• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım!!!

sadecesevdim

carpediem
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
116
85
18
İyi akşamlar.. Aylar öncede bir konu açmıştım eşimle ilgili. O zaman boşanma davası da açacaktım adliyeye kadar gitmiştim. Baro ücretsiz avukatta veriyormuş vs bilgileri öğrenmiştim. Daha sonra bebeğim küçük olduğu için vs eşim almaya geldi hatalarının farkında olarak.. Barışmıştık. Ve ben eşimden şikayetçi olmuştum ( darp raporu alarak ) . Ve geçenlerde adliyeye gittik kamu davası açıldığı için. Şikayetimi geri aldım ancak 5 yıl hiç bir suç işlememesi gerekiyor. Yoksa hapise girecekmiş direk. ( Eskiden silah ile bir binaya ateş etmiş ondan dolayı 47 gün hapis yatmış ancak ilk suçu olduğu için toplam cezayı yatmamış , yani şimdi ondan şikayetçi olursam direk eski cezası ve şimdiki suçunu hapis yatacak ) . Evet şimdi geleyim konuma. Dün eşimle tartıştık beni akşam 7-8 e doğru mezarlığa götürecekti. Babam 6 ay önce vefat etti... Acım çok taze onu çok özlüyorum tarifi yok... 5 aylık bebeğimi Kaynvalideme bırakıp mezarlıga gidecektik. Eşime gün içinde gecikmemesini söylememe ragmen akşam geldi hemen çıktık hava kararmak üzereydi kaynvalidem karanlıkta gidilmez dedi. Gitmedik.. bende eşime senin yüzünden dedim bir anda bağırıp çağrmaya basladı surat asmışım güya onun için. Neyse gece uyudu bende evi siliyordum viledayla viledayı sıkmak ne kadar ses yapabilir ki ? Kalktı allah bellanı versin senin şerefsiz haysiyetsiz vs küfür etti. Bende kızdım yeter artık aksamdan beri susuyorum ama korkmuyorum senden senin allah belanı versin inşallah dedim. Bana defalarca vurdu başıma. O yüzden görünürde birşey olmasada çok kötü oldum midem bulandı. Sonra camları kapattı hayvan agladıgım duyulmasın diye... Bu kezde sesli aglıyorum diye boynuma öyle bir vurdu ki bayılmışım zaten. Kalktım odaya gittim bebegimi de aldım yanıma yattım. Buz torbası koydum kafama ağrı kesici içtim iki tane... Kahroldum... Hala boynum ağrıyor.:KK61: Bugunde sabah beri hiç muhatap olmadık kahvaltı etmeden gitti zaten sonra mesajlastık ben hakkımı helal etmedigimi onun kadına vuracak kadar karaktersiz oldugnu vs yazdım. O da eve gelecem görüşcez yazmıs ben kapıyı.kitledim arkasına destek koydum gelirsen komşulara bagırırım polisi ararm dedim. Beni tehditmi ediyon suç işlememem gerektiği için dedi küfür etti. Bende gece sakın gelme polisi ararm bınayı ayaga kaldrma acmayacagm kapıyı dedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama bu gece gelirse kapıyı açmak istemiyorum :KK14: kapıyı kırarım tekmelerim falan dedi sizce ne yapayım gelip kapıyı tekmeler zile basarsa açıyım mı yoksa polisi mi arayım? Hapise girerse 2 sene falan yatar sanırım ama eve gelirsede zaten alkol almış olur dayak yerim. Korkuyorum artık ondan :KK42: ( bu arada annene git demeyin annem sahip çıkmıyo bana abimde öyle bi kere eşim abimin yanında vurdu abim dedi ki sen eskidende böyle laf yapardın dayak yerdin benden de dedi.. görümcemin haberi vardı olaydan aksam gelecekti msj attım o da gelmeyecegm basım agrıyor yazmıs kendimi çok sahipsiz hissediyorum :'( keşke babam ölmeseydi aslan babam.... SON GELİŞME SAYFA 9

Son düzenleme:
Karmaşık yazdıysam kusura bakmayın sorularınızı cevaplarım :( kayınvalidemi arayıp orayamı gitsem sizce ? Ne yapıyım kafayı yiyeceğim artık çok bunaldım...

İlk tavsiyem tabii ki polisi çağırıp hapse attırmanız olurdu. Ama aileniz arkanızda değil. İki yıl hapis cezası alması durumunda size ve çocuğunuza kim bakacak? Eğer kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz, şikayetçi olun.

Zaten kayınvalidem tartıştıgımız zaman sus sen cevap verme hiç tınlama ağlama ne hali varsa görsün bırak diyo.... Ama o hapse girerse onun ailesi direk bana yüklenecek herkes bana kızacak polis cagırdıgım icin biliyorum :"(

Çok üzüldüm.babanıza Allahtan rahmet diliyorum. Önce ailenize annenizd sığının dicektim ama oda sahip çıkmıyormuş ne kötü.. Küçük çocuğunuz da var.. Bence şikayet etmelisiniz hadi bugün kapıyı açmadınız ya yarın? Ya öbür gün? Bunun sonu yokki.. Daha da hırslanıp kötü olacak. Bence yapılacak birşey kalmamış adam ruh hastası tedavi olması gerekiyor. Kafaya vurmak nedir. Ağlarken dövmek nedir Allahım güç kuvvet versin.ya görümcenizin yaptığı..haberi olmasına rağmen başım ağrıyor diye gelmemek nedir.. Çok zor yaşadıklarınız ama bence şikayet edin girsin içeri çeksin cezasını. O süre zarfında da boşanır kendinize çocuğunuzla bir hayat kurarsınız. Sonu hiç iyi değil bebeğinizi düşünün onun size ihtiyacı var..

İlk tavsiyem tabii ki polisi çağırıp hapse attırmanız olurdu. Ama aileniz arkanızda değil. İki yıl hapis cezası alması durumunda size ve çocuğunuza kim bakacak? Eğer kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz, şikayetçi olun.
20 yaşındayım mesleğim yok. Evlenmeden önce çalışıyordum kafelerde içecekleri hazırlıyordum kahve milkshake vs. Yani satacak takım falanda yok

Ya hapisten çıkıp beni öldürürse yada o hapisteyken çevresinden biri yaparsa... O kadar paranoyak oldum ki artık özgüvenim dahi kalmadı

Dün bana vururken bebeğim uyuyordu odasında ben bi an vurdugu icin aglayınca o da agladı korkarak daha çok üzüldüm o zaman bebegime bunları yasattıgım icin...

Doktora gidip tekrar darp raporu alin ve esiniz gelirse polisi arayın korkmayin bu kadar
Allah yardimciniz olsun şiddeti gerekcesi ne olursa olsun kabul etmeyin
başınıza vurdugunda ölebilirdiniz de

arkanızda kimse yok. ve bu yüzden hayatınızın sonuna kadar bu adamla mı yaşayacaksınız. hayata bir kere geliyoruz. zaman akıp gidiyor. siz kendinize değer vereceksiniz. kimseden yardım beklemeyin. susup dayak yiyip arkamda kimse yok diye kısa vadede kolaya kaçıyor güçsüz davranıyor ama hayatınızdan oluyorsunuz. değerli oldugunuzun önce siz farkına varın lütfen. benim fikrim şikayet edin atsınlar hapse. siz de bi sığınma evine başvurun. çalışmaya çalışın kendi paranızı kazanmaya çalışın. söylemesi kolay demeyin. uzun vadeli hesap yapın. şimdi mutsuzsunuz zaten mutsuz da olacaksınız gibi. diğer türlü ise evet mutsuz da olabilirsiniz. ama ya mutlu olacaksanız. ya sizi anlayan iyi biri karşınıza çıkacaksa. ya ... yaaa... hayat kısa. dayak atan o şe... fazlasıyla haketmiş bunu. onun için de vicdan yapmayın.

• Beğen
Reactions: anu
Çok üzüldüm ama eve gelmesini beklemek kurbanlık koyun gibi sıranı beklemek resmen.

Ara kv ni eğer gelmiyorsanız polisi arıyorum oğlunuz hapse girecek ama umrumda değil yeter diye.
Ya gelip oğlunu alsın ya da..
Çık karakola anlat durumu ister 2 sene yatsın ister 12 sene. Adam olsaymış!

Doktora gidip tekrar darp raporu alin ve esiniz gelirse polisi arayın korkmayin bu kadar
Allah yardimciniz olsun şiddeti gerekcesi ne olursa olsun kabul etmeyin
başınıza vurdugunda ölebilirdiniz de

Zaten çok kötü oldum midem bulandı sürekli bi de bana diyor ki oyun yapma diyor

Tabiki kapıyı açma.
Bu kadar sinirli bir adama tekmeledigi kapıyı açarsan 'gel beni dov' demek değildir de nedir ??

İyi akşamlar.. Aylar öncede bir konu açmıştım eşimle ilgili. O zaman boşanma davası da açacaktım adliyeye kadar gitmiştim. Baro ücretsiz avukatta veriyormuş vs bilgileri öğrenmiştim. Daha sonra bebeğim küçük olduğu için vs eşim almaya geldi hatalarının farkında olarak.. Barışmıştık. Ve ben eşimden şikayetçi olmuştum ( darp raporu alarak ) . Ve geçenlerde adliyeye gittik kamu davası açıldığı için. Şikayetimi geri aldım ancak 5 yıl hiç bir suç işlememesi gerekiyor. Yoksa hapise girecekmiş direk. ( Eskiden silah ile bir binaya ateş etmiş ondan dolayı 47 gün hapis yatmış ancak ilk suçu olduğu için toplam cezayı yatmamış , yani şimdi ondan şikayetçi olursam direk eski cezası ve şimdiki suçunu hapis yatacak ) . Evet şimdi geleyim konuma. Dün eşimle tartıştık beni akşam 7-8 e doğru mezarlığa götürecekti. Babam 6 ay önce vefat etti... Acım çok taze onu çok özlüyorum tarifi yok... 5 aylık bebeğimi Kaynvalideme bırakıp mezarlıga gidecektik. Eşime gün içinde gecikmemesini söylememe ragmen akşam geldi hemen çıktık hava kararmak üzereydi kaynvalidem karanlıkta gidilmez dedi. Gitmedik.. bende eşime senin yüzünden dedim bir anda bağırıp çağrmaya basladı surat asmışım güya onun için. Neyse gece uyudu bende evi siliyordum viledayla viledayı sıkmak ne kadar ses yapabilir ki ? Kalktı allah bellanı versin senin şerefsiz haysiyetsiz vs küfür etti. Bende kızdım yeter artık aksamdan beri susuyorum ama korkmuyorum senden senin allah belanı versin inşallah dedim. Bana defalarca vurdu başıma. O yüzden görünürde birşey olmasada çok kötü oldum midem bulandı. Sonra camları kapattı hayvan agladıgım duyulmasın diye... Bu kezde sesli aglıyorum diye boynuma öyle bir vurdu ki bayılmışım zaten. Kalktım odaya gittim bebegimi de aldım yanıma yattım. Buz torbası koydum kafama ağrı kesici içtim iki tane... Kahroldum... Hala boynum ağrıyor.:KK61: Bugunde sabah beri hiç muhatap olmadık kahvaltı etmeden gitti zaten sonra mesajlastık ben hakkımı helal etmedigimi onun kadına vuracak kadar karaktersiz oldugnu vs yazdım. O da eve gelecem görüşcez yazmıs ben kapıyı.kitledim arkasına destek koydum gelirsen komşulara bagırırım polisi ararm dedim. Beni tehditmi ediyon suç işlememem gerektiği için dedi küfür etti. Bende gece sakın gelme polisi ararm bınayı ayaga kaldrma acmayacagm kapıyı dedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama bu gece gelirse kapıyı açmak istemiyorum :KK14: kapıyı kırarım tekmelerim falan dedi sizce ne yapayım gelip kapıyı tekmeler zile basarsa açıyım mı yoksa polisi mi arayım? Hapise girerse 2 sene falan yatar sanırım ama eve gelirsede zaten alkol almış olur dayak yerim. Korkuyorum artık ondan :KK42: ( bu arada annene git demeyin annem sahip çıkmıyo bana abimde öyle bi kere eşim abimin yanında vurdu abim dedi ki sen eskidende böyle laf yapardın dayak yerdin benden de dedi.. görümcemin haberi vardı olaydan aksam gelecekti msj attım o da gelmeyecegm basım agrıyor yazmıs kendimi çok sahipsiz hissediyorum :'( keşke babam ölmeseydi aslan babam....
o evde durma bu bir cnm hemen polise git adam korkmadan seni hala dövüyor
iste kızlar cok artisstiniz evlilkte sizmi bizmi var diyodunuz bak kızın altınları mihri olsa 30 40 bin ailesi olmasada tutar bi ev is bulana kadar calısırdı sözün size degil burdaki artist pembe baslıklılara

Karmaşık yazdıysam kusura bakmayın sorularınızı cevaplarım :KK43: kayınvalidemi arayıp orayamı gitsem sizce ? Ne yapıyım kafayı yiyeceğim artık çok bunaldım...
Allahm yardm etsin kucucuk bebegnle yapayalniz..polisi ara nasil basina vurur boynuna vurur bayiltr ya bisey olsaydi allh korusun bebgnde ortada kalirdi.sen bu adamla oldugun surece hayatindan endise etmn lazm.bence polisi ara gitsn yatsn hapsini ne demkmis vurmk gorsun allhn belasi.kimse sahip cikmasa kadn siginma evleri boyle bi adamla yasamktn iidr

• Beğen
Reactions: anu
Back