Boşanma sonuçlanana kadar transfer düşünmüyoruz. Evlendikten sonra düşünüyoruz.Çekişmeli, boşanma ve bu, süreç kaç yıldır devam ediyor? Evli değilken çocuk yapmak hayatınozo çok daha zorlaştıemyacak mı? Hakettiğiniz hayat bu mudur?
Madem bosanacaq boşansin sonra evlen senin eşin olsun sonra bebek düşününEşim başkasıyla resmi nikahlı . Cekismeli boşanma sürecinde Bu yüzden biz evlenemiyoruz ama benim de amh çok düştüğü için tüp bebeğe başlamak istiyoruz.
Kıbrısta nikahsız çiftler tüp bebek yapabiliyor ama eşim resmi olarak evli olduğu için sorduğumuz merkezler kabul etmedi.
Bu durumu saklarsak yine de merkezin veri tabanında kimlik bilgisinde görünür mü? Eşi evli olup da kıbrısta yaptıran var mı?
Adam boşanmakta çok, haklı olabilir ancak henüz sizin resmi, eişiniz olamayacak birinden çocuk yapmanız sizin için çok iyi olmaz fikrindeyim. Ayrıca aldatma konusu daha kolay, boşanma sebebi. Değil mi neden süreçleri uzamış. Eşim dediğiniz kişiyi kaç yıldır tanıyorsumuz güvenilirliğinden emin misiniiz. Hayatınozda büyük değişiklikler yapmadna çnce iyi DüşününBoşanma surecindeler. Eşime sorun bir de eşi mi gerçekten? Kadın aldatmış nişanlıyken . Bunu öğrendiği için ayrıldı . Tüm irtibati kesilmiş. Neyin eşi?
Boşanmak istemiyorsa boşanmaz. Ben boşanmak üzere olduğum eşim başkasından Kıbrıs'ın köşelerinde çocuk peydahlamaya kalksa inadına boşanmam bu durumu da kullanırım onlara karşı. Boşansınlar ne yapıyorsanız yapın, bu yaptığınız normal değil.Kimin yüzünden? Bizim hatamız değil.
Evlilik kağıt üstündeki imzadan daha fazlası demek değil mi sizce? Aynı evde yaşamıyor yemek yemiyor gezmiyor konuşmuyor cinsellik yaşamıyor muhatap olmuyor.Sözde evli olan taraf sizsiniz ama şu durumda. O onun halen resmiyette eşi. Kime neyin iyi olacağına da siz karar vermeyin. Zaten size de sorulduğu yok ya.
Sizin hatanız. Herif kalmamıştı çünkü.Kimin yüzünden? Bizim hatamız değil.
Sorun orada zaten. BoşanmıyorBoşanmak istemiyorsa boşanmaz. Ben boşanmak üzere olduğum eşim başkasından Kıbrıs'ın köşelerinde çocuk peydahlamaya kalksa inadına boşanmam bu durumu da kullanırım onlara karşı. Boşansınlar ne yapıyorsanız yapın, bu yaptığınız normal değil.
Bunların hiçbir önemi yok. O resmen başkasının kocası.Evlilik kağıt üstündeki imzadan daha fazlası demek değil mi sizce? Aynı evde yaşamıyor yemek yemiyor gezmiyor konuşmuyor cinsellik yaşamıyor muhatap olmuyor.
Boşanmaz işte bu durumu öğrenirse hiç boşanmaz. Ben gurursuzum inadına süründürürüm istediğiniz olmasın diye. Hanımefendi de öyle demek kiSorun orada zaten. Boşanmıyor
Sevgilinizi ywterince tanıyoe muusnuz yani hepsini geçtim, ayrılık süreci insan çok, emin olsa da zordur ve omtravöayo atlatmak zaman ister ki daha ayrılmadna başka iliikiye başlayabilmiş olması bir soru işareti. Sonrasan karşınızıa soeun olarka çıkabilir. İyi Düşünüp öyle hareket etmilisinizBoşanma sonuçlanana kadar transfer düşünmüyoruz. Evlendikten sonra düşünüyoruz.
Onu ben ddüşünüyorum başımı niye ağrıtayım ki sorunum olmasa doktor çocuk düşünüyorsan acele et dedi.Madem bosanacaq boşansin sonra evlen senin eşin olsun sonra bebek düşünün
O beğenmediğiniz kadın o kağıdın üzerine imza attığı için kanunlar onu eş olarak tanıyor bunun nesini anlamak istemiyorsunuz?Evlilik kağıt üstündeki imzadan daha fazlası demek değil mi sizce? Aynı evde yaşamıyor yemek yemiyor gezmiyor konuşmuyor cinsellik yaşamıyor muhatap olmuyor.
Valla kibrisa gideceğimiz kesin gibi . baktık evli olduğu ortaya çıktı yumurta dondururum . Biriyle evlenmek onun tapusunu sonsuza kadar vermiyor. Arada kan bağı yok bir şey yok. Biri istemiyorum dediği an bitmeli. Bizim çocuğumuz olur olmaz Allah'ın takdiri ama o esimi geri alamayacakBoşanmaz işte bu durumu öğrenirse hiç boşanmaz. Ben gurursuzum inadına süründürürüm istediğiniz olmasın diye. Hanımefendi de öyle demek ki
Ya bosanmazsaOnu ben ddüşünüyorum başımı niye ağrıtayım ki sorunum olmasa doktor çocuk düşünüyorsan acele et dedi.
Hukuken veriyor hanımefendicim üzgünümValla kibrisa gideceğimiz kesin gibi . baktık evli olduğu ortaya çıktı yumurta dondururum . Biriyle evlenmek onun tapusunu sonsuza kadar vermiyor. Arada kan bağı yok bir şey yok. Biri istemiyorum dediği an bitmeli. Bizim çocuğumuz olur olmaz Allah'ın takdiri ama o esimi geri alamayacak
Sonsuza kadar vermiyor. Ama hukuki bağ bitene kadar veriyor. Bi de sizin eşiniz yok.Valla kibrisa gideceğimiz kesin gibi . baktık evli olduğu ortaya çıktı yumurta dondururum . Biriyle evlenmek onun tapusunu sonsuza kadar vermiyor. Arada kan bağı yok bir şey yok. Biri istemiyorum dediği an bitmeli. Bizim çocuğumuz olur olmaz Allah'ın takdiri ama o esimi geri alamayacak
Kadın istemediği için süren bir evlilik ama. Kötü niyetle insanları mahkum etmek ne kadar makul? Evlenince hayatimizi hibe etmiyoruz. Zorla elinde tutmak istediği şey bir insan. Onu istemeyen bir insan. Evlenirken iyi boşanırken neden kötü? Eşim hadi erkek arkadaşım diyeyim o kadar bilendi ki dünyadaki tüm kadınlar ölse, onunla yine de bir araya gelmem bir köşede ölüme yatarım diyor.O beğenmediğiniz kadın o kağıdın üzerine imza attığı için kanunlar onu eş olarak tanıyor bunun nesini anlamak istemiyorsunuz?
O nedenle yaptığınız her şey kanunsuz ve suç olarak görünüyor.
Ne kadar romantize ederseniz edin, bir divan kurulsa baştan sona siz suçlu olursunuz.
Ana tapuyu elden cikarmak istiyor.Hukuken veriyor hanımefendicim üzgünüm
Kadın istemiyor. Siz evli adamla çocuk yapma çalışmalarına devam ettiğiniz sürece bence hiç istemeyecek. Haklı.Ana tapuyu elden cikarmak istiyor.
İnşallah o kadın boşanir da,donuna kadar alır o yerlere göklere sığdıramadığınız çakma "eşinizin".Amaaa yarin obur gün siz de ikinci kadın ya da üçüncü kadın olacaksınız,bunu hiçbir zaman unutmayın.Çünķü herifin karakteri bu,aldatmaya alışıkKimin yüzünden? Bizim hatamız değil.