- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
Photoshopla kendimi ekleyim atindaArkadaşlar bizi merak edenlere özelden topluca foto atabiliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Photoshopla kendimi ekleyim atindaArkadaşlar bizi merak edenlere özelden topluca foto atabiliriz.
Sende mi gidemedin benim gbiBen istemiştimm
Evet ya ama ben daha yeni görmüştüm konuyu pek bi muhabbet kuramadım tanımadan da gelmek istemedim tabiSende mi gidemedin benim gbi
Bana atın kızlarArkadaşlar bizi merak edenlere özelden topluca foto atabiliriz.
Ben gelemedimmm foto bekliyorumArkadaşlar bizi merak edenlere özelden topluca foto atabiliriz.
Kaç kişiydiniz :)ilk görüşmede kimsenin gelmemesine anlayış gösterdik ortam kötü güvenilmiyor falan diye hatta o yüzden fotoğraf bile paylaşıyoruz isteyenlerle ☺ Ama 2.buluşmada katılım sayısını yüksek bekliyoruz
Dreamer Swan canım biz de birbirimizle tanışık değildik ki..Günaydınlar ben de tanışılmış olduğunu görünce buluşmaya katılmaya pek cesaret edemedim , yabancı kalmamak adına zamanla kaynaşmak ve dahil olmak isterim gerçi yaş ortalamasını bilmiyorum ama pek önemi yoktur sanırım
Dreamer Swan canım biz de birbirimizle tanışık değildik ki..
ilk olarak ilk buluşmada tanıştık..
cesaret edememe gibi bir durum söz konusu bile olmadı aklımızda..
çünkü çok merkezi bol insanlı açık bir alanda ve bilindik bir mekanda kalabalığın içinde buluştuk..
hatta öyle ki eşlerle bile gelinebilir dedik :)
yani hepimiz birbirimize yabancıydık aslında ama sonrası kaynaştık.. watsap grubu bile kurduk aramızda ne güzel :))
zamana bırakırsan asıl o zaman yabancılık çekersin aramızda benden demesi
biz ne güzel kaynaştık.. arkadaşlarımın hepsi sağolsunlar pırıl pırıl valla...
aynen yaşın önemi yok maksat muhabbet dostluk arkadaşlık
anlaştık o halde :)Cesaret edemedim derken çekindim yani :))) öyleyse çoook güzel cok sevindimm ♥ Dilerim güzel dostluklar kazanır ve bir dahaki buluşmada yakından tanırız birbirimizi
süper 2. buluşmayı kaçırma o vakit :)Ben de Ankaradayım
Uzun zamandır bakmıyordum KK'ya şahane bir buluşma kaçırmışım . Hep İstanbullular var sanıyordum galiba .
Ben Yenimahalle den (Demetevler)