Baskentlıler buyrun tanısalımmm

ilk görüşmede kimsenin gelmemesine anlayış gösterdik ortam kötü güvenilmiyor falan diye hatta o yüzden fotoğraf bile paylaşıyoruz isteyenlerle ☺️ Ama 2.buluşmada katılım sayısını yüksek bekliyoruz 🤗

günaydınlar olsun Ankaraaa :)

nasılsınız bizzat tanışık olduğum arkadaşlarım başta olmakk üzere diğer tüm Ankaradaşlarım :)
ne güzel oldu ne güzel..
yeni hikayeler dinlemek. başka yüzler ile tanışmak.. güvenmek ne güzel.. dostluk.. üstelik bu zaman da.. dilerim daim olur..
heeyyy aramıza katılmayan katılaman arkadaşlar diğer buluşmayı sakın kaçırmayın benden demesi :KK66:

bu arada ne zaman tekrarımız canlar :) T tmerdor , B barbekusoslutelefon ve Monny Monny ve tabi diğer katılmak isteyen katılımda bulunacak arkadaşlar :)

Günaydınlar ben de tanışılmış olduğunu görünce buluşmaya katılmaya pek cesaret edemedim , yabancı kalmamak adına 😊 zamanla kaynaşmak ve dahil olmak isterim😍 gerçi yaş ortalamasını bilmiyorum ama pek önemi yoktur sanırım

Günaydınlar ben de tanışılmış olduğunu görünce buluşmaya katılmaya pek cesaret edemedim , yabancı kalmamak adına 😊 zamanla kaynaşmak ve dahil olmak isterim😍 gerçi yaş ortalamasını bilmiyorum ama pek önemi yoktur sanırım
Dreamer Swan Dreamer Swan canım biz de birbirimizle tanışık değildik ki..
ilk olarak ilk buluşmada tanıştık..
cesaret edememe gibi bir durum söz konusu bile olmadı aklımızda..
çünkü çok merkezi bol insanlı açık bir alanda ve bilindik bir mekanda kalabalığın içinde buluştuk..
hatta öyle ki eşlerle bile gelinebilir dedik :)
yani hepimiz birbirimize yabancıydık aslında ama sonrası kaynaştık.. watsap grubu bile kurduk aramızda ne güzel :))
zamana bırakırsan asıl o zaman yabancılık çekersin aramızda benden demesi :KK70:
biz ne güzel kaynaştık.. arkadaşlarımın hepsi sağolsunlar pırıl pırıl valla...
aynen yaşın önemi yok maksat muhabbet dostluk arkadaşlık :KK200:

Dreamer Swan Dreamer Swan canım biz de birbirimizle tanışık değildik ki..
ilk olarak ilk buluşmada tanıştık..
cesaret edememe gibi bir durum söz konusu bile olmadı aklımızda..
çünkü çok merkezi bol insanlı açık bir alanda ve bilindik bir mekanda kalabalığın içinde buluştuk..
hatta öyle ki eşlerle bile gelinebilir dedik :)
yani hepimiz birbirimize yabancıydık aslında ama sonrası kaynaştık.. watsap grubu bile kurduk aramızda ne güzel :))
zamana bırakırsan asıl o zaman yabancılık çekersin aramızda benden demesi :KK70:
biz ne güzel kaynaştık.. arkadaşlarımın hepsi sağolsunlar pırıl pırıl valla...
aynen yaşın önemi yok maksat muhabbet dostluk arkadaşlık :KK200:

Cesaret edemedim derken çekindim yani :))) öyleyse çoook güzel cok sevindimm ♥️ Dilerim güzel dostluklar kazanır ve bir dahaki buluşmada yakından tanırız birbirimizi 🙏

Cesaret edemedim derken çekindim yani :))) öyleyse çoook güzel cok sevindimm ♥ Dilerim güzel dostluklar kazanır ve bir dahaki buluşmada yakından tanırız birbirimizi 🙏
anlaştık o halde :)
inşaallah tanışırız yakınen güzel dostluklar adına
dedik zaten çok ara açmayalım yine yeni yeniden :))

Ben de Ankaradayım :-)
Uzun zamandır bakmıyordum KK'ya şahane bir buluşma kaçırmışım :KK49::nazar:. Hep İstanbullular var sanıyordum galiba :olamaz: .
Ben Yenimahalle den (Demetevler) :-)

Ben de Ankaradayım :-)
Uzun zamandır bakmıyordum KK'ya şahane bir buluşma kaçırmışım :KK49::nazar:. Hep İstanbullular var sanıyordum galiba :olamaz: .
Ben Yenimahalle den (Demetevler) :-)
süper 2. buluşmayı kaçırma o vakit :)
önümüzdeki haftalarda tekrarlayacağız @barbekusoslutelefon:KK200: arkadaşımız için yemek yiyeceğiz bu defa :)))
bize sebep aç kaldı yaw :olamaz:

X