tombis06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2008 411 1 116 Ankara 4 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kalimera #81 hayal2 .!.: her zaman ki: gıbı guzelsınız, yıne ,hepınızın gecmış bayramınız kutluyorum sızlerı tanıma fırsatım olmadı fakat sızlerı sevıyorum.her bulusmanızda bır seyler oluyor ve gelemıyorum. hersey gonlunuzce olsun.tombiş arkadasımada gecmıs olsun dıyorum. Genişletmek için tıkla... çok sagol arkadşım bidahaki sefere inşallah tanışırız bi fırsatını bulursun gelirsen memnun olursun bidefa ayagın alışsın vazgeçemezsin öpüyorum
hayal2 .!.: her zaman ki: gıbı guzelsınız, yıne ,hepınızın gecmış bayramınız kutluyorum sızlerı tanıma fırsatım olmadı fakat sızlerı sevıyorum.her bulusmanızda bır seyler oluyor ve gelemıyorum. hersey gonlunuzce olsun.tombiş arkadasımada gecmıs olsun dıyorum. Genişletmek için tıkla... çok sagol arkadşım bidahaki sefere inşallah tanışırız bi fırsatını bulursun gelirsen memnun olursun bidefa ayagın alışsın vazgeçemezsin öpüyorum
nrsnkma39 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 3.556 10 158 Ankara 5 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kalimera #82 günaydın iyi hafta sonu diliyorumopuyorumnanaktanŞeniza.s.
Tethys bayanpass:) Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2007 219 0 96 İstanbul 25 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi kalimera #83 harikasınız