Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baştan sona problemli evlilik
- Konu Sahibi Rutky
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- mutsuz evlilikler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Benim işimden dolayı şehir değişikliği yaptık. Işi çok yoğun çok yoruluyor .Şehir değişikliğinden sonra arttı bu hareketleri .Cok üzüldüm bide hamilesin üstelik...Hep mi boyleydi peki...Yoksay eşini bende pişmanım keşke daha yakışıklısıni bulsaydim de sende onu ez nasıl oluomus görsün kütük...
kadının morali zaten bozuk arkadasım yazdıgın hos degil tamam elestirebiliriz ama bu sekilde degilAdam haklı bile bile kabul etmişsiniz
Dış görünüşe sadece bakarsan
Akılsızlığına yan derim
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Sizin evliliğinizden beklentiniz tam olarak nedir?Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar çok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,küçük sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım böyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri söylediği bişey var dış görünüşün için değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet güzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik öncesi şu an 56.Kendimi övmek için söylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Çok kötü bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki özelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kötü. Kendisi dikkat çeken bi insan .Ben de dış görünüşe çok önem veren biriydim. Çok aşık olduğum için yanlışlarını göre göre evlendim . Tabi evlenince kötü huyları daha da kötü oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha önce konu da açmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme göster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen güzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Sürekli böyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye güzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da geç bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu çiftlere ,karısına sayğı gösteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Çoğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları örnek gösteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yüzünden yapyrm bunu .Bu sefer de benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman söylüyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen düşünüyorum acaba dış görünüş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer görecek miydim bu evlilikte. Çok uzun oldu k.bakmayın. Içimi dökmek istedim .Lütfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Yanlisiniz var ben çok istedim evlenmeyi. Benim anlamadığim silah dayamadım kafasına beğenmiyorsa ne diye evlendiSenin durumunda değilim. Senin yaşadığını da yaşamadım.. sadece dışarıdan bir göz olaral yorum yapacağım.
Boşan demeyin demişsin. Fakat her ikiniz de pişmansınız. Eşin seni sevmiyor. Bunu anlamak için kahin olmak gerekmiyor.
Çok çok kırıcı konusuyor.
Kendisi basiretsiz. Senin giyeceğini annesine sorduruyor.
Senin giyeceklerini senin beğenmen yeterli. Ay bu güzel mi diye herkese sormaya gerek yok. Zaten kaldı ki seni beğenmeyen adam bluzunu beğense ne olacak?
"Ben böyleyim" savunması da oldukça yıkıcı bir cümle. Bu kafadaki bir adamla ancak birşeyler yıkılır. Yapılmaz.
O sizi beğenmemiş. Evlenmiş.
Siz de ona bayılmamışsınız. Evlenmişsiniz.
2 yanlıştan 1 doğru çıkmıyor işte.
Allah yardımcınız olsun ama bu evliliğin sonunu iyigörmüyorum ben.
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Evet egoist olduğu bir gerçekBurda sevgiliyken konu 1açıp bi ton dert yanıp ayrilsammi diye düşünenler umarım okur bu konuyu. 10 çocuğunda olsa o egoist değişmez kendini hırpalama bari 1 taneyken kurtar kendini
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Bildiği için bu kadar rahat. Adamin kafasında bitmiş, kalben bağlı olduğu, kaybetmekten korktuğu bir eşi yok. Bosanirsa ne ala, bosanmazsa da nasılsa ne olursa olsun gitmez kafasında. Önceden mantık evliliği bir zamanlar mantıklı gelirdi. Duygu dünyam geliştikçe kalpsiz olsam yapamam heralde diyorum.Böyle konuların olmazsa olmazı hamilelikte mevcut tabi. Problemli bir yıllık evlilik ama hemen gebelik. Gerçekten artık şu sitenin girişine evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın yazılsa keşke. Ben eşinizde suç bulamadım hatta gayet haklı hani demiş ya size benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin yada hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diye. Meselenin bütün özeti bu cümlede. Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor neden korksun ki o size ne yaparsa yapsın yanında kalırsınız. Buraya bile yazmışsınız boşan diyenler yorum yazmasın. Sizin onu bırakmayacağınızı çok iyi biliyor eşiniz.
- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Eşin normal değil ki ama. Sen ondan normal davranış bekliyorsun. Ve tam da o noktada yanılıyorsun.Yanlisiniz var ben çok istedim evlenmeyi. Benim anlamadığim silah dayamadım kafasına beğenmiyorsa ne diye evlendi
Eşin sana huyun iyi diye seninle evlendim demiş. Yani sesinçıkmaz. Olay yapmazsin. Itaat edersin. Vb düşünmüş.
Adam senin elbiseni anasına sorduruyor.
Bu kadar anormal bir adamın davranışlarında mantık arama bence.
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Ona da cevabı var benim için iç güzellik tarafı önemli sen değiştin tabi külliyen yalan .Işın komik tarafı ben etrafımda gayet beğenilen bir insanım. Bi yere gitsek eşinle çok yakışıyorsunuz benziyorsunuz da derler .Ama ne bekliyor,kendini nerde görüyor anlamadım kiDış görünüş kriterlerini evlenmeden önce de belirtmiş miydi?
Hayır yani lafı çakamıyor musun "evlenirken balık etli 1.78 boy 65 kg muydum da şimdi evrim geçirmişim gibi cümle kuruyorsun?" Diye
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Kadın olarak değer görmek istiyorum beklentim bu.Her şeyden şikayet eden her şeye kulp bulan bir insanla yaşayınca yoruluyor insan artık bir süre sonra .Eş değil de bir kaynana gibi .Egosu o kadar yüksek ki .Arkadaşı yanimizdaydi. Sevgiliyken arama sorma konuları açıldı. Ben de gülerek beni hep × arardı. Ben o aramadan hiç arayıp rahatsız etmezdim dedim ki bi yalan değil.Hatta o zamanlar beni hiç sıkmıyorsun çok farklısın derdi .Neyse sen misin bunu söyleyen . Beni arkadaşının yanında rezil etti. Yok işte yalan ne araması ben kimsenin peşinde koşmadım,aramadım. Niye öyle tepki veriyorsun diyorum sen öyle söyleyerek beni rezil ettin diyorSizin evliliğinizden beklentiniz tam olarak nedir?
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Bilmiyorum ama Allahtan korkan bir insanım . Kinamişsam da farkeder tövbe ederdim .Yani büyük konuşmamaya dikkat ederimKınarsan başına gelir derler ya hani. Sizde güzellik takıntıliymissiniz birini mi kinadiniz acaba eşiniz sizi güzellikten vuruyor
Normalde böyle düşünmem ama nedense böyle hissettim
- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
- 133
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
O ailesinden başka kimseyi sevmiyor zaten .Ayrıca ben sana söylemiştim biliyordun komik bir savunma .Neyi söylemişti kadın olarak değer gormiycegimi her sıkıntıda çocuk gibi bosanacm demesini mi.Boyle 180 derece döneceğini bilsem evlenmezdim zatenBöyle konuların olmazsa olmazı hamilelikte mevcut tabi. Problemli bir yıllık evlilik ama hemen gebelik. Gerçekten artık şu sitenin girişine evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın yazılsa keşke. Ben eşinizde suç bulamadım hatta gayet haklı hani demiş ya size benim böyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin yada hamile olmadan önce yapamıyorum bitirelim deseydin diye. Meselenin bütün özeti bu cümlede. Eşiniz sizi kaybetmekten korkmuyor neden korksun ki o size ne yaparsa yapsın yanında kalırsınız. Buraya bile yazmışsınız boşan diyenler yorum yazmasın. Sizin onu bırakmayacağınızı çok iyi biliyor eşiniz.
- 16 Kasım 2019
- 207
- 218
- 18
Eşiniz aslan burcumu?Kadın olarak değer görmek istiyorum beklentim bu.Her şeyden şikayet eden her şeye kulp bulan bir insanla yaşayınca yoruluyor insan artık bir süre sonra .Eş değil de bir kaynana gibi .Egosu o kadar yüksek ki .Arkadaşı yanimizdaydi. Sevgiliyken arama sorma konuları açıldı. Ben de gülerek beni hep × arardı. Ben o aramadan hiç arayıp rahatsız etmezdim dedim ki bi yalan değil.Hatta o zamanlar beni hiç sıkmıyorsun çok farklısın derdi .Neyse sen misin bunu söyleyen . Beni arkadaşının yanında rezil etti. Yok işte yalan ne araması ben kimsenin peşinde koşmadım,aramadım. Niye öyle tepki veriyorsun diyorum sen öyle söyleyerek beni rezil ettin diyor
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Anlattığım bikac kişide bunu söyledi. Çirkin bir insan değilim ben biliyorum. Ama onun beklentisi çok cok yüksek heralde .Gerçi o güzellikle alakası yok diyor .Evlilik ona göre değilmiş. Nedense ben buna inanmıyorumDış gorunusun adriana limanda olsa aynı şeyleri yapacak emin ol kendini değiştirmeye dahi calisma
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Bütün bunları biliyorsun. Eşin düzelir diye çocuk yaptın. Düzelmedi. İstediklerini, beklentilerini karşılamıyor bu adam. Çabalamaya da niyeti olduğunu sanmıyorum. Gerçekten Ne yapmayı düşünüyorsun?Kadın olarak değer görmek istiyorum beklentim bu.Her şeyden şikayet eden her şeye kulp bulan bir insanla yaşayınca yoruluyor insan artık bir süre sonra .Eş değil de bir kaynana gibi .Egosu o kadar yüksek ki .Arkadaşı yanimizdaydi. Sevgiliyken arama sorma konuları açıldı. Ben de gülerek beni hep × arardı. Ben o aramadan hiç arayıp rahatsız etmezdim dedim ki bi yalan değil.Hatta o zamanlar beni hiç sıkmıyorsun çok farklısın derdi .Neyse sen misin bunu söyleyen . Beni arkadaşının yanında rezil etti. Yok işte yalan ne araması ben kimsenin peşinde koşmadım,aramadım. Niye öyle tepki veriyorsun diyorum sen öyle söyleyerek beni rezil ettin diyor
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Saçlarıma her şeye özen gösteririm. Ama yedi yirmi dörtte makyajlı bakımlı olmuyor işte insanız. Evet dua çok önemli .Benim en çok üzüldüğüm ondan önce karşıma çıkan insanlardan da begendigim oldu .Onların huyu da iyiydi. Ama hep küçük şeylerden kulp buldum. Şimdi de eşim bunları yapıyor .Bazen de diyorum nasipte varmış bunları yaşamakKendine bak bence,saçlarını fönle güzel kıyafetler giyin,esinle zıtlaşma kafasında belli bi düşünce yapısı varsa bu saatten sonra değiştiremezsin ayrılmak istemiyorsan sabreceksin ve eşini bu şekilde kabul edeceksin..dua et hayatın bi tek dış güzellikten ibaret olmadığını gerçek aşkın Allah aşkı olduğunu Rabbim göstersin
- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
Allah razı olsun sağ olsun .Bana söyledi zaten ben kimseyi sevmedim aşık olmadım. Kimse için ağlamadım.29 yaşında bir insan nasıl kimse içiin aglmamis kimseyi sevmemiş. Ha ama tabi çok güzel kızlarla oldum diyince de beni o kategoriye sokmadığınıda anlayabiliyorum. Şu yorumunuz o kadar doğru geldi ki bu adam sevmeyi bilmiyor galiba .Daha uzun boylu derken 180 yada 185 boyunda bir kadindan mi bahsediyor benmi yanlış anladım :)) burası Ukrayna yada Rusya değil.Türkiye standartlarına göre çok iyi bir boya sahipsiniz.kendisini prens lorden sanan beyfendi heralde çagla Şikel fizikli bir kadın hayal etmişti gerçekten esefle kınıyorum.size şunu söyleyeyim lütfen ozguveninizden bir gram bile eksilmesin, bu adam kafasında belirlediği standartta bir kadınla evlenseydide ona değer vermeyecekti ve kusur bulacaktı.adamdaki sorun kadına değer vermeyi bilmiyor.sevmemek falanda değil sevmeyide bilmiyor.ne diyelim inşallah zamanla değer vermeyi ve sevmeyi öğrenir.hayirli doğumlar diliyorum
- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
Sizin için üzüldüm. Aslında sizin durumuzda olan bütün kadınlara üzülüyorum keşke elimden bişey gelse. Çocuğunuz olacak mutsuz aile ortamında büyüyecek..
Şunları da ekleyim. Dünya güzeli de olsanız fark etmezdi. Herkesin beğendiği tip farklıdır. Eşinizin hoşuna giden balık etli daha uzun boylu olanlarmis . Bunu değiştiremezsiniz çünkü sorun sizde değil eşiniz de. Madem öyle kadınlar hosuna gidiyor o zaman neden sizi tercih etmiş. Bebek gibi eski sevgilileri varmış o zaman onlardan birisi ile evlenseymis. Sadece karakteri ıyi diye evlenilmez.
Sizin bundan sonra yapacağınız şey totosunu daha fazla kaldırmamak. Ona odaklı yaşamayın sormayın mesela her şeyi. Beğendiniz hoşunuza gitti ve giydiniz. Eşiniz olsa bile fikrine ihtiyacınız yok. Kendiniz beğendiğiniz için yapın.
Inşallah düzelir hakkınızda hayırlısı olsun.
Şunları da ekleyim. Dünya güzeli de olsanız fark etmezdi. Herkesin beğendiği tip farklıdır. Eşinizin hoşuna giden balık etli daha uzun boylu olanlarmis . Bunu değiştiremezsiniz çünkü sorun sizde değil eşiniz de. Madem öyle kadınlar hosuna gidiyor o zaman neden sizi tercih etmiş. Bebek gibi eski sevgilileri varmış o zaman onlardan birisi ile evlenseymis. Sadece karakteri ıyi diye evlenilmez.
Sizin bundan sonra yapacağınız şey totosunu daha fazla kaldırmamak. Ona odaklı yaşamayın sormayın mesela her şeyi. Beğendiniz hoşunuza gitti ve giydiniz. Eşiniz olsa bile fikrine ihtiyacınız yok. Kendiniz beğendiğiniz için yapın.
Inşallah düzelir hakkınızda hayırlısı olsun.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.