Basliga ne yazacagimi bilemedim

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Merhaba arkadaslar, benim bir arkadasim var, Mısırlıdır kendisi. Biz onunla yaklasik 9 ay once internette tanistik ve hala konusuyoruz. O benden 1 yas kucuk ve birbirimizi seviyoruz. Bunu bir kez soyledik birbirimize ve sanki hic soylememisiz gibi konusuyoruz suan. Ben de soyleyemiyorum gurur yapiyorum sanirim. Ama ondan gercekten cok hoslaniyorum. Onunla ilk tanistigimda beni erkek sanmisti. Online chat sitesinde tanistik sonra skype ta yuzyuze konustuk. O konusmamizdan sonra daha goruntulu konusmamistik ama cok guzeldi, birlikte sabahlamistik fakat ben uyuyakalmistim iddia girmistik yani o kazanmisti. Ne seker gunlerdi ve gunden sonra onunla hic goruntulu konusmadim bu yuzden de onun nasil gorundugunu az cok unutmaya basladim. Ben ileride doktor olmak istiyorum ve o arkadasima soyle demistim annem buyuk ihtimal benim bir muhendisle evlenmemi isteyecektir, dedim. O cevirmenlik yapmak istiyordu yani is olarak cevirmenligi sececekti fakat aylar sonra bana sunu sordu: sence muhendisligi mi secmeliyim yoksa cevirmenligi mi? Ben de ona icinden ne geliyorsa onu sec demiştim. En sonunda bana soyle dedi: eger cevirmenligi secersem benimle evlenmezsin ya da annen istemez o yuzden muhendis olacagim dedi. Sizce onun hayatini kotu yonde etkilemis olabilir miyim? Belki cevirmenligi cok istiyordu ama sirf benim yuzumden vazgecti, ben boyle olmasini istememistim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

slm canım bence mühendislik cok güzel bir meslek kötü yönde etkilediğini düsünmüyorum tam tersi bence cok iyi bir tercih olmus.ne güzel senle olmak için istemiş asla suclama kendini bundada hayır vardır.canım mısırlı nasıl anlasıyorsunuz

Son düzenleme:
Evet mısırlı ve mısırda yasiyor, ingilizce konusarak suana kadar guzel anlastik ve tabi kavga da bu iliskinin tuzu biberi, eksik olmadi sagolsun

insanlar mesleklerini kendi kabiliyetlerine ve beklentilerine göre seçer.. kız arkadaşının annesinin hayallerine göre değil.. hadi diyelim öyle bir seçim yapacak -ki çok garip olur bana göre- o da onun seçimi onun hayatı.. sen kendini kötü hissetme.. böyle önemli bir karar zaten bu şekilde verilmez.. bence o sana kur yapmakiçin söylemiştir böyle bir şeyi.. ama ister istemez etrafımızın hayatlarında belirleyici olabiliyoruz ama adı üstünde onların hayatları.. onların sorumluluğunda..

meslek bir ömr boyu insanın üzerine yapışıp kalan bir şeyve sevmeden yapılamaz insanın içinden gelmez mutsuz olur eğer ciddiyse bu söylediğinde bence içinden geleni yapması için uğraşın istediği mesleğe sahip olsun zamanı gelince de anneni ikna edersin sen sonuçta sen evleniyorsun annen değil

evlilik teklifi olmus bence. yani cevabiniz hangi meslegi sececegin fark etmez, seninle evlenirken meslegine bakmam falan olabilirdi

Bana kendisi soylemisti yabanci dili hobi olarak da ogrenebilirim gibisinden bir seyler. Sanirim bazen kendi uzerime cok geliyorum, tam regl zamanlarimda bana bir haller geliyor, her seyden suphe etmeye basliyorum, bu garip hareketlerim yuzunden de arada kavga ediyoruz. Bu zamanlarin ustesinden nasil gelebilirim bir oneriniz var mi? Yani cok duygusallasiyorum kendimden soguyorum bu zamanlarda o derece

Evet mısırlı ve mısırda yasiyor, ingilizce konusarak suana kadar guzel anlastik ve tabi kavga da bu iliskinin tuzu biberi, eksik olmadi sagolsun

canım cevirmenliği her sekilde yapabilir bence yani o yüzden kendini suclama zaten yapmak istemese ben yapmam o işi derdi.ki sen zaten güzel yönde yönlendirmişsin iş imkanı cokolan bir meslek ama cevirmenliği her sekilde yapar hayırlısı olsun canım.

bazen hepimizde arada sinirlilik olyo takma bunları düzelir bide arada mesafe var oda etki ediyordur:26:benimde hep yapdıgım sey sevgiliyken benim esimde uzaktaydı baya uzun süre görüsmedik telden ve internetten konustuk.benim hatam hep kendimi tutamamadı içim içimi kemirir dayanamaz sorun yapardım sonra cok pişman olurdum kendime söz verirdim bir daha gıcıklık yapmıycam ılımlı olacagım diye

Son düzenleme:
Yüz yüze konuşmadan sadece yazışarak bir şeyler yaşamışsınız. Birbirinize resim de mi atmadınız yani? Yüz yüze, yan yana daha farklı olabilirsiniz.
Bence 9 aydır tam anlamıyla bile görüşmeden bu kadar çabuk seninle evlenmek için istediği meslekten vazgeçmek istemesi bana saçma geldi açıkçası. Ortada bir aşk, sevgi varsa, gelsin Türkiye'ye görsün seni. Bu kadar yapaylık fazla geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…