- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.670
hanımefendi gebesiniz, sizi kırmak istemem ancak insanlara kızıyorsunuz da üyeler haklılar aslında. ffestinalente doğruyu söylüyor.Bi de belimde geçmek bilmeyen bir ağrı var doktor hanım onun da tanısını koyarsanız beni uğraştırmış olmazsınız teşekkürler.
zamanında söylemeniz gerekenleri söylemediğiniz , vermeniz gereken tepkileri vermediğiniz için içinizde birikiyor ve alakasız zamanlarda patlama yaşıyorsunuz. mesela burada yaptığınız gibi, 1 kızılacak şeye 10 kızıyorsunuz, buna pasif agresif davranmak deniyor. (psikiyatristim )
ayrıca eski konunuzda tüm sorunlar açıkça görünüyor. ısrarla sorulmuş cevap vermemişsiniz ama tahminler doğruymuş, aile apartmanında yaşıyorsunuz, 24 yaşında evlenmişsiniz , üniversite mezunusunuz ama boğucu bir sarmalın içine çekilmişsiniz. yine kızacaksınız ama ne aceleniz vardı çocuk için? keşke önce kendi evinize çıksaydınız, böylece sorunların hepsi çözülürdü.
Ne yapmalıyım akıl verin
24 yaşımduaım 1 yıllık evliyim. Aile binasında oturuyoruz. Biz evlenirken çok sorunlar yaşadık ben ünideyken nişanlandık eşim eğitimi için il dışındaydı herşeyle ben ilgilendim. Eşim kınamızın oldugu gün geldi . bir yandan evimizi yaptırdık. İnanılmaz paralar harcıyoruz bir yandanda para...
www.kadinlarkulubu.com
şu saatten sonra yapacak tek şey var olan olmuş çünkü.
eşiniz ve siz sessizliğinizi bozacaksınız ve sınırı zorla da olsa çizeceksiniz. yoksa asla önünü alamazsınız, hoş, iş işten geçmek üzere zaten.
sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim