Hayır düzelmez ama sen de adamda şeytan tüyü var alıcısı çok diye piyasaya sürmek istemiyosun adamı bence.Ey büyük Allah'ım, ben bu adamın yalanlarini napayım yaa. Eski konularimda eşimden boşanmak üzere olduğumu ve sürekli birileriyle flortlestigini yazmıştım . Çevre baskısıyla son kez şans vermek istedim, o da kendini biraz düzeltir gibi oldu. Aslında çevre baskısı falan bahane, adamda şeytan tüyü mu vardır nedir, ondan vazgeçmek cok canımı yakacakti. O da kendini düzeltir gibi oldu bir ara. Her yaptığı şeyi, her gittiği yeri rapor eder gibi anlatıyordu.
Geçen hafta içi bir aksam eve geç geldi, 21:15 civarında geldi. Neredeydin dedim, bir arkadaşınin adını soyledi, onu bir yere biraktim, sonra oradan dönüşte yanlış yola girdim, o yoldan çıkmak için de teee ebesinin nikahına kadar gitmek zorunda kaldım ondan geç kaldım dedi. Hee tamam o zaman dedim.
Ama yalan söylediğini adım gibi biliyorum. Dün akşam sordum, geçen akşam uydurduğun o yalana hiç inanmadım şimdi bana dürüstçe doğruyu anlat dedim. Baştan yine inkar etti valla yalan söylemedim falan filan diye. Sonra da tamam doğruyu söyleyeceğim dedi.
Şu an çalıştığı iş yerinde bir kız var, eşim den sanirim 7 yaş falan kucuk, bekar bir kız. O demiski abi canım çok sıkkın, çıkışta bir kahve içmeye gidelim mi biraz dertlesiriz demis, baştan itiraz etmiş eşim ama kız çok ısrar etmiş abi beni kırma yaa falan diye, o da kabul etmis. Sonra bekar bir genç kızla başbaşa biryerde oturmak doğru değil diye düşünerek başka bir bekar genc kız arkadaşı daha davet etmiş. Bir taneyle oturmak doğru değil ama iki taneyle oturmak normal.
Bizim sürekli gittiğimiz bir avm'ye gidip üst katında kahve icmisler, -ki biz neredeyse her hafta sonu oraya gideriz kahve içmeye. Oradakiler de tanıyor yani artık eşimi ve beni.
Neden yalan söylüyorsun diyorum, e sen tepki verecektin çünkü diyor. Ne var bunda iki arkadaşimla kahve içmemde ne sakınca var ama sen hep yanlış anlıyorsun herşeyi ben de yalan söylemek zorunda kalıyorum diyor.
Ya arkadaş dedim, sen mecbur musun kızlarla kahve içmeye, senin hiç erkek arkadaşın yok mu?
Benim çok tutucu olduğumu düsunenler olabilir ama değilim. Neden bu kadar tepki veriyorum, çünkü bu adam önüne gelene yürüyor. Yine arama kayıtlarını dinledim, o akşam eve girmeden önce ikinci olarak çağırdığı kızla konuşuyor eşim, yaptığı bir dalgınlığı söylüyor eşim, kız da güldü, eşim de kıza diyor ki, eee aklımı başımdan aldın demek bende kafa mı kaldı diyor. Kız da hadi hadi canım kapatıyorum ben Allah'a emanet ol deyip kapatıyor. Kızlar yüz vermiyor aslında ama bizimki yollu.
Böyle bir koca düzelmez dimi?
ilk anlattığı yalan da ikincisi de bence doğru değil. kız çok ısrar etmiş vs :)
Aynen ben de çok normal karsilardim ama benim koca hiç normal değil. Ve ateşle barut yanyana durmazmis bunu ogrendimnormalde kocam kadın iş arkadaşlarıyla da gezebilir oturabilir ama buradaki konuları okuyup kocaları görüp altından neler çıkacağını gördükten sonra dün bir tartışma esnasında evli adamın hiç kadın arkadaşı mı olurmuş bir daha kimseyle sohbet ettiğini bile duymak istemiyorum diye coştum adam şoklardan şok beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?