Başlık ne diyeyim ki? Kafam allak bullak

Aynı evin içindeyken yani başka kimse yokken eşiniz size karşı nasıl peki

Zaten çocukla ilgili olan ilk değildi ondan önce de böyle şeyler oldu güldük geçtikçe dozunu arttirdi. Elestirilerinin dozu o kadar arttı ki esime ben aradığımda eğer açmak istemiyorsan telefonunu tamamen kapata kadar akıllar verildi. Esimin beyazlayan saclarindan sorumlu tutuldum cocuklar yemek yemedikce evde yemek pisirmedigi için çocuklar yemeğin ne olduğunu nerden bilsine kadar gitti iş. Ki 12 sene de 1 kere evime gelmis degil nerden biliyor ne pisirdigimi o cocuklari nasıl buyuttugumu

Evde de buna benzer konular olduğunda bunu hep dile getirdim. Soylediklerinizi bende soyledim ama nato kafa nato mermer

E o zaman böyle bi adamın evine hiç gitmeyecektiniz
1 hafta otelde, akrabada, bi yerde kalır yine gitmem ben öyle babayı görmemek için
Babanızın huyu belli, eşinizin huyu belli
Sizin elinizdeki malzemelerle yaşadığınız durum aslında pek de sürpriz olmamış

Ee bundan sonrası için ne düşündünüz?
Eşiniz barışmazsa babanızla mı yaşayacaksınız?
Veya eşiniz barışmaya yanaşmazsa siz nasıl eve geri döneceksiniz?

Cok iyi yapmissiniz hic kendinizi suclamayin. Haddini bilmeyene haddini boyle bildirirler. Esiniz bu gazlara gelen biri ise yapilacak en iyi seyi yapmissiniz.

Eşine de, '' Akılsız herif, kendi kızını bile sevmeyen adam seni düşündüğünden mi gazladı sandın, onun tek derdi kötülük, çünkü o kötü biri. O şimdi fosur fosur oturup yatıyor, boşanıp 2 bebeyle başına kalacağımdan habersiz. Muhtemelen sana yalvarır yakarır yapışırım diye düşünüyor. Ama onun da başına ne çoraplar öreceğim, şimdi keyfini sürsün. Senin de yuvan yıkıldığı ile kaldı. Sen şimdi düşünüyorsun ki 'Babası bile mok gibi davranıyor, verdiğim ekmeğe minnet edeceğine bir de vikvik ediyor.' diye. Be herif, şimdi kadınlar üstüne mi atlayacak sandın? Memleketin mültecisi bile gözünü açtı, şimdi al o ekmeğini de yedirecek birini bul bulabilirsen. '' diyecek. Şu aşamada yağmasa da gürleyecek, en kötü gerçekleşir işte. Şu durumda daha iyi ne yapılabilir ki?

Barismazsa kendi bilir gerçekten çok sinirliyim suan kimseye eyvallahim yok bakarım bir caresine allah büyüktür

Duruma göre değişken. Bi bakarsin supurgeyi almis evi supuruyor bir bakmissin bardagini kaldır dedim diye kiyametler kopar
Biraz bekleyin bayram geçsin bence. Boşanma düşünceniz yoksa yinne babanızla kalmaktansa eşinize dönmeyi tercih ederdim ben. Babanız çekilir dert değil.

Ama eşinizin gelmesini filan bekleyin isterseniz. Böyle kendi ayaklarimla dönmek izzetinefsimi zedelerdi sanırım.

Bilemedim çok kötü. Allah yardımcınız olsun.

Cok iyi yapmissiniz hic kendinizi suclamayin. Haddini bilmeyene haddini boyle bildirirler. Esiniz bu gazlara gelen biri ise yapilacak en iyi seyi yapmissiniz.
Evet çok gaza gelir. Belli bir duruşu yok nabza göre şerbet.
Al o zaman sana şerbet dedim bende.
Öyle yaptım diye aile terbiyesi almamakla suçlandım. Iyi Ki de almamisim. Bana terbiye verecek aile buysa eğer bunlardan terbiye almamam daha iyisi. Ikisine söyledim zaten kadın düşmanları sizin zihniyetiniz bozuk dedim

Barismazsa kendi bilir gerçekten çok sinirliyim suan kimseye eyvallahim yok bakarım bir caresine allah büyüktür

Babaniza kizip sakin bir adim atmayin. Bekleyin, bu kadar degisken bir adam tipis tipis donmeniz icin ugrasacaktir. Mesleginiz yoksa boyle bir adamla yasamktansa donmeniz daha mantikli sanki. Ayrica bu dik durusla sizin sirtiniz yere gelmez hic merka etmeyin.

Amin

Seviyorum boyle insanlari tam benim kafadasiniz :))) kendini ezdirmeyen insan asla kaybetmez rahat olun.

Zaten sunuda diyecektim de sinirden unutmuşum.
Babama Sen bu kafayla çok damat bulursun da ama sen bu kafayla evlenecek kadın biraz zor bulursun diyecektim esiime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…