Hayır ben aldatilmam. Terk ederim.İnşallah o kadın boşanir da,donuna kadar alır o yerlere göklere sığdıramadığınız çakma "eşinizin".Amaaa yarin obur gün siz de ikinci kadın ya da üçüncü kadın olacaksınız,bunu hiçbir zaman unutmayın.Çünķü herifin karakteri bu,aldatmaya alışık.
Biz kadının yaptığı doğru demiyoruz zaten. Fakat sizin yaptığınız da doğru değil.Kadın istemediği için süren bir evlilik ama. Kötü niyetle insanları mahkum etmek ne kadar makul? Evlenince hayatimizi hibe etmiyoruz. Zorla elinde tutmak istediği şey bir insan. Onu istemeyen bir insan. Evlenirken iyi boşanırken neden kötü? Eşim hadi erkek arkadaşım diyeyim o kadar bilendi ki dünyadaki tüm kadınlar ölse, onunla yine de bir araya gelmem bir köşede ölüme yatarım diyor.
Bunları gidin ona anlatın da anlaşma yoluna varır belki. Şu an bu isyanlarınızın hiçbir önemi yok . O kadın yanınızdaki adamın resmen karısı. Bitti. Nokta.Kadın istemediği için süren bir evlilik ama. Kötü niyetle insanları mahkum etmek ne kadar makul? Evlenince hayatimizi hibe etmiyoruz. Zorla elinde tutmak istediği şey bir insan. Onu istemeyen bir insan. Evlenirken iyi boşanırken neden kötü? Eşim hadi erkek arkadaşım diyeyim o kadar bilendi ki dünyadaki tüm kadınlar ölse, onunla yine de bir araya gelmem bir köşede ölüme yatarım diyor.
Cidden kaç yaşındasınız,bu ne özgüven patlaması böyle.Hayır ben aldatilmam. Terk ederim.
Var olmazmı hiç,eşle evli bu arkadaşlada imam nikahlı eş(miş)Başkasıyla evli eş ne demek? Türkçe karşılığı var mı?
Maddeler çoğalabiliyor mu? Başka türleri var mı?Var olmazmı hiç,eşle evli bu arkadaşlada imam nikahlı eş(miş)
Hayır ben aldatilmam. Terk ederim.
O kısıma bişi diyememMaddeler çoğalabiliyor mu? Başka türleri var mı?
Dedi ve aldatıldı, İstediğiniz kadar terk ederim diyin sonuçta o kazigi yiyeceksiniz.Hayır ben aldatilmam. Terk ederim.
Aferin,bu onurlu duruşunuzu hiç bozmayınHayır ben aldatilmam. Terk ederim.
Yok valla sakin sakin anlatıyoruz. Başaracağız inş.Hanımlar,
sinirlere hakim olalım, sizler için zor bir konu ama ara sıra sekmeyi kapatıp derin nefes alarak 1’den 100’e kadar sayın
Ahlaka aykırı bir durum hakkında buradan bilgi almanız çok saçma. "Bence" buna izin verilmemeli.Ben kağıt üstünde evli bir adamla çocuk yapmaya çalışıyorum sizce bu etik midir diye bir soru sormadım.
Bir derdim var bölümündeki konuları okusa aklı çıkacak arkadaşınAhlaka aykırı bir durum hakkında buradan bilgi almanız çok saçma. "Bence" buna izin verilmemeli.
Bir de tek gerçek konu sahibininmis gibi neden ona inanmamızi istiyor kiZaten aldatılmayacağınız da doğru, düşününce. Evli adamın nesi sizi aldatacak? . O sadece karısını aldatabilir.
Daha Perşembe günü üye olmuş üye bana bdv diyor. Hadi hadi yakında açarsın buraya sevgilinin seni terk ettiğiniBir derdim var bölümündeki konuları okusa aklı çıkacak arkadaşınkime göre ahlak? istemeyen birinin boynuna kement atıp sürüklemeye çalışmak gibi bir ahlak mı? Anormal şartlar anormal durumlar doğurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?