- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
-
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
hamileliğin verdiği bir duygusallık var sizde bazen anneler param yok demek için sadece beş lirayla alışverişe çıkabiliyorİyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...
İnanılmaz rahatladım iyiki konu açmışım.. Yüreğim ferahladı.. O an insan ne yapacağını bilemiyor çünkü gerçekten. Eğer durumları kötüysede dilerim Allah yardımcıları olsun inşallah. Hem çocuklar herşeyi isteyebiliyorlar haklısınız da..
Ben bunu okadar çok yapıyorum ki. Her gören böyle düşünmüyor dur umarım. Gerçi bazen alsın abla boşver diyen oluyor. Yok alışmasın diyorum. Bazende alacağım şey kadar para alıyorum yanıma. yok nedir öğrensin diye. Tamam o bakkada satılan şeyler bir çocuğu mutlu eder. bizde çocuk olduk ama bir paket gofretin yanına birde şeker olmamalı. Bende böyle yapıyorum. Yani para yok, olsa alırım gibilerinden. oğluşum da tamam anne diyor. Eve gidince unutmuştur. Makarnasını gofretini yiyinceye afacan :)İyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...
Senin güzel yüreğini seveyim,dilerim Allah cocuğundan güldürsünİyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...