum
Hahaha ay gece gece guldum :) yaw sendeki iyi cesarette esinde cesaretliymis masallah :)Hap ve kremi aynı anda kullanın fayda sağlarsınız
Eşimde de çok kötü vardı bir çılgınlık yapıp iğneyle deldim o şişkinliği kan çıktı bayağı o gün bu gündür tık yok şükür6 7 sene olmuştur ama siz yapmayın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?