• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasını seviyorum :(

FairyTaleJoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
586
30
118
herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam :(:25:

herkesin ilk tepkisi bunu bide buraya yazıyo musun olucak ama ben yinede anlatmak istiyorum. 6 yıllık evliyim ama 2 yıldır hayatımda başka birisi var. nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben onu seviyorum ve daha kötüsü oda evli uzak durmaya çok çalıştık ama olmadı şimdi ne onla oluyo ne de onsuz boşanıp beraber olmak istemiyorum yuva yıkanın yuvası olmaz biliyorum ve onun da benim de çocuğumuz var ikisine de kıyamam yapamam ayrılsam da hiç bişe düzelmicek hayatımızı mahvettim ben bu acıdan vicdanımdan nasıl kurtulucam :(:25:

İkisini aynı anda idare edin, vicdanınız 2 yıldır herşeyi yoluna koymuştur nasılsa.

Yuva yıkanın yuvası olmaz diye hayatınızdaki insanları aldatmaya devam mı edeceksiniz? Evli barklı insanlar cafe köşelerinde muhabbet etmiyorlardır herhalde sadece. Bu işin bir de cinsel boyutu var.

Pes. Bir de anne olacaksınız.

Son düzenleme:
yuva yıkanın yuvası olmaz lafını çok yanlış anlamışsınız. bence siz şu an da onu yaşıyorsunuz zaten, adamın yuvasına zarar veriyorsunuz, o da sizinkine veriyor, ikinizin de adam gibi bir yuvası yok işte. zaten içinde bulunduğunuz durum bu.

cesur olup gidip ilk kocanıza hisleriniz bittiğinde "ben ayrılmak istiyorum" demediyseniz hiçbir acınız, hiçbir hissiniz mantıklı bir kılıfla örtülemez ne yazık ki. hem o dursun, hem bu gelsin. oh ne ala memleket be kardeşim. aynı muameleyi gördüğünüzde anlayacaksınız ancak dürüst olmanın erdemini ve gerekliliğini.

2 yıldır birlikte oldunuz da burdan insanların hangi cümleleriyle vicdanınızı rahatlatmayı düşünüyosunuz..

Hemen niye sert tepki veriyoruz kızlar
Hiç mi derdini anlatmasjn insanlar

Sen doğru olanı yazmışsın
Tövbe et
Uzak dur
Tüm iletişimi kes

bence de bu vicdandan nasıl kurtulacaksınız, sen ve o adam..boşanıp yuva yıkmak istemiyorsun ama 2 yıldır iki eşin ve iki çocuğun vebalini çok güzel alıyorsunuz..ne yaman çelişki!

onsuz olmuyo diye bişey yok eşini aldatmaya devam etmek istemiyorsan ayrılacaksın tek çözümü bu.ha devam ederim diyosan kendine bunu yakıştırıyosan diycek bişey de yok.

anaaaaam hatundaki genislige bak soklara girdim okurken hatta iki kere okudum valla siz yapmissiniz zaten yapacaginizi nanenizide yemissiniz eee bize niye soruyosunuzki ozaman yada ne diyelim ne duymak istiyosunuz haklisiniz asik olmussunuz olur boyle seyler diyip sizin egonuzumu tatmin edelim birde anne olmussunuz ne diyim valla rabbime sesleniyorum eyyy rabbim gormuyomusun su manzarayi da hala annelik sifatini yakistirmissin bide bebeler vermsin

yorumsuz:14::14::14: inşALLAH bu hatadan kurtulursunuz. kendi evladınız ve karşıda masum çocuk için..

Son düzenleme:
Hemen niye sert tepki veriyoruz kızlar
Hiç mi derdini anlatmasjn insanlar

Sen doğru olanı yazmışsın
Tövbe et
Uzak dur
Tüm iletişimi kes

Dalga geçer gibi yazmış. Yuva yıkanın yuvası olmaz diye kocamı boşamıyorum, ondan da ayrılmıyorum.

Böyle bir kadın yüzünden yıkıldı benim yuvam. Tabi ki sert tepki vereceğim.

Şimdi bu vicdandan kurtulmanın yolu yaptıklarınızı unutup, bol bol dua ve tövbe edip, eşinize ve çocuğunuza sarılmak dememi bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz... Anne olacaksınız ne diyim size! Peh Peh...

böyle konuların artık buradaki insanları tahrik etmek için açıldığını düşünüyorum daha önce benzerleri oldu kimse bile isteye eşini aldatan bir kadını teselli etmez konuyu açarken alacağınız tepkileri biliyorsunuz bakın tepki diyorum derdinize derman demiyorum amaç ne anlamıyorumki

Hatasız kul olmaz.Evliyken başkasına aşık olmuş olabilirsin bu bence yadırganıcak bişey değil insanız sonuçta.Ama böyle bir durum varsa boşanmalı ve eşinizi daha fazla kandırmamalısınız.Aşık olduğunuz için değil eşinizi kandırdığınız için vicdanınız rahatsız üstelik karşınızdaki adamda evliymiş.İkinizde eşlerinizi kandırmışsınız kandırıcağınız kadar.Artık dürüst olup durumu onlara anlatın bence..

yuvamı kalmış ortada yıkılacak bence ıkısındende ayrılın bı sure kendınızle başbaşa kalın sevgılıden ayrılsanız yola devam etsenız eşinize haksızlık olur ki zaten onunla mutlu değilsiniz herhalde adamda yazık etmeyın oda kendısı seven bırını bulsun doğru yol istıyorsanız ıkısındende uzaklaşın

Dalga geçer gibi yazmış. Yuva yıkanın yuvası olmaz diye kocamı boşamıyorum, ondan da ayrılmıyorum.

valla bende bu konularda empati yapıp anlayışlı olamıyorum..tamam sevmisşin e boşan aldatmaktan kurtul o insanla hayatını yaşa.özellikle çocuğu olan kadınları duydukça iyice geriliyorum.

hersey ortaya cikmadan sil onun herseyini konusma. 2-3 cevab vermediginde, oda zaten iletisimi seninle keser ugrasmaz daha. sen yüz verdikce, oda pesinden geliyor. olay sende biter.

valla bende bu konularda empati yapıp anlayışlı olamıyorum..tamam sevmisşin e boşan aldatmaktan kurtul o insanla hayatını yaşa.özellikle çocuğu olan kadınları duydukça iyice geriliyorum.

Aynen. Ben de aşık olmaya sesimi cıkaramam. Olabilir. İnsanoğlu hata yapar. Ama boşanmaya cesaretin yoksa bu haltı da yemeyeceksin. İnsan evladının yüzüne nasıl bakar ya.

Elmayra seni ayiran bu kadın değil ama.
Bu kadın sadece kullanılıyor.
Erkek onu kullanıyor
Onu sevmiyor sever görünüyor
Çünkü başka türlü kullanamaz

O da farkında herseyin.

Sende unut artık gecmisi
Salla canım
Sen gururlu olduğundan bosandin
Adam ne yaptı
Surundu...

Fazla çelişkili cümleleriniz
Yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşanmıyomuşsunuz filan da evliyken aldatmak mübah mı sanki, eden bulur diye de bişey var keşke azcıkta bunu düşünüp hiç başlamasaydınız

Neyse
Asıl en doğrusu boşanmak bence bu durumda, en azından dürüst olursunuz
Sonrasında da bekar erkeklerle beraber olmak, karşı taraf boşanmadığı sürece yine de sadece sizin boşanmanız bu ilişkiyi doğru kılmaz

Yazık değilmi diğer eşlerede vede evlatlara.
Seviyorsanız o kişiyi ayrılın eşinizden diyecemde, ne siz nede o kişi bunu yapacak kadar yürekli değilsiniz.

Biri evde biri cepte olsun mu istiyorsunuz yani..

Back
X