- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
- Konu Sahibi obiviyante
-
ilk önce walk strong 3 mille başladım alışana kadar .şu an 3 mil Walk away The pounds u yapıyorum.Bu daha hızlı daha zorHmmm, faydasını gördün demek. Senin çalıştığın bir video var mı peki?
Tabi. Elimizden geleni yapmaya çalışalım. Çok uzun vadeli bir plan yapmayalım. İlk aşamada önümüzdeki 1 haftayı ele alalım mesela. Herkes bugünkü kilosunu kaydetsin. Haftaya bugün tekrar tartılalım. Eğer kısa vadede verdiğimiz sözleri tutabilirsek bu bizi motive edecektir diye düşünüyorum.Hemen anlatayım ..Çok fazla tatlı vs krizi yaşamıyorum aslında sadece malum dönemlerde tatlı -abur cubur krizim olur ve ne yazıkki bugüne kadar kendimi frenlemeye yönelik bir şey yapmadım.Ama bundan sonra daha dikkat edeceğim.Bu konuda birbirimize destek olabiliriz
Hangi sıklıkta yapıyorsun canım?ilk önce walk strong 3 mille başladım alışana kadar .şu an 3 mil Walk away The pounds u yapıyorum.Bu daha hızlı daha zor
Yarın sabah tartılıp bildirelim mi ben bugün tartılmadımTabi. Elimizden geleni yapmaya çalışalım. Çok uzun vadeli bir plan yapmayalım. İlk aşamada önümüzdeki 1 haftayı ele alalım mesela. Herkes bugünkü kilosunu kaydetsin. Haftaya bugün tekrar tartılalım. Eğer kısa vadede verdiğimiz sözleri tutabilirsek bu bizi motive edecektir diye düşünüyorum.
Tamam. Yarın sabah aç karna tartılıp kilolarımızı kaydedelim. Haftaya perşembe aynı şekilde tartılıp son duruma bakalım o zaman.Yarın sabah tartılıp bildirelim mi ben bugün tartılmadım
Haftada bir gün dinleniyorum sadece.Tabi rahatsız olduğumda yapamadığımda oluyor.İlk başladığında 1 mille başlamanı öneririm çünkü spora alışkın değilsen birkaç gün ağrı oluyor bacaklarda.Benim öyle olmuştu.Sonra artırırsın yavaş yavaşHangi sıklıkta yapıyorsun canım?
Tamamdır.Gerçi bu hafta kilolu çıkacağım o kesin.Tamam. Yarın sabah aç karna tartılıp kilolarımızı kaydedelim. Haftaya perşembe aynı şekilde tartılıp son duruma bakalım o zaman.
Aman canım ya, aksi olsa burada ne işimiz var? Bakalım haftaya bugün kaç kilo olacağız? Haftada bir, iki kilo normal diyorlar. Bakalım verebilecek miyiz?Tamamdır.Gerçi bu hafta kilolu çıkacağım o kesin.
Bu biraz da metabolizmayla ilgili.Benim metabolizmam da yavaş sanırım.Onu da hızlandırmam lazım.Bu arada kaç yaşındasın.Bebişin ne kadarlık diye sorsam sakıncası yoktur sanırımAman canım ya, aksi olsa burada ne işimiz var? Bakalım haftaya bugün kaç kilo olacağız? Haftada bir, iki kilo normal diyorlar. Bakalım verebilecek miyiz?
Estağfurullah canım, ne sakıncası olacak. 30 yaşındayım, bebeğim 6. ayında teyzesi. Şimdilik izindeyim. Sütümde yok maalesef. O yüzden kilolar kaldın üstümde. Dediğim gibi hafta hafta ilerleyelim. Birden uzun vadeli planlar yaparsak bu motivasyonumuzu düşürebilir.Bu biraz da metabolizmayla ilgili.Benim metabolizmam da yavaş sanırım.Onu da hızlandırmam lazım.Bu arada kaç yaşındasın.Bebişin ne kadarlık diye sorsam sakıncası yoktur sanırım
Maşallah.Allah bağışlasın canım.Benim de 22 aylık bir oğlum var.Normalde bu kadar internette takılamıyorum fırsat vermiyor benim ufaklık.Şimdi uyuyor da bende takılıyorum.36 yaşındayım.Çalışmıyorum.Estağfurullah canım, ne sakıncası olacak. 30 yaşındayım, bebeğim 6. ayında teyzesi. Şimdilik izindeyim. Sütümde yok maalesef. O yüzden kilolar kaldın üstümde. Dediğim gibi hafta hafta ilerleyelim. Birden uzun vadeli planlar yaparsak bu motivasyonumuzu düşürebilir.
Sende durumlar nasıl? İş, okul, ev ? Neler yapıyorsun?
Uyabilirsen elbette faydası olur canım.Ben uyamayacağımı bildiğimden hhiç o işe girmiyorum bile.Ama yediklerime dikkat etmeye çalşıyorum.Belli bir saatten sonra yemiyorum.Belki sen başlayınca bende gaza gelir yaparım :)Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta. Bakalım bir faydası olacak mı?
Gel canım. Maşallah az kalmış. İlk bebeğin mi? Annelik çok güzel, değer her şeye. Ben kendimden rahatsız olmaya başladım. Kendimi böyle görmeye alışkın değilim. Elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bu arada diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı bakalım...
Progestan mı kullandın? Bende uzun bir süre kullandım. O ilaç vücutta yağ birikimini arttırıyormuş. Canım hiç kasma kendini, sen hamilesin. Sağlıklı beslen. Az kalmış zaten. Ben 88 kg ile doğuma girdim biliyor musun? Yatakta dönemiyordum. Bildiğin yuvarlanıyordum. Şimdi 71.6 kg yim. 88 den iyidir herhalde ne diyelim. Zamanla bu kilolarda gidecek inşallah.Evet ilk bebeğim ama hamilelik beni çok yordu,daha doğrusu kilolar yordu sanırım bu kadar.Normalde hep çok zayıftım.Normal kilom 54 tüşimdi 80 küsürüm ( Hormon kullandım ilk 4 ay ve inanılmaz yedim ve hala yiyorum.Depresyona girmek üzereyim galiba.Kendimi eskisi gibi görebilecek miyim acaba diye .Ama sizi takip etmek motive olacak umarım :)
Tabi ki canım. Hoş geldin. Ne yedik, ne içtik, ne tür egzersizler yaptık yazalım buraya. Gözümüz döndüğünde de hissettiklerimizi ve istediklerimizi yazarak birbirimizi motive edelim. Bundan bir ay sonra ne durumda olacağız hep birlikte görelim mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?