AMııııN CANIM,ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM:asigim::1hug:çok amaçok şekersiniz... daha nice buluşmalara cnm ablalarım benm..
EVET GERŞEKTENDE GÜZEL BıR GÜNDÜ, TEŞEKKÜR EDERıM CANIM:asigim::1hug:cok guzel vakit gecirdiginiz resimlerden belli .rabbim dostlugunuzu daim etsin
EN KISA ZAMANDA TEKRAR BULUŞACAIĞIZ ıNŞALLAH,canlarım ne güzel çıkmışsınız.az ama güzel bir buluşma olmuş.yeni buluşmanızı dört gözle bekliyorumopuyorumnanaktan
TEŞEKKÜRLER SELıNCIĞIM:asigim::1hug:a.s.altın kızlar süpersiniz yaaaaaaakaydirigubbakcemile3
TEŞEKKÜRLER CANIM SAOLASIN,maşşallah size yaaa en sevdiğim gruplardansınız çok hoş bir buluşma gerçekleşmiş
ESMERİM BİEDENEM BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ CANIM BENİM:asigim::1hug:siz gelmeyenlere boş verin kırk binkere maşallahhh
allahım bu ne sizi nazarlardan saklasınnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr ben yanıızda ikikilo patetes kalırımmm
bende çok istiyordummm ama aniden antalya gittik tatil felen değil hasta ziyeretiiii ve kızımın iş grş mesi vardıııı gittik geldik çalişan oluncaaaa ikigün de gelmek zorunda kaldıkkk
siziiiii seviyorummmmmm
EVET AZRACIĞIM GRÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜa.smaşallah maşallah anacım ne güzelsinz öle
çaylar kahveler içilmiş okeyler oynanmış
en kötü gününüz böle olsun
BİZDE SNİ ÖPÜYORUZ NANAKTAN VEEE BİR SONRAKİ BULUŞMAMIZA BEKLİYORUUUUZopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5harikasınız
TAMAM PINARIM HEMEN ATLA GEL KISkaydirigubbakcemile5ama yeter abla biraz durun..olmaz böyle iki güne bir buluşmalar falan..hırs yaptım aciiip,,
beni de alın aranıza nooolur..nüfusumu da aliim gelimm beni de alın...
şaka bir yana ablalarım hepiniz birbirinizden şekersiniz ...ankara kk nın güzelleriyle şenlenmiş yine..yüreğinize sağlık ablalarım..kocaman öpüyorum hepinizi de..
ÇENESİ DÜŞÜK KADIN SENİİİ ALDINMI DERSİNİ BAKİİİMkaydirigubbakcemile5:lepi:Amanin resimlerimiz çıkmış..Ellerine sağlık kalişim güzel çıkmış resimler...Şu Nurşenimizi besiye çekme işi bayaa bi yattı kafama.. Hakket onun yanında kendimi dev anası kibin hissediyom..Aslında normal olan biziz Nurşenimiz afrikalılara benziyo bikerem.. Benim bu konuya acilen bi el atmam gerekiyo sanırsam..:roflol:
Okeye gelince biz bir hızlı başladık bi havaya girdik...Anaaa sonradan bi döndü şansımız...Aman benim bi çenem açılsın kendim bile şaştım kendime..Çok güldük çok eğlendik..Zaten oyun da eğlenmek amacıyla oynanır, bizim felsefemiz bu kimin yendiği hiç önemli değil..
Yaramazlığıma gelince aman nam kardişle bizi takıştırmayın ben onun yerine felam geçemem..Ben zavallı gariban bi serseriyim...Namımızın yerini kimsecikler alamaz bikerem..Bidahaki toplantıya hepinizi bekliyoruz arkadaşlar..Nam ve girdap arkadaşlara acil şifalar diliyorum..Tombişim, esmer güzelim,eylülüm ve diğer arkadaşlar hepinizin yokluğu çok belliydi..Yamisinim öbür yarım kolum kopmuş kibin gesdim bütün gün kıs..bidaa gelmessen başalrım senin işine deycem heberin ola haaaa...lmaz:
CANIIIM ÇOK SAOL:1hug: AMA SEN NE ZAMAN TEKRAR KATILACAKSIN ARAMIZA:sm_confused:Maşallah çirkinler size çaylar içilmiş okeyler oynanmış bide muhabbetin belini kırdıysanız ne mutlu sizlere
Her gününüz böyle geçsin fıstıklar dostluğunuz daim olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?