[/URL][/IMG]
OY OY OY BEN GENDÜMÜDE YİRİİİİİM DEEERRMİŞŞİİİMMM:roflol::roflol:
DİLEK ABLAM MAŞŞALLAH ARAMIZDA NAZAR BONCUĞU GİSİN VALLA
KURBAN OLURUM BEN SANA ALAM:asigim::1hug:
[/URL][/IMG]
VEEEEE OKEY FASLI BAŞLADIIIkaydirigubbakcemile5
[/URL][/IMG]
DİLEK ABLAM NURŞEN ABLAYLA BENİ BİRAZ TİTRETTİ EMME NAPALIM BUNADA ŞÜKÜRkaydirigubbakcemile5
sevgili kardeşimHıÇDE GÜZEL ÇIKMAMIŞ RESıMLER:dilcikar:
ABLALARIM CANLARIM BENıM YOKLUĞUMU HıSSETTıĞıNıZı akannehirBıLıYORUM:tomato::tomato:
SıZı SEVıYORUM BEN:kedi:
bensiz içinize nasıl sindi namla benim dedikodumu yaptınızdimi
şaka bi yanada sizleregelemiyecegimi haber bile veremedim inanın çok kötüydüm gece rahatsızlandım şimdi iyiyim öpüyorum hepinizi
amanda aman benim canlarım nasılda eglenmiş ne cici bici olmuşlar hepside şıkır şıkır fıkır fıkır rabbim sizi hep güldürsün evet tatil bitti döndük çok şükür eglendik dinlendik umarım herkesler iyidir hasta olanlar buzamana düzelmişlerdir ama geçmiş olsun valla hepinizi çok ama çok özledim enkısa zamanda buluşulalım bensiz okey haaaaaaaa nasıl içinize sindi aşkolsun neyse hayırlısıyla bayramı atlatalım buluşmaya devam öpüyorum hepinizi
a.s.hoşbulduk dilekcigim bol bol denize girdik saat 4ten sonrada sauna ordan hamam derken tatili bitirdik fazla anlatacak bişey yok ogluşun imtahana girmiş sonuç neoldu umarım lehinizedir sizleri çok özledim bidahaki sefere çok oynarız inşallah akşama eşlerde gelir zamanı uzatırız öpüyorum bülent beye selamlar eşiminde selamı var:enbuyukkk:slm arkadaşlar güzelbir haftasonu geçirmenizi diliyorum tombşim hoşgeldiniz yediğin içtiğin senin olsun neler gördüğünü buluşunca dinleriz nam ve girdap sizi çekiştirmekten bir parti okey oynayabildik haaa birde yamisini hadi şekerler öptüm hepinizi sağlık bakanımı dinliyorum sadece uzaktan öpüyorum Şeniz
hoş bulduk ablaların ablası melek ablam
Maşallah başkentimin güzeL ve özeL hatunlarına....Allah daim etsin, ağzınızın tadı bozuLmasın...a.s.SevgiLerim kucak kucak...:asigim: Şeniz
eeeeeeeeeeeeeee
ne güzel sohpet yapılmış bensizizzzzz
bendede size çay kıslar buyurun haydiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?