Başlık bulamadım..

Kadın almak istemese fiyatını sormazdı sanırım. Yanında parası yoktu demek ki. Bende çocuklara hiç dayanamıyorum. Bir çocuklar bir de yaşlılar. Neyse bir daha ki sefere onu alır. Belki rencide olurdu kadın. Her zaman her istediği olmuyor insanın. Gofret almış işte onunla idare etsin. :)

Bence iyikine almamisiniz. Gofret alabilirlerse, sekerde alabilirlerdi. O yastaki çoçuga bu kadar sekere alismasi iyi birsey degil zaten. Hani ekmek almaya paralari olmasaydi anlardim da, dedigim gibi zaten gofret varmis. Üstelik maddi durumlarini bilemezsin. Kim bilir kadin 1,2 sey alacagim diye fazla nakit para almamistir yanina.

Yani diyecegim o ki, düsüncen güzel ama fazla canini sikma canim. Sirf öyle düsünmen bile yeter ve artar da :)

İyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...
alsan da yanlis olabilirdi ama.. belki annesinin prensibidir, aglayarak bsy yaptirmasini istemiyodur, veya seker yedirmiyodur vs.. hepsi olabilir..

canım bugün aynı buna benzer bişeyi bende yaşadım ama benim denk geldiğim aile durumu kötü değildi.anne baba 2de çocuk..6-7 yaşlarındaydı çocuk.pamuk şeker diye ağlıyordu.içim sızladı.babası annesi duymazdan geldi ama çocuk resmen dertliydi pamuk şeker alamadı diye:) eğer durumların kötü olduğunu anlasaydım alırdım ama ailenin durumu iyi olduğunu anladığımdan almadım.belkide almak istememiştir kadın.çocukların istekleri bitmez malum :)

Bende öyle bir olay yaşadım bikac yıl önce 16 17 yaslarinda bi genç kizin ayagindaki ayakkabıya çok üzülmüştüm marketteydi ve kizi takip etmeye başlamıştım habersizce hic bişey almadan çıkmıştı galiba ayağındaki ayakkabi cok eskiydi keşke ayakkabi alsaydim diye cok uzulmustum.hala arada aklima geliyor.:110:

almak istemese fiyatini sormazdi ama degilmi?!!

aynisi basima geldi ben aldim verdim neolcak yani intici birsey degil bence ,

ayri bir konu ama nezamn icimden gelip öyle kücük birseyler yapsam, hep hayatimla alakali olmaksizin cok güzel seyler yasiyorum ....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.. Belki de çocuk şekeri çoktan unutmuştur ( umarım ) . Dün akşamdan beri bebeğim hiç hareket etmedi bende şuan çok endişeliyim derhal doktora gideceğim. Hiç böyle olmazdı.. :KK43:(

Durumları olmasa parası o kadar olsa büyük paket gofrete de para veremezdi düye düşünüyorum. Bazımız marketten alacaklarımız ve fiyatları belli olduğu için o an para alamayabiliyoruz fazla yanımıza öyle bir durum da olabilir.

Üzülmenizi anlıyorum çok normal ama belki annesi yemesini istememiştir o şekerlerden. Benimde kızım var 30 aylık, parkta yemek yediririm bazen, evde yemediyse oyalamak için. Hep fazla fazla alırım yanıma ne götürdüysem. Bir gün yine parkta ayran , tost yedirirken başka bir çocukta annesinden ayran istedi ki ben çocukların yanında yedirmem genelde, uzak bir köşede yediririm ki, ozenmesinler diye, neyse ayran 2 tane vardı yanımda kapalı kutu yani, teklif ettim annesi bozuldu. Başka bir gün su istedi çocuk annesinden çantamda kapalı şişe su vardı verdim, annesi teşekkür edip aldı. Yani şunu anlatmak istiyorum, alacağınız tepkiyi bilemezsiniz bu gibi durumlarda. Belli olmuyor annenin ne tepki vereceği, belki teklif etseydiniz bozulacaktı annesi. Ben herhalükarda soruyorum , bozulma riskinide göze alarak ama ben bozuluyorum bazen.
Zaten şeker almak istediği şey, annesi muhtemelen o kadar katkı maddeli birşeyi almak istememiştir yada sizden alirsa daha çok üzülecektir. Hiç üzülmeyin bence.

İyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...

düşünceniz bundan üzüntü duymanız çok güzel siz bunu vicdanla bağdaşlaştırmışsınız ama alakası yok bu sizin ne kadar merhametli ve iyi bir insan olduğunuzu gösterir. dilerim herkes bi gün sizin kadar düşünceli olur.

Alamayacak durumda olsalar sadece temel ihtiyaçlarıni alırlardi
Gofret almazlardi
demek ki durumları var
üzülmeyin
şeker dediginiz şey zehir zaten
zehirlenmemis oldu =)

Ben de çocuğuma markette tek bir abur cubur almasına izin veririm, yokluktan değil, çocuğumun böyle şeyleri yemesini de istemem, herşeyi alıp da doyumsuz olmasını da istemem..

X