- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 32
Birincisi adamin cocugu varmi bilmiyoruz kiTavsiye zaten bana olamaz
Bize anlatılan evli biriyle birlikte ve kendine bağlamak yada iyice kendini sağlama almak için cocuk yapmak istiyor hepsi bu
Iyi bir es yada kötü bir es olamaz çünkü es değil eşi nikahlı olan kişi ve o kadının suçu nedir çocuklarının sucu nedir
Kendini bilmez biri gelicek es olan pislik adam o kadınla olup yuvasını dağıtıcak o kendini bilmez kişi adamın eşine herşeyi deme hakkında olucak kusura bakmayın ben burda hiç bir sekilde iyilik güzellik göremiyorum
Konu sahibi yerine kendinizi koymak yerine aldatılan kadın yerine koyun bakalım cocuklarinizla yuvanız dağılmış ve sebeb bir kadın birde burdan düşünün bakalım
ikincisi ben kadinin anlattiklarini birebir dogru olarak baz alarak cevap verdim. soyleki zaten evli gibi birlikte yasiyorlarmis biz ne dersek diyelim durum degismeyecek.ayrica cocuk konusunun mantikli olmadiginida soyledim.umarim yapmazlar. Herseyi kafaniza göre yorumluyorsunuz vah efendim kendine baglayacakmis vay efendim garantiye alacakmis.evli oldugu kadin dururken baskasiyla birlikte yasayan bir adamin cocukla birine baglanabilecegini dusunmuyordur herhalde kadin.yani en azından onu dusunecek kadar zekidir herhalde