- 9 Ağustos 2021
- 77
- 30
- 18
- 22
Ailem çok aşırı sorunlu psikolojik sorunları var ben en büyük kızım iki tane de küçük kardeşim var annem sinir hastası ama evin işini gücünü yine ben yapıyorum çünkü o pek yapamıyor ve hayatımın en kötü dönemlerinden birini yaşıyorum beni 4 yaşımda kuran kursuna vermişler 15 yaşımda çıktım şu an 18 yaşımdayım 3 yıldır evdeyim ve bazı şeyler artık kafama oturmaya başladı ailem çok fazla yobaz kızlarını cinselleştiren evde atlet bile giyme diyen tipler zorla çarşafa soktular kurstan çıktığımdan beri giyiyorum ve yüzümü bile kapatmazsam bana o. s. pu damgası vuruyorlar giymeyen insanalra da o şekilde bakıyorlar okula da vermediler küçükken yaşıtlarım üniye hazırlanılırken ben şu an da lise 1 e yeni girdim kafam derslere basıyordu ama kadın okumaz kafası ile göndermemişlerdi her defasında dayak yemiştim dün son damla taştı ve aileme normal uzun boydan çok güzel elbiseler olduğunu rengarenk yine onlara uyucak şekilde giyeceğimi belirterek söyledim annem babama kızın bak ne istiyor dedi babama söyledim çıngar koptu evde sen g, ötünü açıp gezmek istiyorsun yani dedi bir yerlerin şey mi istiyor dedi hani beni okula bile vermediniz benim hedeflerim var ve onları yapacağım zaman illaki çıkarmam gerekecek dedim ve asla açık olmak gibi bit laf ağıdımdan çıkmadı normal boydan bir elbise yüzünden saçımdan tuttu yere fırlattı yerde tekmeledi beni ben onun karşısında söz etme hakkım yok Muş anne dedim ne istediğimi belirtmem gerek konuşarak halledebilir dedim sen iyice kemalist olmuşsun diyor ya ne alaka ağlamaktan canım çıktı ben bu evde geleceğimi heba ediyorsam sen hastasın diye duruyorum artık canım yandı dayak atınca sanıyor ki benim fikirlerim değişecek normal insanlar gibi olmak istediğimi belirttim ama nafile artık gücüm kalmadı kocan yaptırır diyip duruyor ee sen ne güne duruyorsun neden beni birinin eline bırakıyorsun başkasının ailesi kızı okusun diye neler yapıyor sen benim normal bir elbise giymek istememden ötürü beni namussuz ilan ettiniz ve söz dinlemeyen hayırsız evlat ben oldum evlenmek istemiyorum napacağım ben hayallerim vardı benim teyzem dayımlar bu olayları biliyor fakat ben evden gidersem yardımda ederler fakat ailem eski kafa anlamıyor düzelmeyecek napacağım