- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
-
- Konu Sahibi bedazzld01
Ben de kırmayayım diye çektim, benim acıdığım gibi bana acımadılar... Aynen o parayı gözden çıkarıyorsak verilir ancak...Öncelikle geçmiş olsun insallah paranızı geri alırsınız
Bir de bebek icin hayırlı olsun cabaniza degmis tup bebek süreci zor çünkü
Bu konuda tek diyebileceğim sey su ki: krediye karsiyim
Iki sene önce yeni memurken bir arkadas benden borç istemişti ben de param yok demistim gercekten o zaman o kadar param yoktu bana kredi cekip maaş hesabimdan ödeyebileceğimi kendisinin de bir iki ay içinde geri ödeyeceğini soylemisti ben de kredi cekemem dedim kırıldı belki bilmiyorum ama icim rahat çünkü ben kendimden neden kisayim diyorum
Ha sizin kadar sıkı bir dost degil benimkisi ama bence baskasi icin cebinde varsa vermek gerek, kredi riskli is
Maalesef dedigin gibi oyle bir devirde yaşıyoruz ki insanların en yakınına bile güveni yokIki kere degil hic dusunmem. Bu zamanda babana cekmeyeceksin kredi.
Işte sizinki dostluktan, vefa duygusundan dusulen gaflet mi desek ne desek yoksa bu kadar samimi, iyiliği dokunmus birisi olmasa eminim cekmezdiniz kredi falanBen de kırmayayım diye çektim, benim acıdığım gibi bana acımadılar... Aynen o parayı gözden çıkarıyorsak verilir ancak...
Hadi sen çekmek istedin de eşin nasıl kabul etti yazık valla bu tiplerde adam diye geçiniyor gecmiş olsun
şansınızı deneyin bence olsun veya olmasın aç davayıHem de güya çok zengin bu adam. Araştırdım ama iki fikir var. Bir avukat diyor devletin dili resmi senet yoksa hiç bulaşmayın, diğeri diyor ki mesaj ve ses kayıtları yeterli deliller, dava açın kazanırsınız. Net bir bilgiye ulaşamadım. Güya o da bize dava açacakmış. Sonradan çaktım köfteyi adamın taktiği bu. Çıldırtıp, kendine bağırtıp, hakaret ettirip bunları kullanarak karşı dava açmak.
Tabii geçmiş dostluk hatırına çektim ama yeminler etti 3 gün sonra ödeyeceğine. Hatta üsteledim, bana güvenmiyorsan çekme dedi. Utandırdı beni öyle diyerek, daha da üsteleyemedim.Işte sizinki dostluktan, vefa duygusundan dusulen gaflet mi desek ne desek yoksa bu kadar samimi, iyiliği dokunmus birisi olmasa eminim cekmezdiniz kredi falan
Ben de bu sebepten ikilemde kaldım.. Dava açtığıma pişman ettirilmekten çok korkuyorum.Maddi durumunuz iyi olsaydi dava ac derdim. İyi bi avukatla kazanilamayacak dava yok. Ama 2 sene icerisinde avukata, arkadasindan alacaklarin kadar para odemek zorunda kalacaksin. Birde karsi taraf zenginmis o da iyi bi avukat tutar. Sizi suclu bile cikarabilirler
Ben de bu sebepten ikilemde kaldım.. Dava açtığıma pişman ettirilmekten çok korkuyorum.
Elden verdim. Krediyi çektirmek için Aydından İzmire basti geldi, bankada da yanımdaydı.Krediyi elden mi verdin arkadasina banka hesabina mi aktardin?
Elden verdim. Krediyi çektirmek için Aydından İzmire basti geldi, bankada da yanımdaydı.
Evet aydından izmire geldi, yoksa ben havale yapardım. Eee tabi kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez. Aptal kafam....Keske hesabina havale yapsaydin. O zaman buyuk koz olurdu elinizde. Adam cok uyanikmis. Once guven verip sonra dolandirmis
Evet aydından izmire geldi, yoksa ben havale yapardım. Eee tabi kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez. Aptal kafam....
Maalesef dedigin gibi oyle bir devirde yaşıyoruz ki insanların en yakınına bile güveni yok
Ben ailem.icin cekerim gerçi onlardan baska kimim var ki bi de uzaktalar