- 14 Ekim 2016
- 7.070
- 47.632
- 548
- Konu Sahibi Goturbeniaya
-
Aynı evin içindeyken yani başka kimse yokken eşiniz size karşı nasıl pekiSokmuyirum zaten güzel kardeşim. 12 sene de 2.mi 3. Mu ne daha. Huylarinj bildiğim için hep tek geliyordum. Ama bu sene tutturdu bende geleceğim diye.
Hadi gelmesine mani olamadim
. Birlikte yanyana kalmasinlar diye uğraştım ama nereye kadar aynı evin icinde
Zaten çocukla ilgili olan ilk değildi ondan önce de böyle şeyler oldu güldük geçtikçe dozunu arttirdi. Elestirilerinin dozu o kadar arttı ki esime ben aradığımda eğer açmak istemiyorsan telefonunu tamamen kapata kadar akıllar verildi. Esimin beyazlayan saclarindan sorumlu tutuldum cocuklar yemek yemedikce evde yemek pisirmedigi için çocuklar yemeğin ne olduğunu nerden bilsine kadar gitti iş. Ki 12 sene de 1 kere evime gelmis degil nerden biliyor ne pisirdigimi o cocuklari nasıl buyuttugumuHerkes herkesi niye paylayıp durmuş gerçekten?
Keşke babanızı bilen insan olarak çocukla ilgili yorumunu geçiştirip gitseydiniz
Ordan sonra işler iyice sarpa sarmış çünkü
E babanıza ve eşinize göz dağı vermek için bi atarlar giderler yaptınız da, şimdi ne yapacaksınız?
Babanız hep kötü biriymiş
Onla kalsanız olmaz
Eşinizi kovmuşsunuz gel beni al deseniz olmaz
Barışmak için adım atsanız hiç olmaz
Bundan sonrası için ne planladınız yani?
Çalışıyor musunuz?
Evde de buna benzer konular olduğunda bunu hep dile getirdim. Soylediklerinizi bende soyledim ama nato kafa nato mermerÇekecektin kenara babam haklı olsaydı babam zihniyetinde bir adamla evlenirdim sen kendini babamla bir mi tutuyorsun kendi çocuğuyla ilgilenmekten aciz bir adam olmak istiyorsan ol tabi ama biliyorsun ki babamı zerre sevmiyorum senin çocuklarınında seni sevmeyecek olmasını göze alıyorsan babamın küçük kuklası ol tabi keyfin nasıl isterse diyecektin.
E o zaman böyle bi adamın evine hiç gitmeyecektinizZaten çocukla ilgili olan ilk değildi ondan önce de böyle şeyler oldu güldük geçtikçe dozunu arttirdi. Elestirilerinin dozu o kadar arttı ki esime ben aradığımda eğer açmak istemiyorsan telefonunu tamamen kapata kadar akıllar verildi. Esimin beyazlayan saclarindan sorumlu tutuldum cocuklar yemek yemedikce evde yemek pisirmedigi için çocuklar yemeğin ne olduğunu nerden bilsine kadar gitti iş. Ki 12 sene de 1 kere evime gelmis degil nerden biliyor ne pisirdigimi o cocuklari nasıl buyuttugumu
Duruma göre değişken. Bi bakarsin supurgeyi almis evi supuruyor bir bakmissin bardagini kaldır dedim diye kiyametler koparAynı evin içindeyken yani başka kimse yokken eşiniz size karşı nasıl peki
Zaten çocukla ilgili olan ilk değildi ondan önce de böyle şeyler oldu güldük geçtikçe dozunu arttirdi. Elestirilerinin dozu o kadar arttı ki esime ben aradığımda eğer açmak istemiyorsan telefonunu tamamen kapata kadar akıllar verildi. Esimin beyazlayan saclarindan sorumlu tutuldum cocuklar yemek yemedikce evde yemek pisirmedigi için çocuklar yemeğin ne olduğunu nerden bilsine kadar gitti iş. Ki 12 sene de 1 kere evime gelmis degil nerden biliyor ne pisirdigimi o cocuklari nasıl buyuttugumu
Eşine de, '' Akılsız herif, kendi kızını bile sevmeyen adam seni düşündüğünden mi gazladı sandın, onun tek derdi kötülük, çünkü o kötü biri. O şimdi fosur fosur oturup yatıyor, boşanıp 2 bebeyle başına kalacağımdan habersiz. Muhtemelen sana yalvarır yakarır yapışırım diye düşünüyor. Ama onun da başına ne çoraplar öreceğim, şimdi keyfini sürsün. Senin de yuvan yıkıldığı ile kaldı. Sen şimdi düşünüyorsun ki 'Babası bile mok gibi davranıyor, verdiğim ekmeğe minnet edeceğine bir de vikvik ediyor.' diye. Be herif, şimdi kadınlar üstüne mi atlayacak sandın? Memleketin mültecisi bile gözünü açtı, şimdi al o ekmeğini de yedirecek birini bul bulabilirsen. '' diyecek. Şu aşamada yağmasa da gürleyecek, en kötü gerçekleşir işte. Şu durumda daha iyi ne yapılabilir ki?Ben de bunu diyecektim. Kaldim iki cocukla basina mutlu musun desin babasina. zaten bosanirsam, yeniden evlenirken cocuklari size birakirim yanimda yuk diye el evine goturemem desin. Cocuklar basima kalacak korkusu ona yeter. Bir daha agzini acamaz.
Terbiyesiz herif.. Millet el oglu yanında kizini korur kollar ki yuz bulup eziyet etmesinler. Bu resmen cesaret veriyor damada.
Barismazsa kendi bilir gerçekten çok sinirliyim suan kimseye eyvallahim yok bakarım bir caresine allah büyüktürE o zaman böyle bi adamın evine hiç gitmeyecektiniz
1 hafta otelde, akrabada, bi yerde kalır yine gitmem ben öyle babayı görmemek için
Babanızın huyu belli, eşinizin huyu belli
Sizin elinizdeki malzemelerle yaşadığınız durum aslında pek de sürpriz olmamış
Ee bundan sonrası için ne düşündünüz?
Eşiniz barışmazsa babanızla mı yaşayacaksınız?
Veya eşiniz barışmaya yanaşmazsa siz nasıl eve geri döneceksiniz?
Biraz bekleyin bayram geçsin bence. Boşanma düşünceniz yoksa yinne babanızla kalmaktansa eşinize dönmeyi tercih ederdim ben. Babanız çekilir dert değil.Duruma göre değişken. Bi bakarsin supurgeyi almis evi supuruyor bir bakmissin bardagini kaldır dedim diye kiyametler kopar
Evet çok gaza gelir. Belli bir duruşu yok nabza göre şerbet.Cok iyi yapmissiniz hic kendinizi suclamayin. Haddini bilmeyene haddini boyle bildirirler. Esiniz bu gazlara gelen biri ise yapilacak en iyi seyi yapmissiniz.
Barismazsa kendi bilir gerçekten çok sinirliyim suan kimseye eyvallahim yok bakarım bir caresine allah büyüktür
Universite mezunuyum ama herhangi bir meslegim yok çalışmıyorumBaban pislik eşin saygısız. Eşin olacak kişi babandan güç alıp sana gösteri yapmaya çalışmış ama sen dik durunca olmamış. Mesleğiniz falan var mı ?
AminBiraz bekleyin bayram geçsin bence. Boşanma düşünceniz yoksa yinne babanızla kalmaktansa eşinize dönmeyi tercih ederdim ben. Babanız çekilir dert değil.
Ama eşinizin gelmesini filan bekleyin isterseniz. Böyle kendi ayaklarimla dönmek izzetinefsimi zedelerdi sanırım.
Bilemedim çok kötü. Allah yardımcınız olsun.
Yani kendi başınızın çaresine bakabilir misiniz manasında sormuştum.Universite mezunuyum ama herhangi bir meslegim yok çalışmıyorum
Evet çok gaza gelir. Belli bir duruşu yok nabza göre şerbet.
Al o zaman sana şerbet dedim bende.
Öyle yaptım diye aile terbiyesi almamakla suçlandım. Iyi Ki de almamisim. Bana terbiye verecek aile buysa eğer bunlardan terbiye almamam daha iyisi. Ikisine söyledim zaten kadın düşmanları sizin zihniyetiniz bozuk dedim
Zaten sunuda diyecektim de sinirden unutmuşum.Ben de bunu diyecektim. Kaldim iki cocukla basina mutlu musun desin babasina. zaten bosanirsam, yeniden evlenirken cocuklari size birakirim yanimda yuk diye el evine goturemem desin. Cocuklar basima kalacak korkusu ona yeter. Bir daha agzini acamaz.
Terbiyesiz herif.. Millet el oglu yanında kizini korur kollar ki yuz bulup eziyet etmesinler. Bu resmen cesaret veriyor damada.
Anladım. Yani zorda kalirsam bir yerlerde çalışırım. Ama memur filan degilim yada atamasi olacak bir bölüm bitirmedimYani kendi başınızın çaresine bakabilir misiniz manasında sormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?