Merhaba arkadaslar, benim bir arkadasim var, Mısırlıdır kendisi. Biz onunla yaklasik 9 ay once internette tanistik ve hala konusuyoruz. O benden 1 yas kucuk ve birbirimizi seviyoruz. Bunu bir kez soyledik birbirimize ve sanki hic soylememisiz gibi konusuyoruz suan. Ben de soyleyemiyorum gurur yapiyorum sanirim. Ama ondan gercekten cok hoslaniyorum. Onunla ilk tanistigimda beni erkek sanmisti. Online chat sitesinde tanistik sonra skype ta yuzyuze konustuk. O konusmamizdan sonra daha goruntulu konusmamistik ama cok guzeldi, birlikte sabahlamistik fakat ben uyuyakalmistim iddia girmistik yani o kazanmisti. Ne seker gunlerdi ve gunden sonra onunla hic goruntulu konusmadim bu yuzden de onun nasil gorundugunu az cok unutmaya basladim. Ben ileride doktor olmak istiyorum ve o arkadasima soyle demistim annem buyuk ihtimal benim bir muhendisle evlenmemi isteyecektir, dedim. O cevirmenlik yapmak istiyordu yani is olarak cevirmenligi sececekti fakat aylar sonra bana sunu sordu: sence muhendisligi mi secmeliyim yoksa cevirmenligi mi? Ben de ona icinden ne geliyorsa onu sec demiştim. En sonunda bana soyle dedi: eger cevirmenligi secersem benimle evlenmezsin ya da annen istemez o yuzden muhendis olacagim dedi. Sizce onun hayatini kotu yonde etkilemis olabilir miyim? Belki cevirmenligi cok istiyordu ama sirf benim yuzumden vazgecti, ben boyle olmasini istememistim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü