Başkasına aşık olmak

Bir kalbe iki kişi sığmaz dar gelir

Evliyken başka birine aşık olduğun zaman o evlilik çoktan bitmiştir demek ki..

Kişinin elinde olan birşey bence...

Bir kalbe iki kişi sığmaz dar gelir

Evliyken başka birine aşık olduğun zaman o evlilik çoktan bitmiştir demek ki..

Kişinin elinde olan birşey bence...

boshayallersmile evet cnm yaa o kadar uzak geliyoduki bana konu...fakat çocukluk arkadaşım yaşayıp benle paylaşınca inandım yani..ki öyle bir kadın ki evlenene kadar kimseyle çıkmadı bilelmaz:

EŞİNİ SEVEN BİR İNSAN İÇİN DÜNYADA ONDAN İYİSİ,ONDAN GÜZELİ YOKTUR Kİ BİR BAŞKASINA KALBİNİ NEDEN AÇSIN...ASLA KATILMIYORUM BUNA BEN!!! VEEEEEE BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMİYORUM AMA BUNU YAŞAYANLARA,BUNA ZEMİN HAZIRLAYANLARA,BU TİP DÜŞÜNENLERE ÇOOOOOK KIZIYORUM!!!

her ne yaparsa kadınlar yapar,bunu da söylemeden edemeyeceğim kaydirigubbakcemile

ben eşimi çok seviyordum ve bu zamana kadar ne istediyse, yapılmayacak şeyleri bile yaptım... ve sonuç olarak onun sayesinde başkasına aşık oldum... ayrıca bunu da kendisi biliyor...!!! öfff çok karmaşık duygular içersindeyim ne yapıcağımı bilmiyorum.... hayatta neler oluyor ya sanırım psikiyatri'ye gitmeliyim...

Onun sayesinde derken?!

aslında anlatılacak şeyler değil... herşeyden eşimin bilgisi haberi var bana hiç karışmıyor çok fazla kıskanmıyor ama arada şuanki sevdiğim kişiyi kaliteli ve kariyeri olmasından biraz kıskanıyor gibi oluyor ama çok değil herşeye izin veriyor... aslında benim sorunum diğer kişeye aşık olmam.... ama arkadaşım evli olduğumu bilmiyor ve o kişi hem ailesi hemde kendisi yüksek kariyeri olan kişiler öfff aman çok karışık ...acaba eşim beni sevmiyor mu? anlayamıyorum...

Ya yanlış anlama ama,
Eşin nasıl bir genişliğe sahip ki bunları biliyor ve sesini çıkar mıyor, kıskanmıyor bile.
Seni sevmese bile onun nikahındasın ve her akşam onun koynundasın.
Nasıl hazmedebiliyor bu durumu.
Hayır madem sende kocana aşık değilsin ayrılın.
Neden böyle bir basitliğin içinde yaşıyorsunuz ki!

bu soru benim aklıma çookkk öncelerden beri vardır... bu aşk degılde platonık olarak hoşlanmakta olabilir... aklıma behlül geldı bırden :) Allah korusun bende çok korkuyorum evlendikten sonra birine aşık olmaktan veya hoşlanmaktan platonikte olsa duygulara gem vurulmazmış Allah yazmasın ne bize ne de eşlerimize... insan bir anlık duygu bile olsa karşıdakini aldatmış gibi hissederdim...

buna sebebiyet verirsem kendimi buna açarsam olabilir, yani bunu kim bilebilir ki? ben kocama aşığım seviyorum hiç aklıma böyle şeylerde gelmiyor. ama bazı kadınların kocaları çok ilgisiz umursamaz ee kadında ilgi bekleyen biri, bir adamdan hoş bir söz iltifat bi bakış falan görürse ateşi fitilleyebilir, birkaç örneğini gördüm

severek evlenilmişse sanmıyorum başkası düşünülebilsin... yok yüreği iyi, yok beni seviyor yok ilgili.. sırf bunlara bakarak tam anlamıyla herşeyiyle etkilenmediğin biriyle hayatını birleştirirsen sonradan çok üzülürsün.. çünkü o iyi diye tanımladığın insan sana yetmemeye başlar. ve gözünü dışardan toplarsın... evlilik kolay alınacak bir karar değil. size her bakımdan uyan..aşık olduğunuz kadar sevdiğiniz biriyle evlenilmesi gerekir... umarım ben de sevmeden mantık evliliği denilen evlilikten yapmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…